Σχόλια Πελατών

Διαβάστε εντυπώσεις και σχόλια απο τις οικογένειες που μας εμπιστέυτηκαν...

Δημήτρης Πετρέλλης

Μιχάλη,

Με την ολοκλήρωση κατασκευής της προκάτ κατοικίας μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευσυνειδησία που επιδείξατε με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θα αναφερθώ στα κατωτέρω σημεία:
 • Στον χρόνο κατασκευής που ήταν εντός των συμφωνηθέντων ορίων, δηλαδή 35 ημέρες για 130 τετραγωνικά κατοικήσιμα.
 • Ο συντονισμός μεταξύ των συνεργατών σας ήταν υποδειγματικός και δεν μας κούρασε σε καμία φάση της κατασκευής.
 • Η ποιότητα κατασκευής άριστη -και πιστοποιημένη- σύμφωνα με τα πιστοποιητικά που εκδώσατε και σύμφωνα με την γνώμη φίλων μας τεχνικών.
 • Η συμπεριφορά των συνεργείων σας ήταν άκρως επαγγελματική και άψογη σε όλα τα επίπεδα.
 • Οι απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα, άψογες και συγκεκριμένες.

Αν και είμαι φειδωλός στα καλά λόγια, οφείλω να ομολογήσω ότι η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ << το αξίζει >>.  

Τέλος, μιλώντας με φίλους και συγγενείς εκφράζω την ικανοποίηση για την συνεργασία μας με ειδική μνεία στους συνεργάτες σας, αρχής γενομένης στον:  

<< παντός καιρού και πανταχού παρόντος >> ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ, Κώστα Κοφινά.

Επίσης, στον καλλιτέχνη και πολυπράγμονα Θοδωρή και σε όλους του ανθρώπους σας που δούλεψαν μαζί μας, στην κόρη σας Ευγενία καθώς και στην αθόρυβη δουλειά του αδελφού σας Νίκου και της κόρης του Πηγής.  

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Δημήτρης Πετρέλης

Υ.Γ.

Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε την επιστολή μου και στου κυρίους Νίκο και Κώστα Κοφινά.

Αραβαντινός Σταύρος

Άριστη συνεργασία, εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορος συντονισμός για ότι προέκυψε σχετικά με το σπίτι μας στην Κεφαλονιά. Αραβαντινός Σταύρος

Μανώλης Τσαγκάτος

Οικία Χίος

28/6/2019

Πριν από λίγες μέρες η εταιρεία Κοφινάς μου παρέδωσε τα κλειδιά του νέου μου σπιτιού μου! Έτσι… ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις προσδοκίες που είχα.

Πριν από 2,5 χρόνια, τότε που ακόμα έψαχνα και ψαχνόμουν ανάμεσα σε πολλές εταιρίες και συμβουλές μηχανικών, επέλεξα την εταιρία Κοφινάς, γιατί σε πρώτη φάση με κέρδισε το ενδιαφέρον και οι γνώσεις των ανθρώπων, του κ. Μιχάλη και της Ευγενίας. Πείστηκα ότι κάνουν το καλύτερο. Ότι θέλουν το καλύτερο για μένα. Η φράση του κ. Μιχάλη «Μανώλη μου, δεν πουλάω φθηνά σπίτια, πουλάω καλά σπίτια» μου έχει εντυπωθεί. Κι είχε δίκιο!

Σε δεύτερη φάση με κέρδισε η κατανόηση των ανθρώπων αυτών. Όταν είχα να αντιμετωπίσω καθυστερήσεις στην έκδοση της οικοδομικής άδειας λόγω αρχαιολογίας αλλά και λόγω της τράπεζας για την έκδοση του δανείου, η Ευγενία πάντα με υπομονή αντιμετώπιζε όλες τις καταστάσεις. Επιπλέον οι γνώσεις της βοήθησαν στη βελτίωση του σχεδίου της οικίας ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις δίκες μου ανάγκες.

Σε τρίτη φάση με κέρδισε η ποιότητα της κατασκευής, τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν, η ταχύτητα δόμησης, ο επαγγελματισμός και η φερεγγυότητα λόγων και πράξεων. Όσα είχαμε συμφωνήσει, στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει. Ο Κώστας πολύ βοηθητικός στον χώρο κατασκευής.

Προσωπικά, ευχαριστώ την εταιρία Κοφινάς, τον κ. Μιχάλη, την Ευγενία, τον Κώστα και όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι συντέλεσαν στο να απολαμβάνω σήμερα το σπίτι μου.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Τσαγκάτος

Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Κύριο Μιχάλη Κοφινα

ΚΟΦΙΝΑΣ – ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

Λεωφ. Μεσογείων 519

153 43 Αγ. Παρασκευή, Αττική

Τ: 210-6081307

Αγαπητέ κύριε Κοφινά,

Απαντώ καθυστερημένα στην από 18/6/2019 επιστολή σας λόγω του ότι απουσίαζα σε ταξίδι.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επιτυχή συνεργασία μας, αλλά και για τον συντονισμό σας με τους λοιπούς φορείς που συνεργαστήκατε. Η άμεση ανταπόκρισή σας στην ανάθεση του έργου ήταν καθοριστική και θα ήθελα να σας συγχαρώ για το άρτιο αποτέλεσμα που παραδώσατε, ως απόρροια της συνέπειας και του επαγγελματισμού που επιδείξατε.

Η προσωπική επαφή και συνεργασία που είχα τόσο με εσάς τον ίδιο όσο και με τα στελέχη σας ήταν για εμένα μία ευχάριστη εμπειρία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς στην ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. που συμβάλατε στην ανοικοδόμηση του Αθλητικού Κέντρου στο Νέο Βουτζά.

Με εκτίμηση,

Ελευθέριος Χατζόπουλος

Πρόεδρος, Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Λουκάς Γιώργος

Έχοντας πλέον μπει στην καινούργια μου εξοχική κατοικία, επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα που περνά για την επιλογή που έκανα να συνεργαστώ με την εταιρεία Κοφινάς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή, όταν σταματούν άγνωστοι για να με ρωτήσουν πληροφορίες για το σπίτι. Συνήθως οι περισσότεροι καταλήγουν στην ίδια ερώτηση…ποια εταιρεία το ανέλαβε και εάν είμαι ευχαριστημένος…
Στο ερώτημα λοιπόν γιατί Κοφινάς ? Τους απαντάω…

Γιατί….
 • Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών
 • Επαγγελματισμός σε όλα τα στάδια περαίωσης των εργασιών
 • Ευελιξία στο σχεδιασμό της κατοικίας
 • Πλήρης διαφάνεια ( αυτό που συμφωνείς αυτό πληρώνεις )
Όσοι έχουν ασχοληθεί με χτίσιμο κατοικίας με το πατροπαράδοτο τρόπο, καταλαβαίνουν πόσο σημασία έχουν όλα τα παραπάνω. Ευχαριστούμε πολύ που κάνατε πραγματικότητα το δικό μας όνειρο…Λουκάς Γιώργος

Απόστολος Μπάλλας

Μετά από έρευνα αγοράς επιλέξαμε την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ. Η συνεργασία μας, γενικά, ήταν πολύ ικανοποιητική. Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια μας στον εργοδηγό Θεόδωρο Σαμαρτζή και τον Σέρτζιο που μας έφτιαξε τις ντουλάπες και την κουζίνα.

Ευχαριστούμε πολύ,

Απόστολος Μπάλλας

Αναστασία και Διονύσης

Η απόφαση να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι δεν ήταν εύκολη. Ήταν πιο πολύ ένα όνειρο το οποίο απομακρυνόταν από την πραγματοποίηση του όσο περισσότερο γνωρίζαμε το κατεστημένο της οικοδομής.

Μέχρι που η επίσκεψή μας στην εταιρεία Κοφινάς μας έδωσε ελπίδες. Η γνώση του αντικειμένου, ο υψηλός επαγγελματισμός, οι λύσεις, οι επιλογές, η υποστήριξη αλλά και η φιλική αντιμετώπιση μας κέρδισαν.

Το κέρδος όμως ήταν και δικό μας όταν είδαμε την υλοποίηση μιας ποιοτικής και καλαίσθητης κατασκευής σε αδιανόητο μικρό χρονικό διάστημα. Εξαιρετική εμπειρία που στέφθηκε από το χαρακτηριστικό <<καλορίζικο>> του κ. Μιχάλη.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Κοφινάς που μας βοήθησε με τόσο ανώδυνο τρόπο να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα.

Αναστασία και Διονύσης

Ουρανία

Αθήνα, 10/04/2019

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρεία Κοφινάς Α.Ε. για την άψογη συνεργασία μας στην κατασκευή της κατοικίας μας στο Λαγονήσι.

Η όλη διαδικάσία κύλησε ομαλά και υπήρξε απόλυτη συνεννόηση τόσο με τη διοίκιση, όσο και με το συνεργεία της εταιρείας.

Το μόνο σημείο στο οποίο παρατηρήθηκε καθυστέρηση, ήταν στην έκδοση της άδειας δόμησης.

Βέβαια το αποτέλεσμα, μας αποζημίωσε, καθώς μας ικανοποίησε ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Ουρανία

Hamid Motamedi

Είμαι ιρανός μηχανικός που ζει σήμερα στην όμορφη ακτή τo Βγέθι κοντά στην Αθήνα. Είχα την εμπειρία της οικοδόμησης πολλών κατοικιών στο Λος Άντζελες, στην Τεχεράνη και αργότερα στο Βγέθι.

Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με την ομάδα του Κοφινά που με βοήθησε να κτίσω το σπίτι των ονείρων μου στην Ελλάδα. Η ομάδα του Κοφινά αποτελείται από την πιο φιλική ομάδα επαγγελματιών που μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλες τις πτυχές της κατασκευής σας. από το ίδρυμα έως την πισίνα και τον εξωραϊσμό. Η προσωπική μου εμπειρία με την ομάδα του Κοφινά υπήρξε η πιο αξέχαστη από όλες τις εμπειρίες στις κατασκευές μου. Ήταν φιλικοί, με λογικές τιμές, υπεύθυνοι και πάντοτε στην ώρα τους, από την ανασκαφή, την ίδρυση, την κατασκευή (προκατασκευασμένα τείχη και κομμάτια), υδραυλικά & ηλεκτρικά, φινιρίσματα όπως καμπίνες, κεραμοσκεπές, γύψος και ζωγραφική μέσα από πισίνες και πανέμορφα τοπία. Κάθε εργολάβος που επιλέχθηκε από τον κ. Κόφινα ήταν υπέροχος. Ωστόσο, το πιο φιλικό, εξυπηρετικό και θαυμάσιο άτομο ήταν ο ίδιος ο κ. Κόφινας που προσωπικά φροντίζει και επιβλέπει κάθε βήμα της κατασκευής δίπλα σας.

Συνιστώ την ομάδα του Κοφινά σε όσους σχεδιάζουν να κατασκευάσουν το σπίτι των ονείρων τους στην Ελλάδα.

Νικόλαος και Αγγέλα

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ με τα άψογα συντονισμένα και οργανωμένα συνεργεία της κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να ολοκληρώσει το σπίτι μας πιο γρήγορα από ότι εμείς πιστεύαμε. Για αυτή την ομαδική δουλειά ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για την κατασκευή του σπιτιού μας. Ιδιαίτερα όμως ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Μιχάλη γιατί ότι συμφωνήσαμε την πρώτη μέρα τηρήθηκε στο ακέραιο.

Με εκτίμηση

Αγγέλα Α.

Νικόλαος Π.Τ.

Καπέλλος Σωτήριος και Καπέλλου Μελπομένη

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑ προκατασκευασμένα σπίτια για την κατασκευή και ποιότητα της οικείας στην Αμάρυνθο Εύβοιας

Με εκτίμηση

Καπέλλος Σωτήριος

Καπέλλου Μελπομένη

Σταύρος Παπαθανασίου

Ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία και κυρίως η άψογη συνεργασία όλων όσων εργάστηκαν ώστε να υλοποιηθεί η οικία μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ για την πραγματοποίηση του ονείρου μας.

Παπαθανασίου Σταύρος

Γιάννης και Ελένη

Η οικογένεια Πιτσούλη από την Ιτέα Φωκίδας θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία σας για το σπίτι που μας φτιάξατε!! Ένα σπίτι ήταν το όνειρο μας αλλά το σπίτι που κατασκευάσατε είναι πέρα από αυτό…!!

Σας το περιγράψαμε σε γενικές γραμμές και εσείς μας βοηθήσατε να το σχεδιάσουμε μέχρι την πιο τέλεια λεπτομέρεια!!!

Δεν εστιάσαμε στο κατασκευαστικό κομμάτι γιατί σ ’αυτό είστε διαπιστωμένα κι από εμάς προσωπικά τώρα πια οι καλύτεροι! Η τοιχοποιία σας είναι η καλύτερη! Σε συνδυασμό με τα κουφώματα έχουμε την τέλεια ηχομόνωση( και να σημειώσω ότι βρισκόμαστε δίπλα σε εκκλησία) και όσο αναφορά στην θερμομόνωση, 150 τετραγωνικά 2όροφη οικία θερμαίνεται με μια ενεργειακή σόμπα χωρίς καμία εγκατάσταση σωληνώσεων στο υπόλοιπο σπίτι!

Οι χώροι σχεδιασμένοι με την παραμικρή λεπτομέρεια για τις ανάγκες μας και με υλικά της καλύτερης ποιότητας. Όλοι όσοι εργάστηκαν για το σπίτι μας ήταν ευγενικότατοι, δίπλα μας ότι ώρα τους θελήσαμε και μας βρήκαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν χωρίς να αγχωθούμε εμείς. Όχι μόνο σε γνώσεις αλλά και σε εμπειρία είναι όλοι οι καλύτεροι. Τα συνεργεία είχαν άψογο προγραμματισμό και ποιότητα εργασίας πράγμα που συνήθως στη χώρα μας δυστυχώς είναι αντιστρόφως ανάλογο.

Σε 2 μήνες το σπίτι μας ήταν έτοιμο! Είμαι ήδη 1 μήνα μέσα και το χαιρόμαστε!

Ευχαριστούμε πολύ Κ. Μιχάλη Κοφινά, Ευγενία, Θανάση, Γεωργία, Κώστα, Πηγή, Θοδωρή…

Χαιρόμαστε πολύ πρώτα απ’ όλα που σας γνωρίσαμε και μετά που μας βοηθήσατε να ζήσουμε ευτυχισμένα σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο!!

Σας ευχαριστούμε,

Γιάννης – Ελένη

Φώτης – Φαίδρα – Νεκτάριος Ευστάθιος

Ζάρρας Χρήστος και Κανάκη Καλομοίρα

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της κατασκευής του σπιτιού μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ, που σε ελάχιστο χρόνο έκανε το όνειρο μιας ζωής πραγματικότητα.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας ήταν πολύ ευγενικοί, εργατικοί και με συνέπεια. Όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν και μας ανησύχησαν προσωρινά, επιλύθηκαν άμεσα και χωρίς επιβάρυνση.

Το σπίτι που μας κατασκεύασε η εταιρεία Κοφινάς, σύμφωνα με τα σχόλια των φίλων μας, αποτελεί ένα στολίδι στην γειτονιά μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη μηχανικό μας Μαρία και τον Εργοδηγό μας Θοδωρή, για την βοήθεια τους σε κάθε βήμα!

Ζάρρας Χρήστος

Κανάκη Καλομοίρα

Μαρσέλος Κωνσταντίνος

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία.

Παραλάβαμε το σπίτι από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ σε χρόνο ρεκόρ. ΑΨΟΓΟΣ.

Ότι υποσχέθηκε το έκανε.

Με εκτίμηση

Κώστας Μαρσέλος

Κατερίνα Ηλιάδη

Εμπιστευτήκαμε την εταιρεία Κοφινάς για να χτίσουμε κατοικία 115τμ στη Μεσσηνία.

Το έργο ήταν εξοχική κατοικία υψηλοτάτων προδιαγραφών, περιλαμβανομένων εξωτερικών χωρών και πισίνας, το σχέδιο της οποίας καταλήξαμε με τους μηχανικούς της εταιρείας Κοφινάς και εξωτερική διακοσμήτρια.

Μετά από πολλή σκέψη επιλέξαμε την λύση της προκατασκευασμένης κατοικίας, γιατί προσφέρει σταθερή ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα και οικονομία, ενώ επιλέξαμε την εταιρεία Κοφινάς λόγω της πολύχρονης εμπειρίας της στο χώρο και τον επαγγελματισμό που έδειξε σε όλες τις συζητήσεις μας.

Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, την συνεργασία μας με τα συνεργεί και τους υπεύθυνους εργολάβους, την ταχύτητα κατασκευής την ποιότητα των υλικών, την διαφάνεια σε όλες τις χρεώσεις και την άμεση ανταπόκριση της εταιρείας σε όλες τις επιθυμίες μας και ερωτήσεις μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Κοφινάς και όλους τους συνεργάτες της!

Κατερίνα Ηλιάδη

Δείτε εδώ την παρουσίαση της κατοικίας

Αποστολία και Κατερίνα Καρπουζοπούλου

Η πρώτη εικόνα µε την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ξεκίνησε απὀ το ήδη υλοποιημένο σπίτι της αδελφής µου και του γαμπρού µου στο Πόρτο Ράφτη, από το οποίο μείναμε ἐκπληκτοι από το αποτέλεσµα και τον χρόνο παράδοσης. Στη συνέχεια, η μητέρα µου κι εγώ είπαμε να τολµήσουµε να υλοποιήσουµε κι εµείς το δικό µας «όνειρο».

Η προσωπική µας επαφή µε την εταιρία, ξεκίνησε αρχές Οκτωβρίου 2017, όπου και κλείσαµε τη συμφωνία. Μεσολάβησε αρκετός χρόνος, δυστυχώς, για να εκδοθούν οι άδειες κατεδάφισης και οικοδόμησης, από τον πολιτικό μηχανικό της εταιρίας (Γ.Χ.), µε συνέπεια να βγούμε αρκετά εκτός χρονικών ορίων, για τον χρόνο παράδοσης του σπιτιού.

Αυτή η καθυστέρηση, µας δημιούργησε αρκετές επιφυλάξεις, όµως όταν ξεκίνησαν οι εργασίες, αρχές Αυγούστου 2018, επανήλθε η αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη µας, προκειµένου να βλέπουμε να υλοποιείται σιγά – σιγά το ὀνειρό µας.

Όλοι οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την κατασκευή του σπιτιού µας ήταν ευχάριστοι, πρόθυμοι, εξυπηρετικοί και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Ο εργοδηγός της εταιρίας, Αρτέμης Καβαλάρης, ήταν ο βασικός πυλώνας του σπιτιοὐ µας και της υλοποίησής του. Ἠταν πολύ επικοινωνιακός και συνεργάσιµος. Σε καθετί που χρειαζόµασταν ἡ ζητούσαμε, ήταν συνέχεια δίπλα µας προκειµένου να φέρνει εις πέρας τις επιθυμίες µας. Σε όλο αυτό το διάστηµα, µας βοήθησε πολύ η Ευγενία Κοφινά, η οποία ήταν πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να εξυπηρετήσει και να µας δώσει άμεσα και αποτελεσματικά τη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα προέκυπτε.

Το µόνο παράπονο που θα μπορούσαμε να εκφράσουµε από μεριάς µας και προς μελλοντική αποφυγή παραπόνων προς την εταιρία, ήταν η απουσία του πολιτικού μηχανικού µας, κατά την κατασκευή του σπιτιού.

Ο χρόνος παράδοσης, από την στιγµή που ξεκινήσανε οι εργασίες του σπιτιού, πραγµατοποιήθηκε εντός 40 ημερών, όπως µας είχαν επιβεβαιώσει. Ο Σεπτέμβριος του 2018, µας βρήκε, επιτέλους, µε το νέο µας σπίτι.

