Οικογένεια Γκιουβέ

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν αποφασίσαμε οικογενειακώς να φτιάξουμε ένα εξοχικό σπίτι σε ένα οικόπεδο που είχαμε από παλιά. Η μεγαλύτερη επιθυμία ήταν του πατέρα μου ο οποίος ονειρεύτηκε ένα εξοχικό με θέα θάλασσα και εμείς τα παιδιά του θελήσαμε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία Κοφινάς έχοντας πάρει συστάσεις από φίλους μηχανικούς για την σωστή δουλειά τους και γιατί ένα προκατασκευασμένο σπίτι βόλευε απίστευτα τις δικές μας απαιτήσεις καθώς δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε πολύ.

Από το πρώτο ραντεβού καταλάβαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ανθρώπους που μας αντιμετώπισαν πρώτα σαν φίλους και μετά σαν πελάτες, κατάλαβαν αμέσως τι θέλαμε να κάνουμε και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε φανταστεί και ονειρευτεί.

Ήταν απόλυτα ακριβείς στους χρόνους και σε ότι μας υποσχέθηκαν από πλευράς υλικών. Έχουμε να πούμε τα καλύτερα λόγια για τα συνεργεία που μπήκαν μέσα στο σπίτι μας. Μας έκανε αφάνταστη εντύπωση η φιλικότητα και η προθυμία του κάθε ανθρώπου που δούλεψε στο σπίτι μας. Ικανοποιήθηκε η κάθε μας ιδιοτροπία και στους σχεδιασμούς και στην κατασκευή.

Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε αυτή την εταιρεία την οποία θα συστήσουμε σε όποιο φίλο μας θελήσει να κτίσει σπίτι μα πιο πολύ είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε την οικογένεια Κοφινά σαν ανθρώπους και να νιώσουμε φίλοι τους.

Γκιουβές Γεώργιος – Γκιουβέ Αναστασία

Βίντεο συνέντευξης:el