Το αποτέλεσµα, είναι η εικόνα του σπιτιού. Και η εικόνα, είναι αυτή που είχαμε πραγματικά ονειρευτεί.

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑ για την υλοποίηση του ονείρου µας…

Αποστολία & Κατερίνα Καρπουζοπούλου

Αλέξανδρος και Νικολέτα

Σε γενικές γραμμές όλα πήγαν καλά.. Εξαιρετικά συνεργεία καθώς και τα παιδιά που επιβλέπουν το έργο (Κώστας και Αρτέμης)…

Αυτό που πραγματικά νομίζω πως αξίζει είναι το γεγονός πως αποφεύγεις το κυνηγητό του κάθε μάστορα.. είναι σχεδόν αυτοματοποιημένοι…

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για το όμορφο σπίτι που μας έφτιαξαν.

Αλέξανδρος και Νικολέτα

Μπέλα Λυκούδη

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ για να φτιάξουμε το εξοχικό μας στην Κεφαλονιά.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη σωστή επιλογή που κάναμε για τους παρακάτω σημαντικούς λόγους:

1) ΕΥΓΕΝΙΑ

2) ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

3) ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ τα καλύτερα γιατί πραγματικά το αξίζει.

ΛΥΚΟΥΔΗ ΜΠΕΛΑ

Σολδάτου Σταμάτα

Η εμπειρία μας με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν άψογη. Κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μας φτιάξουν το σπίτι των ονείρων μας.

Η συνεργασία ήταν επαγγελματική και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Κο Μιχάλη Κοφινά για την εξαιρετική του συνεργασία.

Σολδάτου Σταμάτα

Θόδωρος και Έλενα

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ.

Το σπίτι μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, ενώ η συνεργασία μας με τους ειδικούς της εταιρείας, κάλυψε κάθε μας απορία.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τους συμβουλευτείτε πριν αποφασίσετε για το νέο σας σπίτι.

Θόδωρος – Έλενα

Μαίρη Ζενζεφύλη

Η συνεργασία μου με την εταιρεία Κοφινάς πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχα!

Η εταιρεία κατάφερε να συνδυάσει αποτελεσματικά την ποιότητα των εργασιών κατασκευής με την παράδοση στους προσυμφωνημένους χρόνους, κάτι εξαιρετικά σπάνιο στη χώρα που ζούμε. Επίσης, οι σοβαροί επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαστήκαμε και η τεχνογνωσία τους αναβάθμισαν το προκατασκευασμένο σπίτι σε ένα επίπεδο που πιστεύω πως είναι υψηλότερο από αυτό του κλασικού και συνήθη τρόπου που κτίζονται τα σπίτια στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους σας λοιπόν! Συνεχίστε να κάνετε τη διαφορά! Πραγματοποιήσατε με εξαιρετικό τρόπο τα όνειρα της οικογένειάς μας!

Βασίλης και Νάνσυ

Κύριε Μ. Κοφινά,

Όπως σας υποσχεθήκαμε με την πάροδο του ενός χρόνου που έχουμε διαμείνει στην οικία που είχαμε την τιμή να μας κατασκευάσετε, είμαστε σε θέση πλέον να σας παραθέσουμε τα σχόλια μας.

Θα θέλαμε να πούμε με θαυμασμό ότι έχουμε εντυπωσιαστεί μέχρι στιγμής από την καλή ηχομόνωση και από την άριστη ενεργειακή απόδοση.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι σε γενικά πλαίσια καλού επιπέδου και η τοποθέτηση τους επίσης.

Όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του σπιτιού μας ήταν πρόθυμοι και εξυπηρετικοί και τους ευχαριστούμε για αυτό.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που με την συμβολή σας πραγματοποιήθηκε ένα όνειρό μας.

Με εκτίμηση

Βασίλης & Νάνσυ

Υ.Γ. – Τυχόν προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν στο μέλλον είμαστε βέβαιοι ότι με τη συνεργασία σας και με τη συνδρομή σας θα αντιμετωπιστούν.

Κώστας και Σταυριανή

Κυπαρισσία, Ιούνιος 2018

Ένα δικό μας σπίτι ήταν για εμάς όνειρο ζωής. Μετά από πολλή σκέψη και έρευνα, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην εταιρία Κοφινάς Α.Ε.

Είχαμε αρκετές επιφυλάξεις στην αρχή, αλλά μόλις ξεκίνησε η συνεργασία μας, ήταν προφανές ότι κάναμε τη σωστή επιλογή. Μέσα σε μόλις ένα μήνα εργασιών, παραλάβαμε το σπίτι που χρόνια ονειρευόμασταν. Η ποιότητα, η συνεργασία, η αξιοπιστία, οι άνθρωποι… όλα ήταν τέλεια!!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!

Κώστας και Σταυριανή

Ευάγγελος και Αθήνα Ψαρρά

Ευχαριστούμε την εταιρεία Κοφινάς που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε το όνρειο μας πραγματικότητα.

Άψογη εξυπηρέτηση και εντός χρονοδιαγράμματος. Σίγουρα στο σύντομο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά.

Μετά τιμής.

Ευάγγελος και Αθήνα Ψαρρά

Γιώργος και Κατερίνα

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία Κοφινάς για την εξοχική μας κατοικία.

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους χρόνους παράδοσης του σπιτιού, την κατασκευή και την ενεργειακή του απόδοση.

Στα πολύ θετικά της συνεργασίας μας ήταν η απίστευτη ευγένεια και η φροντίδα για επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προέκυπτε , ιδιαιτέρως από την οικογένεια Κοφινά αλλά και από όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Γιώργος και Κατερίνα

Γεώργιος Φερεντίνος

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιά την εταιρεία Κοφινάς (Προκατασκευασμένα) και προσωπικά τον κο Μιχάλη Κοφινά για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε. Ο επαγγελματισμός και η άψογη συμπεριφορά των συνεργατών του συνέβαλε για να ολοκληρωθεί το σπίτι μας γρήγορα και σωστά όπως είχε συμφωνηθεί.

Ευχαριστώ

Φερεντίνος Γεώργιος

Βαγγέλης Ροδόπουλος

Η κατασκευή ενός σπιτιού θεωρείται ένα πολύ δύσκολο έργο.

Η ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ έκανε το έργο αυτό να φαίνεται παιχνιδάκι.

Ο καλός συντονισμός των συνεργείων, η καλή ποιότητα των υλικών και ο επαγγελματισμός σχεδόν όλων των συνεργείων είχαν σαν αποτέλεσμα ένα ποιοτικό σπίτι που δημιουργήθηκε σε χρόνο ρεκόρ ΜΟΛΙΣ 2 μήνες.

Βαγγέλης Ροδόπουλος

Κατοικία στο Πόρτο Ράφτη

Η κατασκευή νέας οικίας δεν είναι απλή υπόθεση, χρειάζεται μία σειρά από τυπικές και πρακτικές ενέργειες που θα πρέπει να οργανωθούν πλήρως για να υπάρχει σωστό και οικονομικό αποτέλεσμα κατασκευής. Η εταιρεία Κοφινάς κάνει αυτή την διαδικασία εύκολη όσο το δυνατό και από την αρχή στον σχεδιασμό του σπιτιού μέχρι και την παράδοσή του όλα πήγαν πολύ καλά και ευχάριστα και η παράδοση στον συμφωνημένο χρόνο. Η εγγύηση της εταιρείας είναι πρόσθετη σιγουριά για το μέλλον. Ο συντονισμός των συνεργείων ήταν άψογος και με ελάχιστες παρεμβάσεις από πλευράς μας το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Φτιάξαμε το σπίτι που θέλαμε πάντα, μία μοντέρνα μικρή κατοικία 81τμ με μεγάλα παράθυρα και μέχρι τώρα η διαμονή μας εκεί μας έχει επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει η άψογη μόνωση και πόσο ζεστά είμαστε τον χειμώνα με πολύ μικρό κόστος θέρμανσης.

Γ.Φ.

Οργανωμένοι! Γρήγοροι! Ευγενικοί!

Κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Γ.Φ.

Χρήστος – Αλεξάνδρα Μπέη

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή του σπιτιού μας στο Πολυδάμειο Φαρσάλων. Διακρίνονται για την ευγένεια, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους. Είχαμε μια άψογη συνεργασία. Ακόμα δεν έχουμε μείνει στο σπίτι,ελπίζουμε να είναι τόσο λειτουργικό όσο δείχνει.

ΜΠΕΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Τζένιφερ Μπουλουγούρη

Το όνομά μου είναι Τζένιφερ Μπουλουγούρη,

Επέλεξα την “ΚΟΦΙΝΑΣ” για να κατασκευάσω το σπίτι μου στην εξοχή επειδή εντυπωσιάστηκα από τον επαγγελματισμό τους και από τα καλά οργανωμένα και μοντέρνα γραφεία. Δεν έκανα λάθος. Το προσωπικό τους ήταν πάντα υπομονετικό και εξυπηρετικό, χαρούμενο και έξυπνο.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία και χάρις στους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς τους, κατάφερα να παρακολουθήσω την πρόοδο του σχεδιασμού, της κατασκευής, της διαδικασίας έκδοσης άδειας, της επιλογής χρωμάτων κλπ. Οι τεχνικοί, μαραγκοί, μπογιατζήδες κλπ ήταν όλοι ευγενικοί και καλοί στη δουλειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Κοφινάς!

Παναγιώτης και Αποστολία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ για την ωραία συνεργασία που είχαμε.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που πήγαμε στο νέο μας σπίτι και μπορώ να πω ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!

Υπήρχε άψογος συντονισμός των συνεργείων κατά τη διάρκεια των εργασιών και άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων που προέκυψαν. Επίσης ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ είναι εκεί για να μας απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχουμε.

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού, που πραγματικά είναι πανέμορφο, είναι αρκετά λειτουργικό και το σημαντικότερο είναι η μόνωση του και η άριστη ενεργειακή του απόδοση. Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Παναγιώτης – Αποστολία

Νίκος και Μαρία Σταυρινίδη

Όταν κάποια στιγμή παραπονεθήκαμε στον Κο Μιχάλη για καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του εξοχικού μας, μας είπε: «μην ανησυχείτε, θα αποζημιωθείτε από το αποτέλεσμα». Και πράγματι, είχε απόλυτο δίκιο. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που ονειρευόμασταν. Διότι με τη βοήθεια της Μαρίας, της Ευγενίας, του Χρήστου και όλης της ομάδας “Κοφινά”, καταφέραμε να έχουμε τον σωστό σχεδιασμό, να αποφύγουμε λάθη, να κάνουμε ορθές επιλογές υλικών, να πετύχουμε το ύφος σπιτιού που θέλαμε και γενικά να έχουμε τη σωστή καθοδήγηση σε κάθε δίλημμα που είχαμε.

Αυτό όμως που μας έχει πραγματικά εντυπωσιάσει με την εταιρία “Κοφινά” είναι η επιλογή συνεργατών και τεχνιτών. που θεωρούμε ότι είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους και μας παρείχαν απόλυτη ασφάλεια σε κάθε ενέργεια τους.

Με αυτά τα δεδομένα, η συνεργασία μας με την εταιρία Κοφινάς Α.Ε. θα συνεχιστεί.

Νίκος & Μαρία Σταυρινίδη

Γιώργος Παπαϊωάννου

Αξιολόγηση υπηρεσιών εταιρείας ΚΟΦΙΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που μας παρείχε η εταιρεία Κοφινάς και από την ποιότητα των ανθρώπων στην εταιρεία αλλά και στα συνεργεία. Υπήρχε καλός συντονισμός των συνεργείων κατά την διάρκεια του έργου και φάνηκαν όλοι έμπειροι και συνεργάσιμοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Γεώργιο Χαλά, για τον καλό επικοινωνιακό του τρόπο και για την άριστη συνεργασία που είχαμε στο κομμάτι της αδειοδότησης και της μελέτης. Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός άνθρωπος και με πολύ υπομονή.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο Ζαφειριάδη που ήταν παρα πολύ καλός στη δουλειά του, δηλαδή στην επίβλεψη του έργου, είχε τα πάντα στο μυαλό του και έκανε πολύ καλό συντονισμό (στα πλαίσια του δυνατοὐ) της όλης διαδικασίας. Επίσης ήταν πολύ συνεργάσιμος και πάντα διαθέσιμος.

Συστάσεις

Θα πρότεινα μετά την υπογραφή της Σύμβασης να δίνεται ένα χρονοδιάγραμμα στο πελἀτη (γραπτώς) για να μπορεί να γνωρίζει όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν και πότε αυτό πρέπει να γίνουν. Αυτό θα βοηθήσει να αποφεύγονται βιαστικές αποφάσεις (του τύπου πρέπει μέχρι αύριο να έχει αποφασιστεί το Χ.Υ,Ζ ).

Επίσης (για λόγους που δε γνωρίζω με ακρίβεια) το χρονοδιάγραμμα κατασκευής έμεινε πιο πίσω από την αρχική εκτίμηση (το έργο ξεκίνησε Σεπτέμβριο του ’17 κ ολοκληρώθηκε τέλη Νοεμβρίου του ’17). Είχα στο μυαλό μου ότι όλα θα έπρεπε να έκλειναν σε 45 ημέρες με 2 μήνες περίπου.

Θα ήταν πολύ σημαντικό να είχα ένα 3D ολόγραμμα του σπιτιού με τα επιλεγμένα χρώματα εξωτερικό καθώς και με τον περιβάλλοντα χώρο, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα. Έτσι ίσως αποφεύγαμε και το λάθος που έγινε στα εξωτερικά χρώματα του σπιτιού (είχαμε πει να γινόταν ένα ανοιχτό γκρι, όπως το σπίτι στη έκθεση και παρόλα αυτά το σπίτι βγήκε σπασμένο άσπρο και καμία σχέση δεν είχε το χρώμα αυτό με της έκθεσης στη Αγία Παρασκευή). Αντίστοιχα 3D απεικόνιση θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει και για τους εσωτερικούς χώρους και ειδικά για την κουζίνα. Από τη στιγμή που τα σπίτια αυτά κατασκευάζονται σε κοντινές γραμμές για όλους τους ιδιοκτήτες, θα μπορούν να γίνουν μία φορά και να παραμετροποιούνται στον υπολογιστή αναλόγως.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπαϊωάννου

Αλέξης Παλαιορούτας – Νιόβη Πλακιά

Με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ καταφέραμε να φτιάξουμε το σπίτι που ονειρευόμασταν, ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί, οικονομικότερα και γρηγορότερα σε σχέση με μια συμβατική κατασκευή (με μπετόν). Είμαστε ήδη ένα μήνα στο νέο μας σπίτι και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επιλογή μας, ειδικότερα η μόνωση είναι πραγματικά πολύ αποδοτική αποτέλεσμα των δομικών υλικών της τοιχοποιίας αλλά και της πολύ καλής ποιότητας των κουφομάτων.

Αλέξης Παλαιορούτας Νιόβη Πλακιά

Ευανθία Ζούπα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα σε πολύ σύντομο διάστημα, φτιάχοντας ένα σπίτι λειτουργικό και ποιοτικά ανώτερο από τα συμβατικά. Ευχαριστώ πολύ κύριε Μιχάλη, Κώστα, Ευγενία, Μαρία, Χρήστο !!!

Με εκτίμηση, Ευανθία Ζούπα

Κωνσταντίνος Μάγειρας

29.06.2017

Προς τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε.

Αγαπητοί…

Μιχάλη, Ευγενία, Κώστα, Χρήστο,

…εργαζόμενοι & συνεργάτες της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε.

…Ο πατέρας μου, πάντα μας έλεγε ότι εάν δεν κτίσεις σπίτι και δεν παντρέψεις κόρη, δεν έχεις ζήσει την ζωή… Η δική μου άποψη, ώς μηχανολόγος, είναι ότι η κατασκευή ενός σπιτιού είναι ένα ακόμη project, του οποίου το αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο της προετοιμασίας, του σχεδιασμού και φυσικά του προϋπολογισμού που έχει γίνει…

Στην πραγματικότητα τώρα. Εδώ και αρκετά χρόνια είχαμε (εγώ και η οικογένεια μου) ένα όνειρο ζωής, να φτιάξουμε ένα καινούργιο σπίτι, στην θέση του παλιού & μικρού εξοχικού μας, Αρτέμιδα Αττικής…

Όμως μέσω των γενικών οικονομικών δυσκολιών, που περνάμε τελευταία, το όνειρο αυτό φαινόταν σχεδόν άπιαστο… Αλλά επειδή η επιθυμία, κάποιες φορές, υπερισχύει της ανησυχίας, το όνειρο μέλει να γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ…

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε., μας κατασκεύασε το σπίτι μας, στο οποίο είχα προσωπική εμπλοκή στον σχεδιασμό, τις μελέτες και την επίβλεψη.

Και εφόσον λοιπόν είχα σχεδιάσει εγώ το σπίτι μας, η εικόνα του υπήρχε ήδη στην φαντασία μου και σε όλα τα σχέδια που έκανα και διόρθωνα για αρκετά χρόνια…

Με την πεποίθηση ότι η πραγματικότητα είναι δύσκολο να φτάσει την φαντασία…, περίμενα με αγωνία το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Και αυτό που έχω να πω είναι ότι ξεπέρασε και την φαντασία και τις προσδοκίες μου.

Στο αποτέλεσμα αυτό, μεγάλο μερίδιο «ευθύνης» έχουν και οι άνθρωποι της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε., οι οποίοι μας βοήθησαν σε όλα τα στάδια κατασκευής. Διόρθωναν όποιες τυχών ατέλειες εντοπίζαμε και ήταν πάντα εκεί με την εμπειρία και τις συμβουλές τους.

Εκτός των συμβουλών όμως, έχω να πω τα καλύτερα για τα υλικά και τις τεχνικές κατασκευών που χρησιμοποιούν και εφαρμόζουν, τα οποία είναι εξαιρετικά και υψηλής ποιότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν, μέσα από την καρδιά μου, όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας, όχι μόνο για το αποτέλεσμα που ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες μας, αλλά και για ένα ακόμη σοβαρό και ουσιαστικό λόγο…, ότι κατάφερα και κράτησα το κόστος κατασκευής μέσα στο όρια του προϋπολογισμού μου. Κάτι για το οποίο είχα μεγάλο άγχος…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Κωνσταντίνος Μάγειρας & Αγγελική Τσερέμη

Υ.Γ. Το παρακάτω ποίημα, του Κωστή Παλαμά, με εκφράζει και με συγκινεί εδώ και πολλά χρόνια… Σας το αφιερώνω και ελπίζω να σημαίνει κάτι και για εσάς…

Jo Williams

Ακόμα και με 25 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήμουν κάπως αγχωμένος σχετικά με το χτίσιμο ενός σπιτιού στην Ελλάδα.

Αλλά από τη στιγμή που γνωριστήκαμε με την ομάδα ΚΟΦΙΝΑΣ και μάθαμε για το φοβερό service που παρέχουν, νιώσαμε πολύ πιο χαρούμενοι. Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ είναι μια φρέσκια πνοή με την προοδευτική σκέψη τους και τη σύγχρονη προσέγγιση της κατασκευής, η οποία συνοδεύεται από την παροχή ποιοτικών υλικών. Η όλη διαδικασία από τον σχεδιασμό μέχρι την τελική κατασκευή ήταν αψεγάδιαστη, ενώ ειδικής μνείας χρήζουν οι εργάτες που δούλεψαν στην κατασκευή μας, οι οποίοι ήταν μια πολύ ευχάριστη και ευγενική ομάδα ατόμων και ταυτόχρονα πραγματικά επιδέξιοι τεχνίτες.

Το τελειωμένο σπίτι έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μας από κάθε άποψη – εάν θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι καλής ποιότητας σε λογική τιμή, τότε η ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ είναι η εταιρεία με την οποία πρέπει να μιλήσετε.

Ευχαριστούμε την ομάδα ΚΟΦΙΝΑΣ.

Μανώλης Μπόζης

Ευχαριστήρια Επιστολή

προς τα στελέχη της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Σας ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί σας κατά την κατασκευή της κατοικίας μου.

Όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει (εργασίες και υλικά κατασεκυής) ενώ σε κάθε επικοινωνία που είχα μαζί σας δώσατε λύσεις σε μικροζητήματα που προέκυψαν.

Συστήνω την εταιρεία σας ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να κατασκευάσει ένα μοντέρνο σπίτι με καλά υλικά σε σύντομο διάστημα και χωρίς άγχος.

Να είστε όλοι καλά.

Τρίπολη, 26/5/2017

Μανώλης Μπόζης

Κρόκκος – Καρπουζοπούλου

Προς εταιρία Κοφινας

Καπτεν Μιχάλη , κ Νίκο

Με μεγάλη αγωνία ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα για καλή μας τύχη συναντήσαμε την εταιρία σας η οποία από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργάτη της έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε το όνειρο αυτό να γίνει πραγματικότητα και όχι εφιάλτης.

κ Μιχάλη ή Καπτεν Μιχάλη , κ Νίκο θέλουμε να ξέρετε πως είσαστε μέρος του ονείρου μαζί με όλη την ομάδα σας.

Γιώργο (Χαλάς μηχανικός ), είσαι από τα πιο ευγενικά ,ικανά και τίμια άτομα που έχω γνωρίσει !

Ευγενία (Κοφινά ), η ευγένειά σου νομίζω το επόμενο διάστημα θα εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την εταιρία σας !

Κώστα (Κοφινάς ), τι να πω, είσαι το Α και το Ω του σπιτιού μας !

Χρήστο ( επιβλέπων μηχανικος ), σε ευχαριστώ, χωρίς εσένα ακόμα θα έψαχνα ατέλειες !

Πηγή (Κοφινά), ήρεμη δύναμη των οικονομικών.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν και σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη !

ΥΓ. Η σοφή και παλιά παροιμία πως «αν δεν κάνεις σπίτι (και γάμο) δεν ξέρεις τι πάει να πει τρέξιμο», με εσάς για δημιουργούς απλά καταργείται !!!

Καίτη – Δημήτρης

Αξιότιμε κύριε Κοφινά,

Θέλοντας να εκπληρώσω ένα όνειρο ζωής της μητέρας μου αλλά και δικό μου, να χτίσω μια εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα, άρχισα μια μικρή διαδικτυακή έρευνα για κατασκευαστικές εταιρείες προκειμένου να σχηματίσω μια αρχική εικόνα για τα δεδομένα και τις τάσεις που υπάρχουν σε αυτή την αγορά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η δική σας ιστοσελίδα, διότι αποτύπωνε ενδεικτικά μια διαφορετική φυσιογνωμία εταιρικής λειτουργίας και οργάνωσης με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

Μετά τη συνάντησή μας, οι θετικές μου εντυπώσεις επαληθεύτηκαν καθώς από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σας και ως προς την εταιρεία σας, η οποία διέπεται από ανθρώπινη ζεστασιά και γνήσια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία.

Κατόπιν αυτών, και διανύοντας μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, αποφάσισα να εμπιστευτώ στην εταιρεία σας την κατασκευή της εξοχικής μου κατοικίας στην Εύβοια.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήσατε, τις άμεσες λύσεις που ήταν πάντα διαθέσιμες από εσάς και τους συνεργάτες σας στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου προβλήματος, τον σεβασμό στις προσωπικές μου επιλογές αισθητικής, την ταχύτητα υλοποίησης του έργου, τον σύντομο χρόνο παράδοσης, την ευγένεια, την ανθρώπινη συμπεριφορά, την ευελιξία, την άρτια επαγγελματική κατάρτιση, την οργανωτική ικανότητα και εμπειρία όλων των συνεργατών σας (γραφεία, εργοτάξιο, συνεργεία κλπ).

Με τη βοήθειά σας η εξοχική μου κατοικία ολοκληρώθηκε μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια και αποτελεί μια όμορφη κατοικία με αισθητική και λειτουργικότητα, προσεγμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές μου ανάγκες και προσδοκίες.

Χάρη σε εσάς η μητέρα μου θα διε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Εύχομαι ολόψυχα να διατηρήσετε την ίδια ζεστή, ανθρώπινη προσωπικότητα που τόσο σπανίζει στις μέρες μας και η οποία εμπνέοντας τη γενναιόδωρη φιλοσοφία και τον άρτιο επαγγελματισμό σε όλη την εταιρεία σας, είμαι σίγουρος ότι θα “στεγάσει” τα όνειρα πολλών ακόμα συνανθρώπων μας.

Ευχαριστούμε πολύ Με εκτίμηση Καίτη – Δημήτρης Μάρτιος 2017

Ηλίας Σύριος

Αγαπητέ κύριε Κοφινά,

Με την ευκαιρία της παράδοσης του σπιτιού μας στη Μάνη, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο επιτελείο σας και σε σας προσωπικά.

Σας ευχαριστούμε γιατί υλοποιήσατε το σπίτι που ονειρευόμασταν και επιθυμούσαμε να αποκτήσουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Η συνεργασία με την εταιρεία σας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Η όλη διαδικασία της κατασκευής ήταν μια εμπειρία απόλυτου επαγγελματισμού από εσάς και τα συνεργεία σας, ειλικρινής και έντιμη. Ο επαγγελματισμός σας, το ενδιαφέρον σας για τις προσωπικές μας προτιμήσεις, ο σεβασμός σας στις επιλογές και την αισθητική μας καθώς και οι προσπάθειες όλων σας να τις ικανοποιήσετε ήταν αυτό που μόνο ιδεατά υπήρχε στο μυαλό μας ως ο ρόλος του σωστού μηχανικού – αρχιτέκτονα – κατασκευαστή. Σεις είστε αυτοί που μας αποδείξατε ότι μπορεί να υπάρξει ο ρόλος αυτός και στην πραγματικότητα, σεις είστε αυτοί που δεν διαπραγματευθήκατε ούτε στιγμή το κεφάλαιο ποιότητα στην κατασκευή σας, που οι μηχανικοί σας, παρόντες πάντα στο έργο, ήταν εκεί για να διορθώσουν ο,τιδήποτε χρειαστεί, γεμάτοι ευγένεια, χωρίς να λένε ποτέ “όχι δε γίνετε”, σεις είστε που οργανώσατε άρτια τα συνεργεία σας και έτσι αυτά εργάστηκαν με πραγματική επιμέλεια και χαμόγελο και τελικά μας παρέδωσαν ένα σπίτι κυριολεκτικά άψογο από κάθε άποψη.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι στον οικονομικό τομέα νοιώσαμε ότι κάθε ευρώ που πληρώναμε άξιζε να πληρωθεί και δεν νοιώσαμε ούτε μια φορά “ριγμένοι”.

Τελικά, θεωρούμε την ευτυχέστερη των συγκυριών, ειδικά σήμερα που η έλλειψη ήθους και συνέπειας κυριαρχούν ενοχλητικά παντού γύρω μας, να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας. Είναι βέβαιο ότι εμείς δε θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο και δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.

Ο λαός μας λέει “αν δε χτίσεις…..δεν έχεις καταλάβει τι είναι ζωή”. Σεις αποτελείτε την εξαίρεση αυτού του “κανόνα” και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι χάρις στο “χτίσιμό σας”, εμείς συνεχίζουμε να “αγνοούμε τι είναι ζωή”.

Για όλα αυτά που επιγραμματικά αναφέρουμε σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε να μοιράζετε απλόχερα με το έργο σας τη χαρά που προσφέρατε στην οικογένειά μας.

Με εκτίμηση,
Χάρις και Ηλίας Σύριος.

Βίντεο συνέντευξης:

Στέλιος Γιαννέλης

Προσέγγισα την εταιρεία Κοφινάς ΑΕ μετά από σύσταση φίλου και συναδέλφου επίσης κατασκευαστή ο οποίος είχε επίσης αγοράσει την εξοχική του κατοικία από την εταιρεία Κοφινάς και επί 10 χρόνια ήταν απόλυτα ευχαριστημένος κ χωρίς να βάλει ένα καρφί ή μία σταγόνα μπγιάς για επισκευή.

Εγώ εντυπωσιάστηκα από την προθυμία και την ευγένεια των συνεργατών, ενώ μετά την αδειοδότηση παρέδωσαν το σπίτι σε 45 ημέρες εν μέσω χονιά/χειμώνα.

Η ποιότητα των υλικών ήταν καταπληκτική και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή.

Τους εύχομαι υγεία και καλές δουλειές.

Σ. Γιαννέλης
14/2/2017

Κασίδογλου – Τσαμούρογλου

Προς την εταιρεία Κοφινάς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους εργάστηκαν για την κατασκευή του σπιτιού μας. Από την αρχιτέκτονα που σχεδίασε ένα υπέροχο σπίτι και τη μηχανικό μέχρι και όλο το προσωπικό που εργάστηκε καθημερινά και το έφερε εις πέρας ήταν όλοι τους εξαιρετικοί επαγγελματίες, εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν καθετί που τους ζητούσαμε και ήταν εφικτό να γίνει και πάνω απ’ όλα ήταν χαμογελαστοί και ευγενέστατοι άνθρωποι. Η συνεργασία μαζί τους ήταν άψογη. Έκαναν όλοι τους μια άριστη δουλειά και έτσι το όνειρό μας πραγματοποιήθηκε! Γιατί το να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι που θα στεγάσουμε μέσα την οικογένειά μας ήταν ένα όνειρο ζωής για μας!

Με εκτίμηση
Βασίλης Κασίδογλου
Χρύσα Τσαμούρογλου κ
η μικρή Αναστασία

Κουλογιάννη Αγγελική

Συνεργαστήκαμε με την εταιρεία “Κοφινά” κατόπιν έρευνας που κάναμε για να φτιάξουμε μια προκατασκευασμένα οικία στη Βυτίνα Αρκαδίας.
Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία Κοφινά γιατί από την πρώτη μας επαφή υπήρξε μια καλή χημεία προσέγγισης μεταξύ εμάς κ του κ. Μιχάλη Κοφινά.
Η κατοικία μας κατασκευάστηκε με άψογη συνεργασία κ όπως ακριβώς μας τα είχαν περιγράψει. Τα υλικά κατασκευής ήταν όλα όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Η συνεργασία με το προσωπικό ήταν άψογη. Ήταν η καλύτερη επιλογή που κάναμε για την κατοικία μας.
Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Κοφινά κ τους συνεργάτες του για το αποτέλεσμα που μας παρέδωσε.

Με εκτίμηση
Κουλογιάννη Αγγελική

Πεταλάς Βασίλειος – Ιωάννα Γαλάνη

Το έτος 1989 αναθάσαμε την κατασκευή μιας ΠΡΟΚΑΤ κατοικίας στην εταιρεία “ΚΟΦΙΝΑΣ”. Έκτοτε πέρασαν 18 χρόνια, η κατοικία στέκεται άψογα, τα καλά υλικά, το άψογο προσωπικό και η υπέροχη συνεργασία του κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΦΙΝΑ συνετέλεσαν σε αυτο το υπέροχο αποτέλεσμα.

Τελικά η επιλογή της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ αποδείχθηκε σωστή διότι απολαμβάνουμε ένα υπέροχο σπίτι και γιαυτό σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.

Με σεβασμό στο έργο σας
Μετά Τιμής,
ΠΕΤΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΗ

Ευχαριστούμε
21-10-2016

Κώστας Στάμος

Καλησπέρα σας,

Η συνεργασία με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ άρχισε και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, όλα ήταν άψογα.

Απλά και με λίγα λόγια θα έλεγα: ποιότητα, άψογη συνεργασία, ταχύτητα, εμπιστοσύνη, ευελιξία. Αφορά τόσο τα άτομα στα γραφεία, όσο και τους ανθρώπους στο εργοτάξιο. Συστήνω την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ανεπιφύλακτα!!!

Ευχαριστώ για το όμορφο σπιτάκι που μου φτιάξατε.

Σώζος Φραντζέσκος

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μας ώθησαν στο να απευθυνθούμε στην εταιρεία Κοφινά ήταν η εμπιστοσύνη που μας ενέπνευσε ο κ. Μιχάλης Κοφινάς αλλά και όλα τα άλλα μέλη.

Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας μπορούμε να πούμε ότι όποτε προέκυπτε κάποιο πρόβλημα η λύση του επερχόταν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι εξωτερικοί συνεργάτες ήταν πάντα διαθέσιμοι και ευγενέστατοι και οι επιλογές που μας έδιναν ήταν ανάλογες των αναγκών μας.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα όσον αφορά στην ποιότητα, την άριστη συνεργασία και την ευαισθησία που επέδειξε η εταιρεία αφουγκράζονταν τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν αποκτήσαμε μόνο το σπίτι των ονείρων μας αλλά και καινούργιους φίλους.

Αναστάσιος Πλύστακας

Για να χρίσω ένα επαγγελματικό χώρο στην οδό Τρικάλων στον Γέρακα Αττικής επέλεξα να μου το κατασκευάσει η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε..

Έμεινα ευχαριστημένοςμε την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, για την αριστη ποιότητα των υλικών και για την τέλεια κατασκευή.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα,
Αναστάσιος Πλύστακας

Αλέξανδρος και Ντέπη Σταυρακάκη

Μετά από 6 χρόνια αναμονής και έρευνας σε εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιλέξαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Η επιλογή όχι μόνο μας δικαίωσε αλλά ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μας.

Από την πρώτη στιγμή είδαμε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες έντιμους και σοβαρούς που γνωρίζουν την δουλειά τους καλά και σέβονται τον πελάτη.

Ο,τι συμφωνήθηκε τηρήθηκε, η ταχύτητα κατασκευής και η συνέπεια ήταν υποδειγματική.

Είχαμε το σπίτι μας σε 25 μέρες, πλήρες και λειτουργικό. Ολοι οι συνεργάτες της εταιρίας που έκαναν εργασίες για το σπίτι ήταν επαγγελματίες, ευγενείς, συνεργάσιμοι και φάνηκε ότι η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ δεν είναι σωστή μονο απέναντι στους πελάτες της αλλά και στο προσωπικό της.

Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη. Οτι χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή (κουφώματα, ντουλάπες, επιπλα κουζίνας) είναι εξαιρετικής ποιότητας και πάρα πολύ όμορφα. Η εταιρία συμμετέχει ενεργά κατά τη διάρκεια κατασκευής δίνοντας λύσεις και κάνοντας προτάσεις βελτίωσεις σε οτι προβλήματα προκύψουν απο την δική μας απειρία ή παράλειψη.

Εχουμε, κατά κοινή ομολογία, το πιο όμορφο σπίτι στο χωριό.

Μέσα σε ένα μήνα περασαν και το επισκέφτηκαν πάνω από 40 περαστικοί οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ποιότητα του.

Ευχομαστε ολόψυχα στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ να συνεχισει την σωστή δουλειά που κάνει και να κτίσει ακόμα περισσότερα σπίτια με την αγάπη και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει.

Ευχαριστούμε για όλα
Αλέξανδρος και Ντέπη Σταυρακάκη

Γιάννης – Θέμις

Για μας το να φτιάξουμε ένα σπίτι στο όμορφο νησάκι μας, τον Καστό, ήταν όνειρο ζωής.

Από την πρώτη στιγμή, όταν επισκεφτήκαμε τα γραφεία της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ, καταλάβαμε ότι το όνειρό μας θα γινόταν πραγματικότητα.

Ήταν τόση η θετική ενέργεια που σου έδιναν όλα τα στελέχη της εταιρείας, αλλά ιδιαίτερα ο κ. Κοφινάς, που δεν υπήρχε εμπόδιο πια μπροστά μας. Μαζί σχεδιάσαμε το σπίτι μας σε κάθε λεπτομέρεια και ότι συζητήσαμε αμέσως γινόταν δεκτό.

Σήμερα παραλαμβάνουμε το σπίτι μας και είναι πανέμορφο εξωτερικά και λειτουργικό όπως το ονειρευτήκαμε. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια της ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε., όπως και τους εργαζόμενους στα συνεργεία της εταιρείας για τον θαυμαστό τρόπο εργασίας τους και τον επαγγελματισμό τους. Ήταν μία εμπειρία ζωής η όλη κατασκευή του σπιτιού μας σε χρόνο ρεκόρ!

Αποκτήσαμε φίλους που θέλουμε να τους έχουμε για πάντα και θα είναι καλοδεχούμενοι στο νησί μας.

Ευχόμαστε στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. να συνεχίσει να φτιάχνει υπέροχα σπίτια σε χαμηλή τιμή και να βοηθήσει και άλλο κόσμο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Καστός 6-5-16
Γιάννης – Θέμις

Γιάννης και Τάκης Παναγόπουλος

Αναφορικά με την κατασκευή διώροφης κατοικίας στα Τσουκαλέικα Πατρών, οι εντυπώσεις που έχουμε είναι ότι η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. διαθέτει άψογο επαγγελματικό εξοπλισμό καλύπτοντας όλες μας τις τεχνικές απαιτήσεις.

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο ανά πάσα ώρα και στιγμή ήταν διαθέσιμο και διατεθειμένο να λύσει την όποια απορία μας. Η ευγένεια με την οποία μας αντιμετώπιζαν και η αμεσότητα που είχαν σαν άνθρωποι, μας έκαναν να σιγουρευτούμε ότι κάναμε την σωστή επιλογή για να πραγματοποιήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μας.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον πρωτομάστορα αυτής της καταπληκτικής εταιρείας, τον κ. Μιχάλη Κοφινά ο οποίος είναι ο άνθρωπος “μας”, που από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν στο πόστο που έπρεπε να είναι κάθε φορά και που με την ευγένεια, την γλυκύτητα και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει έχει καταφέρει να διατηρήσει την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. στην κορυφή στα προκατασκευασμένα σπίτια.

κ. Μιχάλη, Κώστα, Ευγενία, Πηγή, Ανδρέα και όλα τα παιδιά που μας βοήθησαν ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Λεωνίδας Τσαούλας

Η συνεργασία μου με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν άψογη από κάθε πλευρά. Παρά το απομακρυσμένο της περιοχής κατασκευής, τη δυσκολία πρόσβασης, τις καιρικές συνθήκες όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και μέσα στα προγραμματισμένα χρονικά όρια.

Η συμπεριφορά του προσωπικού, ιδιαίτερα όσων ανήκαν στη δύναμη του μονίμου προσωπικού ήταν εξαιρετική ακόμα και σε δύσκολες καιρικά στιγμές. Χαρακτηριστικό είναι πως τα σχόλια των φίλων που παρακολούθησαν την κατασκευή, είτε από περιέργεια, είτε από διάθεση γνώσης του πιο νέου τρόπου κατασκευής ήταν συγγενικά του θαυμασμού, τόσο για τον τρόπο κατασκευής, όσο και για την ευγένεια στη συμπεριφορά των εργαζόμενων της εταιρείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας από τον πρώτο που ήρθα σε επαφή όταν απλά σχεδίαζα το έργο αυτό, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενό.

Με τιμή Λεωνίδας Τσαούλας

Στεργίου Στρατής – Βενέτη Έφη

Ευγενικό και φιλικό περιβάλλον, κλίμα εμπιστοσύνης και εξυπηρέτησης, συνεργασία χωρίς εκπλήξεις.

Το μόνο μελανό σημείο η μη τήρηση της προ-ηλεκτρικής εγκατάστασης του σχεδίου όπως το είχαμε υπογράψει. Αναγνωρίστηκε άμεσα απ’ την εταιρεία, έγινε έκπτωση σε προϊόν που αγοράστηκε κ μετέβη άνθρωπος στο νησί, χωρίς επιβάρυνση δική μας και το θέμα διορθώθηκε.

Σας ευχαριστούμε για όλα

Στεργίου Στρατής – Βενέτη Έφη
Μυτιλήνη

Σωκράτης και Πέπυ

Μετά την συνεργασία μας με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή ενός FLEXY HOME θα περιέγραφα την εμπειρία σαν μία όπου η συνέπεια και ο επαγγελματισμός ήταν κυρίαρχα.

Αλλά ένα έχω να σας πω, ή μάλλον πέντε… Παναγιώτης, Γιάννης, Δημήτρης, Γιώργος, Κώστας. Το συνεργείο τοποθέτησης. Δουλεύουν σαν να έχουν βάλλει τον αυτόματο πιλότο, συνεννοούνται σαν να είναι ένας άνθρωπος. Εμπιστευτείτε τους με κλειστά μάτια. Ίσως ότι πιο πολύτιμο διαθέτει η εταιρία αυτή τη στιγμή, για την προβολή της και το καλό της όνομα.

Ευχαριστούμε
Σωκράτης και Πένυ
Πόρτο Χέλι

Οικογένεια Ματραπατζίδη

Τι να πει κανείς για την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ!

Είναι πολλά, που όμως πρέπει να τα κλείσεις σε δύο λόγια και εμείς αδυνατούμε!

Για μας η ψυχή της εταιρίας είναι ο Νίκος Κοφινάς!

Είναι η ήσυχη δύναμη! Παντού και πάντα παρών για όλους και για όλα! Ο Νίκος δίνει τη δύναμη στον Μιχάλη να φαίνεται ο ένας και μοναδικός! Αυτός που σε υποδέχεται, κλείνει συμφωνίες, κινεί τα νήματα στο έμψυχο και άψυχο υλικό, τηρώντας πάντα με ειλικρίνεια, πιστότητα και εμπιστοσύνη την ποιότητα και τα χρονοδιαγράμματα για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Την προσπάθεια αυτή του Νίκου και του Μιχάλη στηρίζει αλλά και συμπληρώνει μία ομάδα ατόμων, συνεργατών, έμπειρων τεχνικών και επιστημόνων. Όλοι αυτοί έχουν μάθει να μοιράζονται, όχι μόνο τον χρόνο τους, αλλά και τις γνώσεις τους, δουλεύοντας με συνέπεια προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά στα καλλιτεχνικά σχέδια των αρχιτεκτόνων, πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε «πελάτη», «ένα όμορφο, σύγχρονο και γερό σπίτι».

Όταν η ομάδα της εταιρίας τελειώνει το έργο και σου παραδίδει «ζωντανό το όνειρό σου», τότε δεν έχεις μόνο «το σπίτι των ονείρων σου», έχεις κερδίσει πολλούς φίλους, που θέλεις να τους κλείσεις μέσα στην ψυχή σου για πάντα!

Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, όχι μόνο για να χτίζεις, αλλά και να κερδίζεις φίλους. Εμείς όμως θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, γιατί πετύχαμε και τα δύο!

Μία ευχή για σας:

 • Να μείνετε πάντα όπως είστε σήμερα!
 • Ενωμένοι, αγαπημένοι, φιλικοί, συνεπείς, ειλικρινείς, έντιμοι, γνώστες τεχνικής υποστήριξης και όχι μόνο.
 • «Η ισχύς εν τη ενώσει»
 • Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους σας!
Δίστομο Βοιωτίας
19/11/13
Τάσος και Βάσω Ματραπατζίδη

Ευδοκία και Βαγγέλης Κωνσταντίνος

Εξαιρετικοί άνθρωποι με ήθος, ευγένεια, ομαδικότητα, διάθεση να σε ακούσουν να κατανοήσουν και να βοηθήσουν.

Πάνω απ’ όλα τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η συνέπεια στον λόγο τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μας και μας στηρίξατε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής!

Ευδοκία και Βαγγέλης Κωνσταντίνος

Υ.Γ. Ελπίζουμε να κάναμε την αρχή και να γεμίσει ο Βόλος flexy home

Γιάννης Γκάνος

Γνωρίζουμε την οικογένεια και την εταιρεία Κοφινά πάνω από 30 χρόνια!

Πελάτες, λοιπόν, 2 φορές!

Η δεύτερη φορά ήταν και η καλύτερη. Οι εργασίες εκπονήθηκαν εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Η ποιότητα της κατασκευής του φέροντος οργανισμού είναι εξαιρετική από κάθε άποψη και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε διώροφη κατασκευή.

Η ανταπόκριση των ανθρώπων της εταιρείας σε κάθε αίτημά μας ήταν άμεση και πάντα με ευγένεια.

Με μία λέξη, απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ιωάννης Καρβελάς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κ. Μιχάλη Κοφινά και τους συνεργάτες του για την κατασκευή του σπιτιού μας! Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να κάνουν το όνειρο μας πραγματικότητα. Παρακολούθησα από κοντά όλα  τα στάδια κατασκευής της κατοικίας μας και έμεινα έκπληκτος από την εξέλιξη των εργασιών, τη δημιουργικότητα των τεχνιτών, τον επαγγελματισμό τους, τη φιλικότητα τους και την άμεση παρέμβαση των υπευθύνων όποτε αυτή χρειάστηκε η ζητήθηκε από εμάς.

Η κατασκευή ολοκληρώθηκε στο προκαθορισμένο χρόνο, ακολούθησε πιστά τα πολεοδομικά εγκεκριμένα σχέδια και κινήθηκε στα πλαίσια του προϋπολογισμού. Γνωρίζοντας ότι την ευχαριστήρια αυτή επιστολή θα την διαβάσουν μεταξύ άλλων και πολλοί ενδιαφερόμενοι, να εμπιστευτούν τη κατασκευή της κατοικίας τους στην εταιρία Κοφινάς, απευθύνω  πρόσκληση σε όλους εσάς που το επιθυμείτε να επισκεφτείτε την κατοικία μας προκειμένου να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη για το επίπεδο της κατασκευής.

Ιωάννης Καρβελάς

Οικογένεια Κώστα Τσάνη

Κύριε Κοφινά,

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής και την παράδοση της κατοικίας μας αισθανόμαστε στην ανάγκη:

 1. Να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για το ανέλπιστο αποτέλεσμα. Η κατασκευή τέλεια, ο εξοπλισμός άριστος. Όλα μελετημένα και προσεγμένα. Στις υποχρεώσεις σας απέναντι μας συνεπείς και ακριβέστατοι μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους.
 2. Να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιλογή των κατασκευαστικών συνεργείων σας. Μας εξέπληξε ο επαγγελματισμός τους, το ήθος, η ευγένεια τους, η προθυμία τους να ακούνε τις διάφορες παρατηρήσεις – προτάσεις μας, να μας εξηγούν το κάθε τι, να μας προτείνουν λύσεις και να ικανοποιούν τις επιθυμίες μας όπου ήταν δυνατόν.

Θερμά συγχαρητήρια σε σας και σε όλο το αξιόλογο προσωπικό της εταιρίας σας, με το οποίο η συνεργασία μας ήταν άψογη και η βοήθειά τους καταλυτική.

Σας ευχαριστούμε θερμά,
Κώστας Τσάνης
Πολυξένη Ζέρβα
Μακρακώμη Λαμίας

Δέσποινα Χρυσικού

Θέλοντας να φτιάξω την πρώτη μου κατοικία ξεκίνησα έρευνα σε διάφορες εταιρίες προκατασκευασμένων, αλλά και συμβατικών κατοικιών. Εν τέλει επέλεξα να αναθέσω την κατασκευή της στην εταιρία Κοφινάς. Χωρίς να έχω ουδεμία γνώση στον τομέα αυτό μπόρεσα να διακρίνω τη διαφορά στην ποιότητα των υλικών από την πρώτη κιόλας επίσκεψή μου στην έκθεση, αλλά και να σβήσω την όποια προκατάληψή μου για τα προκάτ.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν όχι μόνο σχεδίασαν το σπίτι όπως ακριβώς τους το περιέγραψα, αλλά μου πρότειναν κι άλλες ιδέες που το έκαναν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό. Επιπλέον κατά την επιλογή ντουλαπιών, πλακιδίων και λοιπών υλικών υπήρχε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Τα παιδιά του συνεργείου και γενικότερα όλοι όσοι εργάστηκαν στην κατασκευή αυτή είναι εξαιρετικοί. Άψογη δουλειά, χωρίς καθυστερήσεις και προπαντός όλοι τους ευγενέστατοι.

Βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα κατάλαβα το λόγο που ο Κοφινάς είναι το πρώτο όνομα στην αγορά.

Κύριε Μιχάλη σε αυτή την δύσκολη εποχή της κρίσης, χάρη στη ανθρωπιά σας και τον επαγγελματισμό σας απέκτησα ένα σπίτι ανώτερων προδιαγραφών από αυτό που φανταζόμουν ότι μπορούσα να αποκτήσω.

Δέσποινα Χρυσικού
Γλυκά Νερά Σεπτέμβριος 2015

Οικογένεια Χρήστου και Μαίρης Κοϊμά

Του ΚΟΦΙΝΑ κατασκευές
εμείς ευχαριστούμε
μας εφτιαξες το σπίτι μας
οπου θα κατοικούμε.
~
Άριστο στην κατασκευή
ζεστό καλοφτιαγμένο
ο ΚΟΦΙΝΑΣ το σπίτι μας
το έχει προσεγμένο
~
ευχαριστούμε απο καρδιάς
είναι το μπιμπελό μας
παραμυθένιο έφτιαξες
το νέο σπιτικό μας.

Με αγάπη και εκτίμηση
Οικογένεια Χρήστου και Μαίρης Κοϊμά

Βίντεο συνέντευξης:

Λευτέρης Μπάρμπας – Κατερίνα Στάθη

Όσον αφορά την κατασκευή της μόνιμης κατοικίας στην Ελευσίνα, η συνεργασία με την εταιρία Κοφινά ήταν άψογη.

Το σπίτι παραδόθηκε στον καθορισμένο χρόνο που είχε συμφωνηθεί.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα. Καλή συνέχεια σε ότι φτιάχνετε.

Με εκτίμηση Λευτέρης Μπάρμπας, Κατερίνα Στάθη, Πέτρος Μπάρμπας.

Μάνια Βασιλειάδου

Για την κατασκευή του σπιτιού 95 τ.μ. στο Άνω Διμηνιό όσον αφορά την ταχύτητα και την ποιότητα κατασκευής είμαι πολύ ικανοποιημένη. Όσοι ασχολήθηκαν με την κατασκευή είναι επαγγελματίες και πάντα εξυπηρετούν με ευγένεια.

Μάνια Βασιλειάδου

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Το όνομά μου είναι Παναγάκης, ένα όνομα το οποίο μόνο ένας άνθρωπος θα μπορέσει να με πει έτσι. Ένας άνθρωπος αγαπητός, με πολλή φαντασία, με πολύ χιούμορ, πολύ ευαίσθητος, μα πάνω απ’ όλα είναι αληθινός, αυτό που με κέρδισε και έτσι ξεκίνησε η ιστορία μου με τον Μιχάλη Κοφινά.

Το 2004 αποφασίσαμε με την γυναίκα μου, έχοντας δύο μικρά παιδιά, να φτιάξουμε πια ένα εξοχικό σπίτι δικό μας, γιατί για πολλά χρόνια ήμασταν συνέχεια φιλοξενούμενοι σε φίλους, αδέρφια και κάπου και τους κουράσαμε και κουραστήκαμε και εμείς. Πήραμε λοιπόν την απόφαση να φτιάξουμε ένα προκατασκευασμένο σπίτι.

Ξεκινήσαμε την έρευνα, πήγαμε Ασπρόπυργο, Μέγαρα, Ελευσίνα. Το αποτέλεσμα η απογοήτευση. Από τους ανθρώπους μέχρι την δουλειά των σπιτιών. Ψάξαμε σε πολλές περιοχές, το αποτέλεσμα το ίδιο. Τελευταία περιοχή ήταν η Μεσογείων, εκεί είπα αν δεν βρούμε τίποτα θα αναγκαστώ να μπω στην διαδικασία του χτιστού. Περάσαμε δύο εταιρίες, το αποτέλεσμα το ίδιο. Φεύγοντας με τη μηχανή είδαμε τα δύο γραφεία (έκθεση) – σπίτια του Κοφινά. Σταματήσαμε λοιπόν να δούμε και εκεί μας υποδέχτηκε μία κυρία πολύ ευδιάθετη και φιλική. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση με την φίλη μου Βάσω Κοφινά. Μας ξενάγησε στα δωμάτια, μας ανάλυσε πως γίνονται και μας είπε πολλές και διαφορετικές πληροφορίες λύσεις όπως θέλαμε. Κάποια στιγμή ρώτησα τη Βάσω ποιος διακοσμεί έτσι τα σπίτια και μας είπε ότι εκείνη βάζει τις πινελιές της. Η κυρία Βάσω Κοφινά έχει φοβερό γούστο και είναι πάρα πολύ καλή.

Περιμένοντας λοιπόν να μιλήσουμε με τον Μιχάλη παρατηρούσαμε τα δωμάτια και βλέπαμε ότι μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ήταν τέλεια. Ήρθε η ώρα λοιπόν που συναντήσαμε τον Μιχάλη. Με την πρώτη επαφή σε κερδίζει και κερδίζει την εμπιστοσύνη σου. Αφού λοιπόν μας είπε τα πάντα, μας έφτιαξε στα σχέδια ένα σπίτι ονειρεμένο. Με πολλές επιλογές, λύσεις, χώρους, πολυτέλεια, εξυπηρέτηση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν που μου είπε, πριν το φτιάξω και αποφασίσω, να πάω πρώτα να δω δουλειές που είχε κάνει.

Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω έχω ένα σπίτι του Μιχάλη στην περιοχή Πουλίτσα Κορινθίας, το οποίο είναι πανέμορφο-κουκλίστικο. Έχω ένα επίγειο παράδεισο στα χέρια μου. Το σπίτι μετά από τόσα χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό, γιατί είχα ακούσει πολλά να λένε πολλοί δίχως να γνωρίζουν.

Ευχαριστώ πολύ τον θεό που με έστειλε να γνωρίσω αυτούς τους Ανθρώπους. Μιχάλη – Νίκο και Βάσω σας αγαπάω πολύ και σας ευγνωμονώ.

Θα σας πω και κάτι και κάτι άλλο που μου είπε ότι σε αυτό το σπίτι έριξε αγιασμό όχι ιδρώτα.

Φιλιά πολλά
Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ)

Ανδρέας Μελαχροινός

Τα στάδια κατασκευής μιας κατοικίας αποτελούν συνήθως διαδικασίες εργώδεις και απαιτητικές. Το ενδιαφέρον του πελάτη εστιάζεται στην ποιότητα, τις αξίες παραγωγής, τις βέλτιστες επιχειρηματικές και εταιρικές πρακτικές και εν γένει σε μία λύση υψηλού προφίλ που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις αλλά και να αναδεικνύει την ευελιξία και την ανταπόκριση στην εξατομικευμένη προσέγγιση. Μία προσέγγιση που, συνοπτικά και εν προκειμένω, θεμελιώθηκε στην υψηλή πελατειακή απαίτηση, τις διεξοδικές εργατικές διεργασίες και το βέλτιστο αποτέλεσμα Τα ανωτέρω χαρακτηρίζουν τη σύνολη συνεργασία μας με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Η επιλογή της εταιρείας έγινε με γνώμονα των καλών της πρακτικών, της ουσιαστικής και πλήρους κατανόησης των απαιτήσεών μας και την πολύπτυχη και πολύ-επίπεδη υποστήριξη που προσέφερε. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στη βάση ενός διαρθρωμένου προγράμματος ιδεών, προτάσεων και λύσεων που αξιολογήθηκαν σε μηχανικό, αρχιτεκτονικό και αισθητικό επίπεδο από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάτες καταδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην αγορά. Η άρρηκτη επικοινωνιακή μας σχέση οφείλεται στον κύριο Μιχάλη Κοφινά, ένα πρόσωπο κλειδί στη διασαφήνιση των αποριών μας την κατάθεση δημιουργικών ιδεών και την εξεύρεση λειτουργικών λύσεων και την κυρία Μαρία Μπουγιωτοπούλου που με το γνωσιακό της υπόβαθρο συνέβαλε στη διαμόρφωση της τελικής λύσης και της πλήρους επίβλεψής της.

Η κύρια αλλά και οι επιμέρους κατασκευαστικές διεργασίες χαρακτηρίστηκαν από ακρίβεια χρόνου και αποτελέσματος αδιάπτωτη ποιότητα σε κάθε στάδιο και ακραιφνή επαγγελματισμό. Χαρακτηριστικά που πιστώνονται στο συντονιστή του κατασκευαστικού έργου κύριο Κώστα Κοφινά και τους συνεργάτες του. Θα αποτελούσε σαφή παράλειψη η μη εξατομικευμένη αναφορά σε αυτούς καθότι συνεισέφεραν ουσιαστικά και ποιοτικά στην αποπεράτωση του έργου. Κατ’ επέκταση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνολική συμβολή τους, τον πολύπειρο κύριο Ανδρέα τους αδελφούς Παναγιώτη και Γιάννη, το δίδυμο των ελαιοχρωματιστών Costel και Gheorghe, τον Χρήστο και όποιον φυσικά άθελά μας παραλείπουμε σε αυτό το σημείο.

Η τελική επιδίωξη μας ήταν η επίτευξη μιας ισορροπίας κατασκευαστικού και αισθητικού επιπέδου. Επίτευξη που πιστώνεται αποκλειστικά στον εταιρικό συνεργάτη και προσωπικό φίλο Θοδωρή Σαμαρτζή. Το πολυστρώματο καλλιτεχνικό αισθητήριό του συνέβαλε καθοριστικά στην τελική διαμόρφωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τη χρωματική ισορροπία, τη διακριτότητα των υφών. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τις επιλογές και τις συμβουλές του αναμφισβήτητα.

Καταλήγοντας θα αποτελούσε μία σύνηθη κοινοτοπία η επανάληψη των όσων εισηγηθήκαμε. Ότι απομένει από την εμπειρία μας είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη και μία εγκάρδια ευχαριστία σε μία εταιρεία με κυρίαρχες αξίες την πελατoκεντρική φιλοσοφία, το διάλογο, τη διεξοδική ανάλυση προτάσεων και λύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση. Η επιλογή μας δικαίωσε, ικανοποίησε τις προσδοκίες μας πείθοντας μας για την εταιρική αξιοπιστία και δυναμική της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ.

Με θερμούς χαιρετισμούς
Ανδρέας Μελαχροινός

Οικογένεια Γκιουβέ

Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν αποφασίσαμε οικογενειακώς να φτιάξουμε ένα εξοχικό σπίτι σε ένα οικόπεδο που είχαμε από παλιά. Η μεγαλύτερη επιθυμία ήταν του πατέρα μου ο οποίος ονειρεύτηκε ένα εξοχικό με θέα θάλασσα και εμείς τα παιδιά του θελήσαμε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Απευθυνθήκαμε στην εταιρεία Κοφινάς έχοντας πάρει συστάσεις από φίλους μηχανικούς για την σωστή δουλειά τους και γιατί ένα προκατασκευασμένο σπίτι βόλευε απίστευτα τις δικές μας απαιτήσεις καθώς δεν είχαμε χρόνο να ασχοληθούμε πολύ.

Από το πρώτο ραντεβού καταλάβαμε ότι είχαμε να κάνουμε με ανθρώπους που μας αντιμετώπισαν πρώτα σαν φίλους και μετά σαν πελάτες, κατάλαβαν αμέσως τι θέλαμε να κάνουμε και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε αυτό που είχαμε φανταστεί και ονειρευτεί.

Ήταν απόλυτα ακριβείς στους χρόνους και σε ότι μας υποσχέθηκαν από πλευράς υλικών. Έχουμε να πούμε τα καλύτερα λόγια για τα συνεργεία που μπήκαν μέσα στο σπίτι μας. Μας έκανε αφάνταστη εντύπωση η φιλικότητα και η προθυμία του κάθε ανθρώπου που δούλεψε στο σπίτι μας. Ικανοποιήθηκε η κάθε μας ιδιοτροπία και στους σχεδιασμούς και στην κατασκευή.

Είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε αυτή την εταιρεία την οποία θα συστήσουμε σε όποιο φίλο μας θελήσει να κτίσει σπίτι μα πιο πολύ είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε την οικογένεια Κοφινά σαν ανθρώπους και να νιώσουμε φίλοι τους.

Γκιουβές Γεώργιος – Γκιουβέ Αναστασία

Βίντεο συνέντευξης:

Μαρία Αρβανίτη

Ευχαριστούμε
την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ που
κατασκεύασε την εξοχική μας
κατοικία στο Δερβένι με αρτιότητα, επαγγελματισμό
και συνέπεια.

Μαρία Αρβανίτη

Μαρία – Παναγιώτης

Όταν αποφασίσαμε να εξετάσουμε τη λύση της προκατασκευής, η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν μέσα στη λίστα αρκετών εταιρειών που επισκεφτήκαμε. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ποιότητα των όσων είδαμε στην έκθεσή τους, η ανθρώπινη προσέγγιση τους και το γεγονός ότι πιστεύουν πολύ σε αυτό το οποίο κάνουν και προσφέρουν.

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία και στην πορεία θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει ότι δικαιωθήκαμε. Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ είναι από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που εξακολουθούν να πιστεύουν στο moto «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Τα στελέχη της εταιρείας αλλά και ο ίδιος ο Μιχάλης Κοφινάς ήταν συνοδοιπόροι μας κατά τη διάρκεια της κατασκευής σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Εξαιρετική εντύπωση μας έκανε η ευγένεια και η άψογη αντιμετώπιση όλου του προσωπικού και του συνεργείου της εταιρείας σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Σήμερα το όνειρο μιας ζωής έχει γίνει πραγματικότητα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό, όπως τη Μαρία τον Μιχάλη, τον Αντώνη, την Ευγενία τον Κώστα και όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι! θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα μείνουμε με αυτές τις θετικές εντυπώσεις και στην πορεία του χρόνου με το after sales support της εταιρείας.

Με την ευχή να γίνεστε πάντα καλύτεροι,
Μαρία – Παναγιώτης

Νίκος

Κατέληξα στην απόφαση να κατασκευάσω το σπίτι μου στην περιοχή Εξαμίλια Κορινθίας 90 τ.μ. με την ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ και σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι από απατεώνες και κατεστραμμένους κατασκευαστές, κινδυνεύοντας να χάσεις τα λεφτά σου, όχι μόνο δεν μετάνιωσα που συνεργάστηκα με τον ΚΟΦΙΝΑ αλλά δοξάζω τον κύριο που με έφερε εκεί και έκανα ΠΡΟΚΑΤ αλλάζοντας γνώμη για άλλου είδους κατασκευή που αρχικώς ήθελα.

Ότι συμφωνήσαμε δεν παρέβη απολύτως τίποτα. Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν όλα από την αρχή μέχρι τέλους πιστοποιημένα των καλύτερων εταιριών. Δεν με εξαπάτησε πουθενά, ούτε κατασκευαστικά, ούτε οικονομικά ενώ θα μπορούσε εάν ήθελε για πολλά πράγματα που δεν είχαμε διευκρινίσει από την αρχή.

Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Κύριο Μιχάλη Κοφινά και τους οικείους του Κώστα, Πηγή, Ευγενία.

Το σπίτι παραδόθηκε σε 35 μέρες εντός του ορίου, έγινε όπως το ήθελα, όπως το περίμενα με τέλεια θερμοηχομόνωση, ανθρώπινο.

Τώρα θα σας μιλήσω για το τεχνικό προσωπικό που έμεινα έκπληκτος. Άρτια τεχνική κατάρτιση, εργατικότητα, μεθοδικότητα, ήταν συνεργάσιμοι, ευγενέστατοι, καλά παιδιά που ο Κοφινάς έχει περάσει από ψιλή κρισάρα, γιατί τα καλά σπίτια δεν γίνονται μόνο με σύγχρονα εργοστάσια, όπως του Κοφινά, σύγχρονα σχέδια και ιδέες που έχει η επιχείρηση, αλλά γίνονται και με τους καλούς τεχνίτες που έχει στο πλευρό της. Δεν υπήρξε καμία προχειρότητα, κανένα ψεγάδι.

Μετά από όλα αυτά έχω να ΔΗΛΩΣΩ ότι 100 σπίτια να έκανα, ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΚΑΤ θα τα έφτιαχνα και με τον ΚΟΦΙΝΑ θα τα κατασκεύαζα.

Ο άνθρωπος είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στην δουλειά του. Αν αποφασίσετε για σπίτι κάντε ένα σπίτι σαν του ΚΟΦΙΝΑ με τον ΚΟΦΙΝΑ.

Σας ευχαριστώ ΝΙΚΟΣ

Maria Kotermayer

Οι εντυπώσεις μας από την κατασκευή της οικίας μας από την εταιρία σας είναι καλύτερες. Οι άνθρωποι δουλεύουν κ στις πιο άσχημες καιρικές συνθήκες, το σπίτι παραδόθηκε μέσα στο χρονικό όριο που μας είχαν πει και η κατασκευή είναι ακριβώς όπως την θέλαμε.

Δοκιμάστηκε στον πολύ αέρα και την βροχή με τα καλύτερα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε.

Maria Kotermayer

Γιάννα Δρίτσα

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία για το πανέμορφο σπιτάκι που μας έφτιαξε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένες από την εξυπηρέτηση και από το χρόνο παράδοσης. Να είστε καλά κ να πραγματοποιείτε όνειρα.

Γιάννα Δρίτσα

Ανδρέας – Δήμητρα

Η εταιρεία Κοφινάς υποσχέθηκε ένα υπέροχο σπίτι σε εμένα και στη οικογένεια μου και το έκανε πραγματικότητα.

Όλο το προσωπικό και τα συνεργεία τα οποία ανέλαβαν κομμάτι – κομμάτι την κατασκευή του σπιτιού ήταν πάνω απ’ όλα επαγγελματίες και άψογοι στην συνεργασία. Τα υλικά είναι ακριβώς αυτά που είχαν συμφωνηθεί και αρίστης ποιότητας. Εκπλήρωσαν και ανέχτηκαν όλες τις απόψεις και τις ιδιοτροπίες μας.

Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και αυτό φαίνεται γιατί ότι και να ζητηθεί ή ότι και να παρουσιαστεί βρίσκουν πάντα την λύση. Μπορεί οι δημόσιες υπηρεσίες και ο καιρός να μας ταλαιπώρησαν αρκετά αλλά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Πάνω από όλα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία απευθύνεται σε οικογένειες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθει κανείς σαν το σπίτι του!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα!!!
Ανδρέας – Δήμητρα

Οικογένεια Χουστουλάκη

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ σε μένα και στην οικογένεια μου κάλυψε και με το παραπάνω τις λέξεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Όπως πριν από 27 χρόνια με την επιλογή της αγοράς Λιωμένου Σπιτιού από την ιδία εταιρία έτσι και τώρα η ανέγερση του νέου μας σπιτιού, η επιλογή ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν μονόδρομος.

Ότι συμφωνήθηκε από την πρώτη στιγμή έγινε πράξη και με το παραπάνω τόσο σε χρηματικό επίπεδο όσο και στον χρόνο παράδοσης του σπιτιού. Όλα τα συνεργεία που συμμετείχαν στην κατασκευή του σπιτιού ήταν με μία λέξη ΑΨΟΓΑ. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα ότι η εταιρία θα με ξεγελάσει με κάτι κρυφό (τα ψιλά γράμματα που λέμε) αλλά αντίθετα πολλές φορές προτάθηκαν επιπλέων επιλογές και λύσεις χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω κάτι παραπάνω. Εξάλλου από την πρώτη επαφή που είχαμε με τον κύριο Μιχάλη μετά από τόσα χρόνια  μας αγκάλιασε κυριολεκτικά, απάντησε χωρίς δισταγμό σε κάθε ερώτηση και μας έκανε να νοιώσουμε σαν να ήμασταν ήδη μέσα στο νέο μας σπίτι. Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι από τα καλύτερα τα οποία υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά.

Θερμά ευχαριστώ στον Κύριο (Μιχάλη, Νίκο, Κώστα, Ανδρέα) Κυρία (Ευγενία, Πηγή) καθώς και στα συνεργεία σας.

Σας περιμένουμε οπότε επιθυμείται στο σπίτι που ονειρευτήκαμε και το κάνατε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Οικογένεια:
Χουστουλάκης Εμμανουήλ
Πετρίδη Χαριτωμένη – Αικατερίνη
Θεοδοσία Χουστουλάκη

Δημήτρης Παπαστεφάνου

Ονομάζομαι Παπαστεφάνου Δημήτρης. Είμαι έλληνας από την Αίγυπτο και μετά από πολλά χρόνια δουλειάς θέλησα να εγκατασταθώ στην πατρίδα μου, την Ελλάδα.

Ήθελα να φτιάξω ένα σπίτι, το καλύτερο για μένα, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς. Έψαχνα για πολύ καιρό διάφορες εταιρίες και κατέληξα στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ. Τα λόγια είναι περιττά.

Τώρα που τελείωσε το σπίτι και μένω μέσα, διαπίστωσα ότι τελικά η ποιότητα των υλικών και η ποιότητα των ανθρώπων ήταν πέρα από κάθε προσδοκία μου.

Τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή. Να είστε καλά και καλές δουλειές.

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα και το σπίτι μου είναι ανοιχτό για όποιον θέλει να το δει.

Σας ευχαριστώ πολύ
Δημήτρης Παπαστεφάνου

Γιώργος Παπαζαφειρόπουλος

Απευθύνθηκα στον Κ. Κοφινά για την ανέγερση του σπιτιού μου και ως 1ος όροφος σε ήδη υπάρχουσα ισόγεια κατοικία. Ο λόγος ήταν το χαμηλότερο κόστος και η γρήγορη παράδοση.

Την τελική απόφαση την έλαβα αφού συνομίλησα με τον κ. Κοφινά και με έπεισε για τα προτερήματα μιας προκατασκευασμένης κατοικίας.

Από την στιγμή που τακτοποιήθηκε όλες οι λεπτομέρειες και ξεκίνησε η ανέγερση, σε λιγότερο από 2 μήνες το σπίτι παραδόθηκε. Όλοι οι εργάτες ήταν ευγενικοί και συνεργάσιμοι, όπως άλλωστε και σε οποιονδήποτε από την εταιρία συνομιλήσαμε. Σε γενικές γραμμές η εξυπηρέτηση ήταν άψογη και θα συνιστούσα την εταιρία σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται. Μία συμβουλή, για οποιαδήποτε διευκρίνιση, κυρίως οικονομικής φύσεως, οποιαδήποτε επικοινωνία να γίνεται από κοντά στα γραφεία της εταιρίας για αποφυγή παρεξηγήσεων. Με καλή θέληση όλες οι δυσκολίες ξεπεράστηκαν.

Υμηττός 13/12/2014
Παπαζαφειρόπουλος Γιώργος

Νικόλαος Ρουσσάκης

Για τις εργασίες που μου ανέλαβε η εταιρία του κυρίου Κοφινά στο Λαγονήσι-Δήμος Σαρωνικού για την ανακαίνιση – ανακατασκευή της οικίας μου έμεινα πολύ ευχαριστημένος και υπήρξε άψογη συνεργασία.

Νικόλαος Ρουσσάκης

Οικογένεια Κεφαλά – Καραντώνη

Ας αρχίσουμε έτσι,
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Έχουν άποψη και γνώση στη μελέτη – κατασκευή κατοικίας και συνέπεια στις προγραμματισμένες ημερομηνίες παράδοσης.

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας εντυπωσιαστήκαμε από τις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, που δημιουργούν.

Ευχαριστούμε πολύ, τον καθένα ξεχωριστά. Να είστε όλοι καλά. Από τη διοίκηση ως τον τελευταίο εργάτη.

Οικογένεια Κεφαλά – Καραντώνη

Οικογένεια Πέτρου Κούμουλου

Η εταιρία Κοφινάς μας ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο το εξονυχιστικό ψάξιμο για ένα αξιόπιστο σπίτι.

Σε ένα μήνα είχαμε παραλάβει το σπίτι μας στην Ιστιαία Ευβοίας όπως είχαμε συμφωνήσει και μάλιστα κάναμε διακοπές σε αυτό.

Η εταιρία έκανε πολύ περισσότερα από εκείνα που είχαμε συμφωνήσει και θα έλεγα ότι η φιλοσοφία Κοφινάς = ευγένεια, ανθρωπιά, αξιοπιστία έχει διαπεράσει όλο το προσωπικό της εταιρίας.

Επειδή πιστεύω ότι η εταιρία έκανε το καλύτερο για το σπίτι μου, δεν θα περιμένω να περάσει καιρός για να το αξιολογήσω.

Ευχαριστώ τους Μιχάλη, Κώστα, Ευγενία, Πηγή, Αντρέα, Αντώνη (Δημητράκη), Χρήστο, Σέρτζιο, Δημήτρη (Λούη), Κώστα, Νίκο για την άψογη συνεργασία μας. *Παναγιώτη, Γιάννη.

Οικογένεια Πέτρου Κούμουλου

Βαφειάδου Κρυσταλένια

Έφτιαξα ένα σπίτι στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ στο Τραγανό Ηλείας και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την κατασκευή του σπιτιού.

Οι συνεργάτες του κ. Κοφινά είναι άψογοι ως επαγγελματίες σε ότι τους ζήτησα και σε ότι είχαμε συμφωνήσει από την αρχή του σπιτιού, αλλά και ως άνθρωποι.

Με μεγάλη εκτίμηση
Βαφειάδου Κρυσταλένια

Οικογένεια Μαυρικάκη

Ανακαλύψαμε την κατασκευαστική εταιρία Κοφινάς μετά από πολύ ψάξιμο ανάμεσα στις παρόμοιες του χώρου, σε ιντερνέτ αλλά και επισκεπτόμενοι αρκετές εκθέσεις.

Ο καθένας, όσο και αδαής να είναι σχετικά με την κατασκευή σπιτιού θα καταλάβει πόσο μεγάλες διαφορές υπάρχουν σε θέματα υλικών, κατασκευής αλλά και το βασικότερο επαγγελματισμού στην εταιρία Κοφινάς.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικά διάστημα, έπειτα από προγραμματισμό και σχεδιασμό του σπιτιού μας, είχαμε ένα πανέμορφο σπίτι με σοφίτα στην Ηλεία. Η συνέπεια και η εξυπηρέτηση από την μηχανικό μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο ήταν άψογη. Οι διορίες τηρηθήκαν κατά γράμμα, χωρίς κανένα εμπόδιο αλλά και χωρίς κανένα “κρυφό” έξοδο πράγμα που συναντά κανείς σε όλες τις κατασκευές σπιτιού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας, την εταιρία Κοφινάς που πραγματικά ασχολήθηκαν με την κατασκευή του σπιτιού μας σαν να ήταν δικό τους και ευχόμαστε πάντα καλές δουλειές – που εάν διατηρήσουν τα standard τους ως έχουν, θα είναι πάντα καλές.

Mε εκτίμηση Οικογένεια Μαυρικάκη
Καλό Φθινόπωρο!

Βασίλης Ζγουρής

Θέλοντας να κατασκευάσω μία εξοχική κατοικία γρήγορα και με καλή ποιότητα κατασκευής εξέτασα τις λύσεις των προκατασκευασμένων σπιτιών και κατέληξα στην εταιρεία Κοφινάς, όπου με κέρδισαν με τον επαγγελματισμό τους και την συμπεριφορά τους.

Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και η συνεργασία άριστη. Παρά την μακρινή απόσταση, ο χρόνος κατασκευής ήταν συντομότατος και όλοι δούλεψαν απολύτως συγχρονισμένα και συντονισμένα.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα.

Φιλικά,
Βασίλης

Οικογένεια Βουλγαράκη

Κ. Κοφινά,
Σας ευχαριστούμε που φέρατε εις πέρας το σπίτι που επιλέξαμε. Συγχαρητήρια για την άψογη επαγγελματική συνεργασία που είχαμε, για την συνέπεια, και την τήρηση των λεγόμενών σας.

Ανταποκριθήκατε όχι μόνο στα συμφωνηθέντα, αλλά και με το παραπάνω, γεμίζοντάς μας χαρά και ικανοποίηση!

Όσο αφορά τους υπαλλήλους σας που ήρθαν για την τοποθέτηση, μόνο τα καλύτερα έχω να πω! ΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, από την ανατολή του ηλίου έως την δύση δούλευαν ακατάπαυστα, με φιλότιμο, μεράκι και το πιο εντυπωσιακό, παρόλη την κούραση τους, μας έλυναν οποιαδήποτε απορία με ευχάριστη διάθεση!

ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΑΣ! Να συνεχίσετε έτσι!

Με εκτίμηση,
Οικογένεια Βουλγαράκη

Ειρήνη Πρέκα

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εταιρία του κ. Κοφινά. Το προσωπικό του ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και ευγενέστατοι.

Δεν περίμενα ότι ο χρόνος παράδοσης του σπιτιού ήταν λιγότερο από 1 μήνα!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση τρομερή ήταν ότι ο καθένας δούλευε στο πόστο του και δεν υπήρχαν εντάσεις, όπως γίνεται συνήθως στις οικοδομές. Όταν είδα το σχέδιο η αλήθεια είναι ότι ήμουν λίγο επιφυλακτική αλλά το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Πολύ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Εύχομαι στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και να φτιάχνει πάντα τόσο όμορφα σπίτια.

Ειρήνη Πρέκα

Οικογένεια Κοντίτση

Μετά το πέρας της κατασκευής της κατοικίας μας στη Ρόδο θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία που είχαμε για το αποτέλεσμα που είχε η συνεργασία μας για την Ευγενία και την καλοσύνη όλου του προσωπικού σας και σε σας κύριοι Μιχάλη και Νίκο Κοφινά να σας ευχαριστήσω προσωπικά διότι η συμφωνία μας ολοκληρώθηκε στον προβλεπόμενο χρόνο των τριάντα ημερών.

Κάποιες λεπτομέρειες που εμείς είχαμε ξεχάσει μας της πρότειναν οι ίδιοι τόσο εγώ όσο και η σύζυγος μου δεν έχουμε κανέναν δισταγμό να προτείνουμε την εταιρία κοφινάς και ευχαρίστως το σπίτι να το δήξω σε πιθανούς πελάτες για να δουν από κοντά πριν καταλήξουν διότι τα χρήματα στης δύσκολες εποχές που ζούμε πρέπει να πιάνουν τόπο και στην εταιρία κοφινάς μπορείς να βασιστείς και να ξέρεις ότι τα χρήματα σου δεν πήγαν χαμένα.

Άλλη μια φορά κύριε Μιχάλη και κύριε Νίκο σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να σας έχει ο θεός καλά και να έχετε πάντα πολλή δουλειά και να ξέρετε πάντα το σπίτι μας θα είναι ανοικτό τόσο για σας όσο και το προσωπικό σας.

Κοντίτσης Μιχαήλ
Αναστασία Μαλλιάκα
Κοντίτσης Βασίλης
Κοντίτσης Νικήτας

Λευτέρης Στάθης

Ονομάζομαι Λευτέρης Στάθης και επιθυμώ να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την εταιρία ΚΟΦΙΝΑ γιατί με τόσο λίγα χρήματα απέκτησα ένα όμορφο προκατασκευασμένο σπίτι 42 τετραγωνικών μέτρων FlexyHome.

Σας διαβεβαιώνω προσωπικά δεν περίμενα να γίνει τόσο όμορφο κουκλάκι μπορώ να πω. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στο προσωπικό της εταιρίας Κοφινά και στον ίδιο Κώστα & Μιχάλη Κοφινά και στα παιδιά τους Κοφινά Ευγενία & Πηγή.

Με μεγάλη εκτίμηση,
Λευτέρης Στάθης

Κωνσταντίνος Mπογάτσος

Τελικά το ένστικτο μου δεν έκανε λάθος, όταν εμπιστεύτηκα την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή ενός εξοχικού στην Σαλαμίνα. Μόλις γνώρισα τον Μιχάλη Κοφινά, μου εκανε εντύπωση η καθαρή ματιά του και η αφοσίωση που έχει στην δουλειά του. Είναι άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς, κάνει συμφέρουσες συμφωνίες στον πελάτη, τηρεί τον λόγο του και πραγματικά χαίρεται να σε εξυπηρετεί!

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Το σπίτι (διώροφο 64 τμ) κατασκευάστηκε σε χρόνο – ρεκόρ, στην ουσία μέσα σε ενάμιση μήνα, σε μια περίοδο που εγώ αντιμετώπιζα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να επιβλέψω καμία εργασία.

Κι όμως ολόκληρη η οικογένεια ΚΟΦΙΝΑ, στάθηκε δίπλα μου και ολοκλήρωσε το έργο, έτσι όπως εγώ ήθελα, χωρίς να μου αφήσει μερεμέτια ή άλλες υποχρεώσεις…

Δεν είναι τυχαίο, ότι γείτονες και περίοικοι θαυμάζουν το έργο και λένε ότι πρόκειται για το ωραιότερο σπίτι στην περιοχή! Πράγματι η πείρα της εταιρίας και ο σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, έφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα!

Τον Μιχάλη Κοφινά και την οικογένεια Κοφινά που πασχίζουν σε μια περίοδο έντονης οικονομικής να προχωρήσουν την επιχείρηση τους, τους θεωρώ πλέον ως πραγματικούς φίλους!!!

Κωνσταντίνος Mπογάτσος
Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Κραβαρίτης Πέτρος – Λεπενιώτη Αφροδίτη

Δεν θέλω να πω κάτι που ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά η προσθήκη ορόφου που κάναμε στο σπίτι μας στην Πετρούπολη ήταν μία πολύ όμορφη, ποιοτική και οικονομική επιλογή.

Ευχαριστούμε κατά συνέπεια την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ και το προσωπικό που εργάστηκε για την ολοκλήρωση του έργου.

Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για οποιονδήποτε θελήσει να το δει και να ζητήσει πληροφορίες.

Πετρούπολη Μάρτιος 2015
Κραβαρίτης Πέτρος – Λεπενιώτη Αφροδίτη

Νεφέλη, Κυριάκος, Λέτα, Αλέκος

Το νέο ξύλινο φιλανδικό μας σπίτι είναι η έννοια της ζεστασιάς συμπυκνωμένη στην κατασκευή που με επαγγελματισμό πραγματοποιήσατε.

Το σπίτι μας ταίριαξε απόλυτα με την οικογένεια μας αλλά και τους φίλους μας!

Τα υλικά, η κατασκευή και οι προδιαγραφές του σπιτιού μας είναι μοναδικά στο χωριό και οι περαστικοί συχνά σταματούν για να χαζέψουν το οίκημα.

Σας ευχόμαστε ότι καλύτερο σε εσάς και στους συνεργάτες σας με πολλές και εξίσου όμορφες κατασκευές. Αν και η πιο όμορφη παραμένει η δική μας!

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία!

Νεφέλη, Κυριάκος, Λέτα, Αλέκος
Καραβίδια Φθιώτιδος, Δήμος Μώλου

Μάρθα Μπάκα

Τον Αύγουστο του 2014 απέκτησα ένα προκατασκευασμένο σπίτι στην Πρέβεζα, 45τ.μ. κατασκευασμένο από την Εταιρία Κοφινάς.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Οι ανάγκες μου και οι απαιτήσεις μου εισακούστηκαν στο έπακρο. Είχα την αίσθηση ότι ήμουν ο πιο σημαντικός πελάτης της εταιρίας και με έκαναν να νιώθω ότι έσκυβαν με μεγάλο σεβασμό πάνω από τους προβληματισμούς μου. Το προσωπικό του και οι άνθρωποι των συνεργείων δούλεψαν με πολύ επαγγελματισμό και ακατάπαυστα προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην συμφωνία μας. Πέρα από ένα υπέροχο σπίτι, νιώθω ότι έχω πλέον φίλους που θα ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε πρόβλημα που υπάρχει περίπτωση να προκύψει στο οίκημά μου. Ευχαριστώ πολύ για τις προσπάθειές και την κατανόησή σας!

Με πολύ εκτίμηση,
Μάρθα Μπάκα

Ιωάννα Υφαντή

Αγαπητέ μας Κ. Μιχάλη,
Ξεκινώ να γράψω αυτό το γράμμα με μεγάλη επιθυμία και χαρά. Επιθυμία να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για το πανέμορφο σπίτι που φτιάξαμε, γιατί μαζί το φτιάξαμε και χαρά γιατί πραγματικά, από όλη την διεργασία της δημιουργίας του σπιτιού αυτού μου έχει μείνει μόνο το συναίσθημα της ικανοποίησης.

Το εξοχικό μας σπίτι λοιπόν που είναι πλέον μία πραγματικότητα αφού τελείωσε και μου παραδόθηκε ακριβώς μία εβδομάδα πριν στις 22 Απριλίου, βρίσκεται στον Καστό, Λευκάδος, ένα μικρό νησάκι ξεχασμένο από τον χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι και οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο εύκολες για κατασκευή σπιτιού.

Όμως εσείς ξεκινώντας από εσάς κ Μιχάλη με τον ενθουσιασμό, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την θετική σας ενέργεια μας βοηθήσατε να το σχεδιάσουμε και να το υλοποιήσουμε!

Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ πιο γρήγορος από την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει, καθώς η κατασκευή και τα υλικά ήταν ακριβώς αυτά που είχαμε πει.

Αλλά πάνω από όλα θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τους συνεργάτες σας! Το team των ανθρώπων που μας τοποθέτησαν το σπίτι, ήταν ΑΨΟΓΟ! To ήθος, η ικανότητα, ο επαγγελματισμός, η καλή διάθεση, η συνεργασία, η δεξιότητα, η συνέπεια είναι κάποια από τα προτερήματα που μπορώ με λίγες λέξεις να αναφέρω. Δούλεψαν αγγόγυστα, για να έχουν έτοιμο το σπίτι όχι μόνο όσο πιο σύντομα ήταν δυνατόν αλλά κοιτώντας να έχει προσεχθεί μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια. Πραγματικά αισθάνθηκα ότι το σπίτι το έχτιζαν φίλοι μου, που ήθελαν τόσο όσο και εγώ να γίνει άψογο.

Την καλή κατασκευή του σπιτιού την είδα αλλά θα την βιώσω στην πάροδο του χρόνου καθώς θα αρχίσουμε να κατοικούμε μέσα σ’ αυτό και να απολαμβάνουμε στιγμές ηρεμίας και χαλαρότητας μακριά από την καθημερινότητα.

Πραγματικά, το να δημοσιεύεται τα γράμματα των πελατών σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσατε να κάνετε, γιατί έχοντας εμπιστοσύνη στο άρτιο της κατασκευής που προσφέρεται μα και στο άρτιο της ικανότητας και του επαγγελματισμού των ανθρώπων που την κάνουν είστε σίγουρος ότι οι πελάτες σας θα είναι ικανοποιημένοι και θα γράψουν τα καλύτερα.

Από αυτούς λοιπόν είμαστε ο άντρας μου και ‘γω, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι ιδιοκτήτες μιας πανέμορφης εξοχικής, και όχι μόνο, κατοικίας που εσείς μας βοηθήσατε να αποκτήσουμε.

Να είστε πάντα καλά για να συνεχίσετε να προσφέρετε τόσο καλές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Υφαντή

Οικογένεια Μπουρνέλη

Η ποιότητα της κατασκευής, η συνέπεια, η ταχύτητα (25 μέρες), ο απίστευτος συντονισμός των συνεργείων και η άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί σας μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Πάνω απ’ όλα όμως, μας συγκίνησε η ταυτόχρονη στήριξη της πολυμελούς οικογένειάς μας, αφού κάνατε ακόμη πιο λειτουργικό το σπίτι, κατανοώντας τις ανάγκες μας.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ παραπάνω των προσδοκιών μας!

Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Ωρωπός,
Οικογένεια Μπουρνέλη

Οικογένεια Γκέκα

Περάσαμε τα πρώτα μας βράδια στη βίλα μας στην Πύλο. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Το εσωτερικό είναι ζεστό ακόμα και χωρίς να ανάψουμε το κλιματιστικό. Η κουζίνα είναι υπέροχη, όπως και τα έπιπλα. Ευχαριστούμε πολύ.

Πολλά χαιρετίσματα,
Οικογένεια Γκέκα!

This testimonial is a translation of the original English note as it is shown here

Θεόδωρος Κολοβός

Ήταν άριστη η συνεργασία μας με τον Νίκο και Μιχάλη Κοφινά. Ξεκίνησε η συνεργασία μας επαγγελματική και κατέληξε φιλική.

Στην περιοχή Παλαίρου είναι από τα καλύτερα και ομορφότερα σπίτια που έχουν γίνει, όπως λένε και οι κάτοικοι της περιοχής.

Θεόδωρος Κολοβός

Οικογένεια Ιωάννου Μπλάνα

Βλέποντας την ξεχωριτικότητα στην κατασκευή του Κοφινά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από ότι περιμέναμε.

Η οικογένεια και οι ειδικοί μέσα στην οικοδομή χρόνων που το είδαν έμειναν άφωνοι από την κατασκευή και την ομάδα Κοφινά για την εργασία που παρέδωσαν μέσα σε λίγες μέρες. Ευχαριστούμε την οικογένεια Κοφινά για την συνεπή συνεργασία τους.

Οικογένεια Ιωάννου Μπλάνα

Θάνος και Ευτέρπη – Ορέστης και Μαριάννα

Αγαπητέ Μιχάλη,
Το 2014 ξεκινάει για την οικογένειά μας με ένα από τα όνειρά μας ολοκληρωμένο.

Έχουμε πλέον το δικό μας σπιτικό και μας βοηθήσατε εσείς να το αποκτήσουμε.

Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι που επιλέξαμε τη δική σας εταιρία για να πορευτούμε προς την ολοκλήρωσή του, γιατί μας αντιμετωπίσατε με ανθρωπιά και αγάπη. Υλοποιήσατε αυτά ακριβώς που είχαμε συμφωνήσει, γρήγορα και προσιτά, αλλά και ότι επιπλέον ζητήσαμε ώστε να μας ευχαριστήσετε σε κάθε βήμα.

Η συνεργασία ήταν Άψογη! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν. Άνθρωποι με πάθος για τη δουλειά τους.

Για εμάς πλέον θα είστε μέλη της δικής μας οικογένειας!

Θάνος και Ευτέρπη – Ορέστης και Μαριάννα

Ράνια Στραβολέμου

Στην αναζήτησή μου να φτιάξω μία κατοικία και μπαίνοντας στο site της εταιρίας Κοφινά κάτι με κέρδισε και το αποφάσισα.

Και τώρα που έφτασα στο τέλος διαπίστωσα ότι έκανα σωστά να συνεργαστώ μαζί του.

Ευχαριστώ για όλα
Ράνια Στραβολέμου
Αυλώνα

Μανώλης και η Αφροδίτη Σκορδούλη

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια οικογένεια, πάντα μέσα της υπήρχε η επιθυμία να φύγει από την πόλη της Αθήνας, να έρθει στο χωριό από καταγωγής της μαμάς αλλά όλο το αναβάλλαμε. Μία ατυχία όμως τους ανάγκασε να φύγουν. Πήραν ένα οικόπεδο και άρχισαν να κάνουν σχέδια πως θα το χτίσουν, τι θα χτίσουν. Άρχισαν να ψάχνουν αλλά κάτι δεν τους άρεσε και τότε η Αφροδίτη, η κόρη, βρήκε στο internet την «ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ», κοίταξε διάφορα και κατέληξε σε αυτό που τελικά φτιάξαμε.

Ε, λοιπόν άλλο να το βλέπεις στο κομπιούτερ και άλλο να το βλέπεις στην πραγματικότητα. Τα πάντα τέλεια, από την σκεπή μέχρι την βάση.

Οι άνθρωποι όλοι όσοι εργάστηκαν ήταν ευγενικοί, χαρούμενοι, πάντα πρόθυμοι για όποια αλλαγή αν υπήρχε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, ο Μανώλης και η Αφροδίτη Σκορδούλη, η Γιώτα και η Αφροδίτη Σωτηρίου (μαμά και γιαγιά).

Ιδιαιτέρως τους αδελφούς Κοφινά για όλα τα καλά που μας έκαναν.

Ελπίζουμε να ξαναέρθετε
Μουζάκι Καρδίτσας

Βασίλης Γιαννουλάκης

Κύριε Κοφινά,
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να αποκτήσω κάτι απλό αλλά σπάνιο στις μέρες μας. Κατοικία που να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του πελάτη και στην τήρηση συμφωνίας με τον κατασκευαστή.

Δεν σας κρύβω τις επιφυλάξεις που είχα για τις προκατασκευασμένες κατοικίες. Είχα τελικά κάνει λάθος. Γιατί…

Μετά από μεγάλη έρευνα επέλεξα την εταιρία σας γιατί διαπίστωσα πέραν του ζητούμενου επαγγελματισμού και ανθρώπινη προσέγγιση και νοοτροπία που με εξέπληξε ευχάριστα και ήταν καταλυτική για την επιλογή μου, για την οποία δικαιώθηκα απόλυτα.

Τo τελικό αποτέλεσμα με δικαιολόγησε αφενός και αφετέρου διαπίστωσα ότι και τα συνεργεία σας διέπονται από την ίδια νοοτροπία με αποτέλεσμα να αποκτήσω το αυτονόητο, το σπίτι που ήθελα.

Πρέπει να επισημάνω ότι η ακρίβεια και η συνέπεια, όχι μόνο στον χρόνο παράδοσης, αλλά και στη σχολαστική τήρηση της συμφωνίας μας είναι κάτι που τιμά την εταιρία σας και εσάς προσωπικά.

Τελειώνοντας θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω και να σας ευχηθώ να διατηρήσετε την ίδια πολιτική προσέγγισης στις κατασκευές σας.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Γιαννουλάκης!
Καλλιθέα Αμαρύνθου – Εύβοια

Χριστίνα – Νίκος και Ηλίας

Αγαπητέ Κύριε Μιχάλη,
Δεν έχει νόημα, να επαναλάβω την εξαιρετική δουλειά σου και την άψογη εξυπηρέτηση, τα έχουν επαναλάβει ήδη αρκετοί.

Θέλω όμως να σε ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά με όλη την καρδία μου για το υπέροχο σπιτικό που μας έφτιαξες το 2000 μέσα σε 25 μέρες.

Χρόνος πολύτιμος, όταν βλέπεις ένα σεισμό να καταστρέφει ότι έφτιαχνες μια ζωή, και έναν άνθρωπο να στο ξαναδίνει πίσω σε λιγότερο από ένα μήνα!

Σαν επαγγελματίας, εκτέλεσες την συμφωνία μας άριστα, σαν Άνθρωπος απέδωσες πολλά παραπάνω των προσδοκιών μας…

Η φίλοι σου Χριστίνα, Νίκος & Ηλίας!
Οικία στα Άνω Λιόσια

Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Αγαπητέ Κύριε Μιχάλη,
Με πολύ χαρά γράφω αυτή την επιστολή, που σημαίνει ότι ήρθε σε πέρας αυτό που ανέθεσα στην εταιρεία σας ή πιο σωστά που εμπιστεύθηκα στα χέρια σας το σπίτι μου, θέλοντας να σας ευχαριστήσω, αλλά και να παροτρύνω κάθε ενδιαφερόμενο, ανεπιφύλακτα, να απευθυνθεί σε εσάς.

Κατέληξα σ’ αυτή την επιλογή μου μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά και μετά την ανάθεση (τώρα πλέον μπορώ να το πω) ήμουν διστακτική, δύσπιστη και επιφυλακτική για την συνεργασία, αλλά και το τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ που με διαψεύσατε. Τελικά το χτίσιμο ενός σπιτιού, μαζί σας είναι μια ευχάριστη και απολαυστική διαδρομή.

Από την κορυφή μέχρι τη βάση ήσασταν άψογοι, με ευγένεια, σεβασμό και ήθος, χωρίς επιτηδεύσεις και ψιλά γράμματα, άνθρωποι έμπειροι και εξαιρετικά εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, ο καθένας στον τομέα του, από τους εκπροσώπους της εταιρείας, το επιστημονικό έως και το τεχνικό προσωπικό.

Όλα τα συμφωνηθέντα τηρήθηκαν και με το πάρα πάνω, σε κάθε στάδιο με διευκολύνατε, με καθοδηγήσατε και με καθησυχάσατε και στο τέλος με ευχαριστήσατε πλήρως με το αποτέλεσμα.

Όποιος κι αν είδε το κουκλόσπιτό μου (όπως το λέω), άσχετος, αλλά κυρίως σχετικός με κάθε στάδιο της οικοδομής, μου είπε τα καλύτερα. Αυτό που έκανε ιδιαιτέρως εντύπωση είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, ο τρόπος κατασκευής, η επιμονή στην λεπτομέρεια. Ένα πλήρες αισθητικό και τεχνικό αποτέλεσμα. Είναι από τις λίγες φορές που συνδυάζεται η οικονομία και η ταχύτητα με την ποιότητα.

Όλοι σας εργαστήκατε με μεράκι, αγάπη και θετική ενέργεια. Θα ξαναέμπαινα ευχαρίστως σ’ αυτή τη διαδικασία μόνο μαζί σας, ο λόγος σας ήταν συμβόλαιο.

Κύριε Μιχάλη μου ευχαριστώ πρώτο απ’ όλους εσάς, αλλά και τον μηχανικό μου ιδιαιτέρως και όλα σας τα παιδιά, όπως μου τα αποκαλέσατε. Να είστε όλοι σας καλά και να φτιάχνετε τα σπίτια μας.

Με απεριόριστη εκτίμηση Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Υ.Γ: Το σπίτι μου να το θεωρείτε δικό σας. Είναι άλλωστε, ΚΟΦΙΝΑΣ!

Δέσποινα Ρούσσου

Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για τον επαγγελματισμό και την συνέπεια που την διακρίνει.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, τόσο με τον κ. Μιχάλη, όσο και με την κόρη του Ευγενία, η οποία μας πρότεινε λύσεις ώστε το σπίτι να γίνει πιο άνετο και λειτουργικό. Όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει και μάλιστα η παράδοση σε συντομότερο χρόνο απ’ ότι περιμέναμε.

Όλοι οι άνθρωποι των συνεργείων ήταν επαγγελματίες, έμπειροι, πρόσχαροι, εργατικοί και απαντούσαν σε κάθε ερώτηση, λύνοντας κάθε απορία μας.

Η μεταφορά και η τοποθέτηση έγιναν τόσο προγραμματισμένα και μελετημένα, κάτι που μας ξάφνιασε.

Μέσα σε λίγες ώρες υπήρχε ένα σχεδόν ολοκληρωμένο σπίτι, με το κλειδί στο χέρι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γι’ αυτό η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν, είναι και θα είναι, για χρόνια πολλά, το πρώτο όνομα στον χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών.

Δέσποινα Ρούσσου
Χαλάνδρι

Κώστας Λασκαρίδης

Αγαπητέ μου φίλε Μιχάλη,
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα εσένα και μετά του συνεργάτες σου, για την σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια από τα 1989 έως και σήμερα.

Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι η πρώτη μας επαφή με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ξεκίνησε από το 1989 σε μια έκθεση προκατασκευασμένων εξοχικών στο Ζάππειο.

Είναι γεγονός ότι μέχρι τότε, τόσον εγώ όσο και η οικογένεια μου ασχοληθήκαμε πολύ, χάσαμε χρόνο, αλλά το κυριότερο χωρίς αποτέλεσμα.

Συναντηθήκαμε μαζί και ξεκινήσαμε μια εξαιρετική συνεργασία γεμάτη προτάσεις και λύσεις, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές μας απαιτήσεις και ανάγκες. Η επιθυμία μας πραγματοποιήθηκε και σήμερα απολαμβάνουμε το εξοχικό μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε 20 χρόνια μετά κίνητρο για τον γιο μου ο οποίος σου ζήτησε καθ όσον η ίδια εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ αποτελεί πλέον εγγύηση στις κατασκευές προκατασκευασμένων κατοικιών να του κατασκευάσεις μια τέτοια σύγχρονη κατοικία προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις ή οποία θα είναι και μόνιμη κατοικία.

Η συνεργασία μας για ακόμη μια φορά άψογη. Όσα είπαμε και όσα συμφωνήσαμε τηρήθηκαν αυστηρά. Μας παρέδωσες ένα σύγχρονο σπίτι, μοντέρνο εργονομικό μα πάνω από όλα όμορφο.

Φίλε Μιχάλη σ’ ευχαριστώ,
Κώστας Τασκαρίδης

Σπύρος Λ. Παπαγιαννάκος

Η συνεργασία μου με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ περιγράφεται επαρκώς με μία μόνο λέξη: ΑΨΟΓΗ.

Η αρχική συμφωνία της εργολαβίας για την κατασκευή του κτίσματος μου, έκλεισε γρήγορα και με πολύ συμφέροντες για εμένα οικονομικούς όρους.

Η έναρξη κατασκευής έγινε μέσα στον προβλεπόμενο συμφωνηθέντα χρόνο και η παραλαβή – παράδοση έγινε πριν την συμφωνηθείσα αποπεράτωση των 45 ημερών, τηρήθηκαν δε απολύτως ΟΛΑ τα συμφωνηθέντα (επιλογή υλικών, σχεδιασμός, επιπλέον εργασίες κλπ).

Τα συνεργεία δούλευαν ταχύτατα, ήταν πλήρως καταρτισμένα και πρόθυμα για κάθε τροποποίηση κατά την εξέλιξη των εργασιών. Από την παράδοση και μέχρι σήμερα (2 χρόνια) δεν παρουσιάσθηκε απολύτως κανένα πρόβλημα (υγρασίες, αστοχίες κλπ). Πέραν όμως τούτων και πάνω απ’ όλα οι ιδιοκτήτες Νίκος και Μιχάλης ΚΟΦΙΝΑΣ ήσαν ευγενέστατοι, χαμογελαστοί και αποτελεσματικοί ακόμα και σε περίπτωση όπου ως πελάτης τους, εκδήλωσα προσωπικές παραξενιές.

Σπύρος Λ. Παπαγιαννάκος

Οικογένεια Γιώργου Μπίμπα

Αγαπητέ Μιχάλη κ Συνεργάτες,
εγώ και η οικογένεια μου θέλουμε να σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την άψογη συνεργασία μας στην κατασκευή του σπιτιού μας που ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας, οι χρόνοι κατασκευής και η συμπεριφορά της εταιρείας σας τόσο στην διάρκεια του έργου, αλλά και μετά την παράδοση, αφού ήσασταν εκεί για εμάς σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.

Σας γράφω αυτό το γράμμα δυο χρόνια καθυστερημένα αλλά έχει έτσι νομίζω περισσότερη αξία γιατί τώρα μπορώ να αποτιμήσω καλύτερα το απίστευτο σπίτι που μας έχετε παραδώσει, η μόνωση και η αντοχή του με υποχρεώνουν να συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ σε όποιον θέλει ένα καλό σπίτι.

Οικογένεια Γιώργου Μπίμπα

Άλκης Κολιαβασίλης

Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή δύο σπιτιών συνόλου 200m2 στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η συμφωνία μας τηρήθηκε με το παραπάνω. Ο χρόνος παράδοσης ήταν γρηγορότερος από τον προβλεπόμενο, η ποιότητα υλικών και κατασκευής ήταν άριστη.

Οι άνθρωποι της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑ συνεργάσιμοι και ευχάριστοι. Ότι και να ήθελα ήταν δίπλα μου πολύ ευγενικοί. Τα αδέλφια Μιχάλης και Νίκος είναι πλέον φίλοι. Ακόμη και μετά από δύο χρόνια αφού τελείωσε το σπίτι αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου για οτιδήποτε χρειαστεί.

Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αξίζει να τους γνωρίσετε και ας μην φτιάξετε κάτι μαζί τους.

Κολιοβασίλης Άλκης

Ματθαίου Ευριπίδης – Ευγενία Καρανίκα

Όλοι όσοι βλέπουν το σπίτι που μας φτιάξατε μας λένε «τι όμορφο σπίτι χτίσατε».

Συνεργαστήκαμε πολύ καλά , οι ιδέες σας μας βοήθησαν και τα συνεργεία σας ήταν πολύ καλά. Επίσης είμαστε ευχαριστημένοι με τον ανέλπιστα γρήγορο χρόνο παράδοσης του σπιτιού.

Όσον αφορά την κατασκευαστική πλευρά προς το παρόν φαίνονται πολύ καλά εκτός από κάποιες μικρολεπτομέρειες. Ο χρόνος θα δείξει.

Με εκτίμηση,
Ματθαίου Ευριπίδης – Ευγενία Καρανίκα

Πάνος – Μαρία – Ευαγγελίνα – Κωνσταντίνα

Πάντα ονειρευόμαστε ένα εξοχικό σπίτι οπού θα μπορούσαμε με την οικογένεια μου να περνάμε ευχάριστα τις καλοκαιρινές μας διακοπές κοντά στην θάλασσα στον Οξύλιθο Ευβοίας.

Μετά από αρκετή σκέψη και έρευνα της αγοράς ξεκινήσαμε γι’ αυτό το ταξίδι με στόχο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα σε μόλις 19 μέρες!

Με την συνέπεια, την οργάνωση, τον επαγγελματισμό της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ και την γνώση, το ήθος και τον χαρακτήρα των ανθρώπων της η διαδρομή προς την πραγματοποίηση του ονείρου ήταν πολύ εύκολη και ευχάριστη.

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο από ότι περιμέναμε, η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής ήταν επίσης πολύ καλή και εμείς έτσι απλά και ξεκούραστα είχαμε αποκτήσει το όνειρο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ για την χαρά που μας έδωσαν, τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να προοδεύουν!

Σας ευχαριστούμε! Καλό καλοκαίρι!
Πάνος – Μαρία – Ευαγγελίνα – Κωνσταντίνα

Αμαλία Δεριζιώτη

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο και ρωτώντας προκειμένου να στήσουμε ένα προκατασκευασμένο σπίτι σε ένα κτήμα που μας προέκυψε, τα βήματά μας έφεραν στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ.

Εκεί μας ξενάγησαν στον χώρο των προκατασκευασμένων, μας όλες τις απορίες κα το σπίτι, αφού τελείωσαν όλα τα διαδικαστικά, στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι από την μηχανικό κ. Μπουγιωτοπούλου, την αρχιτέκτονα Ευγενία Κοφινά, τον κ. Μιχάλη και τον Κώστα Κοφινά εξυπηρέτησαν, διευκόλυναν και εξυπηρετούν ακόμη για μικρά μικροπροβλήματα.

Ευχαριστώ για την Καλή Συνεργασία και εύχομαι Καλή Συνέχεια.

Αμαλία Δεριζιώτη

Άρης Λαζαρίδης Δόμνα Χατζηγιαννάκου

Όταν αποφασίσαμε να χτίσουμε ένα μικρό εξοχικό σπίτι στον Μεσαγρό Αίγινας, ως κάτοικοί Αθηνών και άνθρωποι με πολλές υποχρεώσεις και εντατικό ρυθμό ζωής, προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα για το αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας οικοδομής, από άποψη χρόνου και προσωπικής ενασχόλησης.

Έτσι σκεφτήκαμε τη λύση του προκατασκευασμένου σπιτιού. Μετά από επαφές που είχαμε με διάφορους κατασκευαστές, καταλήξαμε στην εταιρεία Κοφινάς που μας ενέπνευσε περισσότερη εμπιστοσύνη λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας όχι μόνο δε διέψευσε αλλά αντίθετα δικαίωσε την επιλογή μας.

Μετά το συνήθη και αναμενόμενο χρόνο που αφιερώσαμε στη διαδικασία έγκρισης από την πολεοδομία, οι εργασίες επιτέλους αρχίζουν. Από την εταιρεία μάς είχαν ενημερώσει ότι το στήσιμο του σπιτιού θα διαρκούσε περίπου 25 μέρες και στις ανησυχίες μας για την ποιότητα των υλικών και τη μόνωση του σπιτιού απαντούσαν ότι εγγυώνται πως, μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα είμαστε ενθουσιασμένοι. Καχύποπτοι πελάτες, όπως όλοι πια στις μέρες μας, θεωρούσαμε ότι πρόκειται για μια δόση υπερβολής, που είναι μέσα στο παιχνίδι, όταν μιλάμε για εμπόριο και την προώθηση ενός προϊόντος.

Τώρα πια, που οι εργασίες έχουν περατωθεί και το σπίτι παραδόθηκε, μπορούμε να πούμε πλέον με βεβαιότητα ότι επιλέξαμε ανθρώπους που ήταν απόλυτα συνεπείς προς ότι είχαν συμφωνήσει. Στα ποσά που καθορίστηκαν στην αρχική συμφωνία μας δεν υπήρξε η παραμικρή παρέκκλιση, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όποιον, με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που διαθέτει, θέλει να δει το σπίτι του ολοκληρωμένο. Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε υπέρ το δέον, με το σπίτι να ολοκληρώνεται τελικά μέσα σε χρονικό διάστημα 19 ημερών! Η ποιότητα κατασκευής ήταν άψογη, με υλικά τα οποία ήταν πολύ καλής ποιότητας. Τα συνεργεία της εταιρείας δούλεψαν με ιδιαίτερο συντονισμό και εντατικότατα, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Συγχαρητήρια αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να δώσουμε και για το ήθος των ανθρώπων που δούλεψαν για την κατασκευή, οι οποίοι ήταν ευγενέστατοι, συνεργάσιμοι, συνεννοήσιμοι και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε – λογική εννοείται – επιθυμία μας στην πορεία των εργασιών.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την εταιρεία Κοφινάς. Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα και απολαμβάνοντας το νέο μας σπίτι, θα θυμόμαστε και θα μνημονεύουμε την αρμονική μας συνεργασία.

Νέα Σμύρνη, 30/07/2013
Άρης Λαζαρίδης – Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών
Δόμνα Χατζηγιαννάκου – Καθηγήτρια φιλόλογος

Μιχάλης – Αναστασία

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

 • Για την άμεση και πάνω από όλα ανθρώπινη επικοινωνία…
 • Για το ταχύτατο αλλά και ποιοτικό αποτέλεσμα της δουλειάς σας…
 • Για την ευελιξία και την προθυμία όλων των συνεργατών…
 • Για την προσοχή στην λεπτομέρεια…
 • ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ
Μιχάλης – Αναστασία

Νίκος Καβαλλίερος

Αγαπητέ φίλε Μιχάλη,
Λαμβάνω το θάρρος της παραπάνω προσφώνησης τώρα που τελείωσε η μεταξύ μας συνεργασία με τα γνωστά άριστα αποτελέσματα.

Η ταχύτητα κατασκευής και παράδοσης της οικίας μου στον Φάρο Ικαρίας, η υλοποίηση των συμφωνηθέντων, η ευγένεια ολόκληρης της οικογένειας ΚΟΦΙΝΑ και η ικανοποίηση όλων των προσωπικών μου απαιτήσεων με κάνει να αισθάνομαι ότι η προσφώνηση φίλε είναι προσφώνηση ειλικρίνειας, τιμής, εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας εκ μέρους σου.

Πλήρως ικανοποιημένος από την παρεχόμενη εργασία σου και τα υλικά, νομίζω ότι δικαιώθηκα στην επιλογή μου να προτιμήσω την εταιρία σας για την οικοδόμηση εξοχικής κατοικίας.

Θερμά συγχαρητήρια και άπειρες ευχαριστίες.
Φιλικότατα
Νίκος Καβαλλίερος
Νέα Σμύρνη 16η Ιουλίου 2013

Πέτρος και Αλεξάνδρα

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις πρώτης τάξης υπηρεσίες και την κατασκευή της καινούριας μας κατοικίας στην Πεύκη.

Πριν την κατασκευή ζούσα κυρίως στην Αγγλία. Φοβόμουν να προσλάβω έναν συμβατικό κατασκευαστή για να μας φτιάξει το νέο μας σπίτι, αφού οι εργασίες για το προηγούμενο σπίτι που κατασκευάσαμε στη Γλυφάδα δε συμφωνούσαν με όσα συμφωνήσαμε και πριν το τέλος της κατασκευής το κόστος σχεδόν διπλασιάστηκε. Για αυτό το λόγο όταν βρήκαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ανασάναμε.

Στην πρώτη κιόλας επίσκεψή μου στην εταιρία ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά ότι έκανα την σωστή επιλογή. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την άψογη εξυπηρέτηση μου.

 1. Το σχέδιο του σπιτιού μου (από ένα κομμάτι χαρτί) μετατράπηκε σε έναν επαγγελματικό φωτορεαλισμό, επεξεργασμένο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μου φανέρωνε τις πραγματικές διαστάσεις και την εικόνα της κατοικίας μου, ολοκληρωμένης.
 2. Ο Κος Κοφινάς διέθεσε χρόνο και υπομονή στο να μου προτείνει αλλαγές και βελτιώσεις στο σχέδιο του σπιτιού, στην επιλογή χρώματος για τα πλακάκια, στην επιλογή κουζίνας και ειδών υγιεινής.
 3. Ο Κος Κοφινάς μου έδωσε μία προσφορά βασισμένη στο συμφωνηθέν σχέδιο και μου επισήμανε ξεκάθαρα τι θα επιβάρυνε εμένα οικονομικά. Όσα είπε τηρήθηκαν μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής.
 4. Επίσης με έφερε σε επαφή με μηχανικό, ο οποίος μας καθοδήγησε και βγάλαμε την οικοδομική άδεια.
 5. Έφτιαξε μια φανταστική κατοικία μόλις σε τέσσερις εβδομάδες, η οποία δεν υστερεί πουθενά.

Το σπίτι μας έχει πλέον ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια και είναι το ίδιο καλό όπως την ημέρα που τελείωσε. Καθοδόν για το σπίτι μας στην Πεύκη περνάμε διαφημιστικές πινακίδες της εταιρίας Κοφινάς. Και οι δύο μας ευχαριστούμε τον Κο Κοφινά κάθε φορά που τις προσπερνάμε.

Δεν έχω κανένα δισταγμό να προτείνω το Κο Κοφινά και ευχαρίστως να μιλήσω απευθείας σε πιθανούς πελάτες αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε και πάλι, τις καλύτερες ευχές μας,
Πέτρος και Αλεξάνδρα

This testimonial is a translation of the original English note as it is shown here

Θόδωρος Τρίτος

Το σπίτι μας έγινε καλύτερα από ότι περιμέναμε. Το μόνο κακό είναι ότι τελείωσε πολύ γρήγορα και δεν το απολαύσαμε. Δεν πειράζει θα το χαρούμε όταν μείνουμε μέσα.

Η συνεργασία μας, τόσο στο κατασκευαστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό ήταν καθ’ όλα άψογη από όλους τους συνεργάτες της εταιρίας.

Ευχαριστώ,
Θόδωρος Τρίτος

Κουνέλης Γιάννης και Κατερίνα

Φίλε Μιχάλη, σε λέω φίλο γιατί πιστεύω ότι η συνεργασία ήταν σε απόλυτο φιλικό επίπεδο με την υπομονή σου στην παραμικρή λεπτομέρεια του σπιτιού μας στο Πήλι Ευβοίας. Μου έκανε φοβερή εντύπωση η συνέπεια, ο χρόνος κατασκευής, τα παιδιά, οι υπεύθυνοι, όλα ήταν άψογα.

Δεν σου κρύβω ότι μέσα μου, όταν στην αρχή συμφωνήσαμε για την κατασκευή, είχα τις αμφιβολίες μου για την ποιότητα κατασκευής. Αλλά σε πολύ σύντομο διάστημα κατάλαβα ότι είχα να κάνω με μία πολύ σοβαρή εταιρία και έναν υπέροχο άνθρωπο όπως εσύ.

Σε ευχαριστώ για όλα.

Σε αγόρια και κορίτσια για την υπομονή τους και την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Σας ευχαριστώ όλους
Κουνέλης Γιάννης και Κατερίνα

Υ.Γ.: Δώσε τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό.

Παναγιώτης Χριστοφής

Μετά από ψάξιμο που έκανα για αγορά προκατασκευασμένου σπιτιού, από ακούσματα που είχα σια την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ, τελικά κατέληξα εκεί.

Το γράμμα το γράφω μετά από τέσσερα χρόνια. Από ψάξιμο στην ιστοσελίδα σας μπήκα στα σχόλια των πελατών και ένιωσα την ανάγκη να γράψω και εγώ για τους υπέροχους ανθρώπους της εταιρίας που γνώρισα πριν από τέσσερα χρόνια και την καλή κατασκευή που μου κάνατε.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και να είστε πάντα καλά.

Ερέτρια
Παναγιώτης Χριστοφής

Υ.Γ.: Πολλούς χαιρετισμούς από την μητέρα μου Μαργαρίτα Χριστοφή.

Βελισσαροπούλου Αικατερίνη

Ονομάζομαι Βελισσαροπούλου Α. Αικατερίνη. Τον Ιούνιο του 2012 απευθύνθηκα στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑ για την κατασκευή της εξοχικής μου κατοικίας στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας.

Η συνεργασία μας, τόσο στο κατασκευαστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό ήταν καθ’ όλα άψογη από όλους τους συνεργάτες της εταιρίας.

Αθήνα
20/06/2013

Γεώργιος Πάτσης

Είμαι υπερευχαριστημένος από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ. Όλα έγιναν όπως είχαμε συμφωνήσει, ήσασταν συνεπέστατοι και στον χρόνο παράδοσης και σε ότι αφορούσε το σπίτι. Το προσωπικό που απασχολήθηκε στο σπίτι μας ήταν εξυπηρετικότατο.

Τουμπίτσι Αρκαδίας
Γεώργιος Πάτσης

Ευστρατίου Ευάγγελος

Γεια σας,
Θυμάμαι όταν επισκεφθήκαμε με την οικογένειά μου την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ, φύγαμε πολύ χαρούμενοι όλοι…

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για την κατοικία μας που θέλαμε πάντα στον Θεολόγο.

Το χρονικό διάστημα που πέρασε δεν το καταλάβαμε καθόλου.

ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη και Νίκο ΚΟΦΙΝΑ για όλα.

Ευστρατίου Ευάγγελος

Οικογένεια Τσιτσέλη

Μέσα σε 17 μέρες δημιουργήσατε το σπίτι που ονειρευόμασταν, ένα σπίτι στη θάλασσα. Ευρύχωρη, λειτουργική και άνετη, ανυπομονούμε να μοιραστούμε την εξοχική μας κατοικία με φίλους! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Οικογένεια Τσιτσέλη

Αφοί Κάρλος

Μετά από έρευνα αγοράς καταλήξαμε στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή της κατοικίας μας. Μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή η ειλικρίνεια του κ. Μιχάλη και η συνέπεια σε όσα συμφωνήσαμε.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες του για την πολύτιμη βοήθειά τους και τον επαγγελματισμό τους.

Σας ευχόμαστε καλές δουλειές και να είστε όλοι καλά με υγεία.

Με εκτίμηση,
Αφοί Κάρλος

Μιχάλη και Νίκο σας είμαι ευγνώμων για όλα

Συνάντησα για πρώτη φορά την οικογένεια ΚΟΦΙΝΑ το 2000 όταν έψαχνα να χτίσω το σπίτι μου. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να πω ότι χαίρομαι πολύ για την επιλογή που έκανα τότε. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερη απόφαση από το να συνεργαστώ με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑ.

Ο επαγγελματισμός και η οργάνωση που τους χαρακτηρίζει και κυρίως η διάθεσή τους να ικανοποιούν τον πελάτη είναι στοιχεία που κάνουν την συγκεκριμένη εταιρεία ξεχωριστή. Για το λόγο αυτό, μέσα από τη συγκεκριμένη επιστολή, 0α ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑ και σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε σήμερα να έχω το σπίτι που πάντα ονειρευόμουν.

Μιχάλη και Νίκο σας είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια που παραμείναμε φίλοι.

Σας ευχαριστώ

Αγγελική Βασιλάκη

Είμαστε στο Πόρτο Ράφτη 7 χρόνια τώρα και κατοικήσαμε σε καινούργιο προκατασκευασμένο σπίτι από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για πρώτη φορά.

Κατοικούσαμε για 30 περίπου χρόνια στη Νέα Σμύρνη όπου και εκεί είχαμε αγοράσει ένα ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία, στην οποία κάθε «τρεις και λίγο» κατέφθανε και ένας εργάτης της εταιρίας κατασκευής άλλοτε ηλεκτρολόγος άλλοτε πατωματζής, πλακάς και όλος ο κατασκευαστικός κύκλος για φθορές. Δεν προσέχαμε λέγανε μαζί με ένα σορό άλλες δικαιολογίες για να βγάζουν μεροκάματο από εμάς τους αφελείς, και να κρύψουν έτσι τις κακοτεχνίες που κοσμούσαν όλα τα διαμερίσματα «πολυτελούς κατασκευής»… Να βρέχει και να παλεύουμε με την είσοδο των νερών της βροχής… και πολλά άλλα…

Τα τελευταία επτά χρόνια καταλάβαμε ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία ήταν από «κακή κατασκευή εκ προθέσεως».

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε πλέον να δει το «θαύμα» της προκατασκευασμένης μας μονοκατοικίας από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ που όλα φτιάχτηκαν με περίσσια προσοχή χωρίς κακοτεχνίες και προχειροδουλειές! Δεν πιστεύαμε όσο περνούσαν τα χρόνια ότι δεν θα χρειαζόμασταν καμία απολύτως επιδιόρθωση, χωρίς να χρειάζεται να ξαναζούμε την «παρέλαση» των κάθε μαστόρων για κατασκευαστικά προβλήματα.

Ζούμε σε μια πολύ όμορφη περιοχή όπως είναι το Πόρτο Ράφτη έχοντας τη θάλασσα κοντά και την τόσο μεγάλη βλάστηση. Και με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη της οικογένειας ΚΟΦΙΝΑ έχουμε και ένα σπίτι γερό, όμορφο, λειτουργικό ασφαλές και χωρίς ίχνος υγρασίας κάτι που είναι ένας μόνιμος φόβος όλων των κατοίκων.

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ, την οικογένεια αυτή, τον Νίκο, το Μιχάλη, τον Κώστα, την Πηγή αλλά και όλο τους το συνεργείο, που έδειξαν τόση επιμέλεια, προσοχή και αγάπη σε αυτήν την κατοικία και μας έκαναν εύκολα και ευχάριστα τα τελευταία χρόνια της ζωής μας, ακούγοντας τα πουλιά το πρωί, σε ένα ασφαλές και υγιεινό σπίτι, απολαμβάνοντας μια ξαφνική βροχή χωρίς το άγχος που είχαμε μάθει να ζούμε!

Με εκτίμηση,
Αγγελική Βασιλάκη
Συνταξ. Υπουργ. Δημ. Τάξης

Λίλα Μακρογιάννη

Είμαι η Λίλα Μακρογιάννη και έφτιαξα μια μεζονέτα στην Αίγινα. Η συνεργασία μας με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν θαυμάσια. Το σπίτι στήθηκε σε λιγότερο από 1 μήνα. Με τα συνεργεία είχαμε άψογη συνεργασία.

Λίλα Μακρογιάννη

Βάγια Παπαποστόλου

Έχοντας περάσει ήδη ένας μήνας από τότε που εγκατασταθήκαμε στο νέο μας σπίτι, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για αυτό, με απλά λόγια, έτσι όπως έχουν σύμφωνα με την δική μου αίσθηση, αισθητική και κρίση.

Όταν αποφασίσαμε να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι και μπήκε στο τραπέζι η ιδέα του προκατασκευασμένου, οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Βεβαίως δεν είχα ιδέα σχετικά με τον τρόπο κατασκευής. Ξεκίνησα να ψάχνω διάφορες εταιρίες. Μίλησα με πολλούς κατασκευαστές για τον τρόπο κατασκευής, τον χρόνο παράδοσης, τις προδιαγραφές και το κόστος. Είδα αρκετά προκατασκευασμένα σπίτια. Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ. Η πρώτη εντύπωση από αυτά που παρουσίαζαν στην ιστοσελίδα τους ήταν πολύ θετική. Οι τηλεφωνικές μας επικοινωνίες ήταν κατατοπιστικές και ξεκάθαρες.

Βρεθήκαμε από κοντά και για να μην μακρηγορώ, παράγοντες όπως η ευελιξία στα σχέδια και η προσαρμογή τους στα δικά μας γούστα, η μεταχείριση και η διάθεση εξυπηρέτησης, τα δείγματα δουλειάς, η σοβαρότητα και η πολύχρονη πείρα τους μας έκαναν να αποφασίσουμε και να δώσουμε τα χέρια. Μετά από κάποιες συναντήσεις και από αλλαγές σε ότι θελήσαμε επάνω στα αρχικά σχέδια, καταλήξαμε να έχουμε στα χαρτιά το σπίτι που ονειρευόμασταν! Δεν έμενε παρά να το δούμε να στήνεται. Ο χρόνος παράδοσης ήταν 40 ημέρες. Τελικά το σπίτι τελείωσε και το κλειδί το πήραμε την 26η μέρα! Ο τρόπος που εργάζονταν τα συνεργία αυτές τις 26 μέρες δεν είχε καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε για τα συνεργεία οικοδομών. Όλοι δούλευαν ταυτόχρονα 10 ώρες την ημέρα. Έμπειροι, ταχύτατοι προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και πάντα πρόθυμοι να λύσουν την κάθε – ακόμα και ανόητη – απορία μας. Δεν μας δυσκόλεψαν και δεν μας απασχόλησαν για το παραμικρό. Και χωρίς δυσανασχέτηση όλα έγιναν όπως τους ζητήσαμε. Ικανοποίησαν και την παραμικρή μας «παραξενιά» και έδωσαν λύση ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα ζητήσαμε.

Σήμερα στους Αντιφίλιπποι Καβάλας καμαρώνουμε το σπίτι μας 82τμ ισόγειο, με 55τμ σοφίτα, για την λειτουργικότητα και την αισθητική του. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της ΚΟΦΙΝΑΣ. Είμαστε βέβαιοι πως και από εδώ και πέρα θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε σχετικά με το σπίτι μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Βάγια Παπαποστόλου

Χρήστος Μανωλίτσης

Έχοντας την εμπειρία και ταλαιπωρία μιας συμβατικής κατασκευής, αποφάσισα να ερευνήσω την αγορά προκατασκευασμένων σπιτιών. Πέρασα από όλα τα είδη προκατασκευασμένων (ξύλινα, μπετόν κλπ) και τελικά κατέληξα στον Κ. Κοφινά.

Μετά την κατασκευή των βάσεων, σε δύο μήνες η εξαιρετική ομάδα του ΚΟΦΙΝΑ είχαν ολοκληρώσει 2 εξοχικά σπίτια για την οικογένεια μου.

Ήταν μια συνεργασία που μου απέδειξε ότι η οικοδομή μπορεί να είναι και μια πολλή ευχάριστη εμπειρία.

Με εκτίμηση,
Χρήστος Μανωλίτσης

Ελένη Λιαμπότη

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συνεργάστηκαν σ’ αυτό το έργο. Μαζί με την ομάδα του Κ. Κοφινά υπήρχε συνεννόηση και συνέπεια στο να υλοποιηθεί το όνειρό μου. Επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι όλο το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικοί και εγκάρδιοι, αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και από τις δύο πλευρές στο να ολοκληρωθεί άψογα το σπίτι.

Κατά την γνώμη μου η καλύτερη λύση να πραγματοποιήσει κανείς το όνειρό του. Είναι γρήγορα, πιο οικονομικά και πολύ πιο γερά και αντοχής από τα συνηθισμένα, συμβατά σπίτια. Υπάρχει γούστο και μεγάλη ποικιλία από πλακάκια, ντουλάπες κ.τ.λ.

Σας ευχαριστώ όλους.

Υ.Γ.: Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους: κ. Κώστα Κοφινά, ηλεκτρολόγο κ. Αντώνη και ειδικά την Μαρία Μπουγιωτοπούλου (μηχανικό).

Ελένη Λιαμπότη

Αλέξανδρος – Βαρβάρα – Στέφανος

Ο κ. Μιχάλης Κοφινάς και το συνεργείο του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, πολύ καλοί στη δουλειά τους, πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και να υλοποιήσουν οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούσαμε όσον αφορά την κατασκευή του σπιτιού.

Το συνεργείο ήταν πολύ εργατικό, όλα τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα καλοί άνθρωποι και συνεννοήσιμοι και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία μαζί τους. Υπήρξαν κάποια προβλήματα με κάποιους από τους συνεργάτες του κ. Κοφινά, αλλά όπως λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα μετράει κα η τελική εικόνα είναι που μένει, η οποία είναι ένα πολύ όμορφο σπίτι.

Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και Κύριος με κάπα κεφαλαίο σε όλα του.

Αλέξανδρος – Βαρβάρα – Στέφανος

Υ.Γ.: Κύριε Μιχάλη σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα!

Στέλιος, Ειρήνη και η μικρή Ελεάννα!

Αγαπητοί κ. Μιχάλη και Νίκο,
Πριν από πολλά χρόνια τέλος της δεκαετίας του ’70, μικρό παιδάκι, με πήρε ο παππούς μου μια βόλτα στο Ζάππειο Μέγαρο για να δούμε τη πρώτη έκθεση προκατασκευασμένης οικίας που είχε στηθεί στο προαύλιο χώρο.

Από τότε ρίζωσε μέσα στο παιδικό μυαλό μου η ιδέα πως όταν μεγαλώσω θα ήθελα να αποκτήσω και εγώ ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι κοιτώντας εκστατικά μια επιγραφή που έγραφε Αφοί Κοφινά.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά το όνειρο δεν ξεθώριασε και έτσι κατάφερε να ζωντανέψει σε ένα μικρό λιβάδι στο Νέο Πύργο της Β. Εύβοιας, από εκείνους τους ίδιους ανθρώπους που τα παιδικά μου μάτια διάβαζαν πριν από δεκαετίες στην ίδια επιγραφή, πού διαβάζουν σήμερα μπροστά από το δικό μου «μικρό σπίτι στο λιβάδι»…

Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια κρατήσατε ζωντανό το παιδικό μου όνειρο και που με συνέπεια, επαγγελματισμό, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα, ποιότητα και φυσικά ταχύτατα το κάνατε πραγματικότητα!

Εύχομαι να συνεχίσετε να ζωντανεύετε τα όνειρα και να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες μικρών και μεγάλων ως επίσης προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία σε όλους τους Κοφινάδες και στους υπέροχους συνεργάτες και τα χαμογελαστά συνεργεία σας!

Φιλικότατα,
Στέλιος, Ειρήνη και η μικρή Ελεάννα!

Πατρινός Χ.

Μετά από πολύ ψάξιμο για να εμπιστευτούμε τον κατάλληλο για την νέα μας κατοικία καταλήξαμε στην εταιρία Κοφινά που μας εξέπληξε ευχάριστα με τον επαγγελματισμό της. Τα συνεργεία ήταν άψογα, τα υλικά καταπληκτικά και όλα έγιναν σε ταχύτητα απίστευτη σε σχέση με τα συμβατικά σπίτια.

Δεν υπήρξε εμπόδιο που να μην ξεπεράστηκε αυτόματα από την εταιρία Κοφινά. Είστε καταπληκτικοί και σας ευχαριστούμε θερμά για το υπέροχο σπίτι που μας φτιάξατε.

Χ. Πατρινός

Σωτήρης και Ζωή

Αγαπητέ κε Μιχάλη,
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς και όλους τους συνεργάτες της εταιρείας σας, που κάνατε το όνειρό μας πραγματικότητα και μάλιστα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έχουμε πλήρως εξοπλισμένο σπίτι εύκολα και γρήγορα.

Από το Καπανδρίτι με πολύ αγάπη!

Σωτήρης και Ζωή

Χρήστος Ανδριανός

Έπειτα από τη συνεργασία μου, ως πελάτης της εταιρείας προκατασκευασμένων σπιτιών ΚΟΦΙΝΑΣ, έχω να σχολιάσω για τα πλεονεκτήματά της, τα εξής:

Συνέπεια, μέθοδος, ρυθμός, τάξις, ταχύτητα, ακρίβεια, ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης της κατασκευής του σπιτιού, που παρέχει στους πελάτες – φίλους.

Με λίγα λόγια ότι ζητά ο καθένας από έναν σωστό επαγγελματία. Καλές δουλειές!

Ιούλιος 2012
Παραδείσου 30, Μαρούσι
Χρήστος Ανδριανός

Αριστείδης και Κατερίνα Ντινιόζου

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί, που στις δύσκολες συνθήκες της εποχής μας, επιλέξαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ και τους συνεργάτες του να αναλάβουν μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις στη ζωή του ανθρώπου, αυτή την κατασκευή της οικίας του.

Ένα σπίτι υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μας, ασφαλές, λειτουργικό και οικολογικό, που μας γεμίζει από χαρά και μας εμπνέει για δημιουργία.

Μία συνεργασία με επαγγελματίες σε όλους τους τομείς, που ήταν πάντα διαθέσιμοι να μας καλύψουν κάθε απορία και να ολοκληρώσουν το έργο τους σωστά και γρήγορα, με απόλυτη ακρίβεια στα χρονοδιαγράμματα.

Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που υπέροχοι άνθρωποι και γενναιόδωροι χτίσανε το σπίτι μου και θα τους έχουμε πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Με εκτίμηση,
Αριστείδης και Κατερίνα
Ντινιόζου

Ειρήνη Κώνστα

Όταν μετά από πολλές έρευνες επισκέφτηκα και την εταιρία Προκατ Κοφινάς, αποφάσισα πάνω από την διώροφη συμβατική οικοδομή της οικογένειάς μου να στήσω το δικό μου σπίτι. Γιατί; Γιατί με κέρδισαν με τον επαγγελματισμό τους, την ποιότητα των κατασκευών τους, τις νέες εξελιγμένες μεθόδους, τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Κάτω από το όνομα Κοφινάς μπορείτε να γράψετε τα καλύτερα. Μην παραλείψετε όμως να προσθέσετε: Ειλικρίνεια, αμεσότητα, ευγένεια, ήθος, αξιοπιστία, ταχύτητα, οικονομία, καινοτομία, συνεπεία και άριστη συνεργασία. Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ΚΟΦΙΝΑΣ και τα συνυπολόγισα. Έτσι αποφάσισα να κλείσω τα όνειρά μου, την μουσική μου και τις νότες της ζωής μου στο όμορφο σπίτι που μου έφτιαξαν. Ειρήνη Κώνστα Λυρική Σοπράνο

Ιωακείμ Τουισισόγλου

Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να φτιάξουμε καινούριο σπίτι, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο κατασκευής (χτιστό και μπετά) και ψάχνοντας και ρωτώντας κάποιοι μας είπαν να φέρουμε φορτηγά με ξύλα και να κόβουμε και να καρφώνουμε, δηλαδή 1-2 μήνες φασαρία στην οικοδομή μας.

Τότε βρήκαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ και συζητώντας διαπιστώσαμε ότι σε λίγο χρόνο, δηλαδή σε περίπου 3-4 ημέρες θα μας στήνανε το νέο σπίτι, γιατί θα το είχανε προκατασκευάσει σχεδόν ολόκληρο στο εργοστάσιό τους, οπότε θα είχαμε μόνο το στήσιμο επί τόπου, δηλαδή μέσα σε λίγο χρόνο θα ήτανε τοποθετημένο. Επίσης είδαμε ότι ο τρόπος κατασκευής ήτανε γερός και σύγχρονος, με βίδες και όχι με πρόκες. Τότε συμφωνήσαμε και πράγματι στην συνέχεια διαπιστώσαμε ότι προσέξανε με κάθε λεπτομέρεια την κατασκευή και συγχρόνως με πολύ προθυμία μας εξυπηρετήσανε, όχι μόνο οι αδερφοί ΚΟΦΙΝΑ, αλλά και όλο το προσωπικό τους.

Ιωακείμ Τουισισόγλου
Αντιόπη Περζάκη

Υ.Γ. Με ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μιχάλη Κοφινά, Νίκο Κοφινά, Κώστα Κοφινά, Ευγενία Κοφινά, την μηχανικό Μαρία Μπουγιωτοπούλου και τον Λουκά, αρχιτέκτονα.

Πέτρος και Κλαιρ

Γεια σου Λουκά, Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσένα και όλους τους συνεργάτες σου, όλο το συνεργείο που εργάστηκε στη Ρόδο για την καλή συνεργασία με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ. Εκτιμούμε πολύ τον τρόπο εργασίας. Από την αρχή, ήταν πολύ ευχάριστο να συζητάμε σχετικά με όλα όσα θα πραγματοποιούσαν το «σπίτι των ονείρων μας». Και τελικά το πήραμε! Εκτιμούμε τον τρόπο που εργάζεστε, όποτε είχαμε κάποια ερώτηση, η απάντηση ήταν άμεση και σωστή. Σχετικά με το σπίτι, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, τα συστήματα μόνωσης και το φινίρισμα είναι πολύ σύγχρονα και θα θέλαμε να πείσουμε τους πάντες να χτίσουν με την εταιρεία σας. Όταν τελειώσουν όλες οι εξωτερικές εργασίες, θα σου στείλουμε νέες φωτογραφίες, καθώς και από το εσωτερικό επειδή τώρα ακόμα φτιάχνουμε την διακόσμηση. Σου έχουμε ήδη στείλει κάποιες, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα ακόμα. Πολλά πολλά ευχαριστώ από εμάς, θα σας συστήνουμε! Πολλούς χαιρετισμούς, Πέτρος και Κλαιρ Κρητήνια, Ρόδος Και αν κάποιος από εσάς βρεθεί στο νησί της Ρόδου: Καλώς Ορίσατε, είστε ευπρόσδεκτοι στο δικό μας σπίτι Κοφινάς.
  This testimonial is a translation of the original English note as it is shown here

Νατάσα και Δήμητρα Σαχπικίδου

 • Συνεργασία άψογη.
 • Κατασκευή άριστη.

Το σημαντικότερο όμως:

 • Άνθρωποι Χαμογελαστοί
 • Άνθρωποι Εξαιρετικοί
 • Άνθρωποι Υπέροχοι

Σας εμπιστευτήκαμε ένα παιδικό μας όνειρο και δεν μας απογοητεύσατε.

Αντιθέτως μας χτίσατε ένα «ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ» και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μου.

Κε Μιχάλη να είστε πάντα καλά και πάντα χαμογελαστός.

Ευχαριστούμε

Νατάσα και Δήμητρα Σαχπικίδου
Αγκίστρι

Σταυρούλα – Νίκος Ματθαίου

Ενδιαφερόμασταν να φτιάξουμε ένα σπίτι στο Κατελείο της Κεφαλονιάς και μετά από αρκετή έρευνα καταλήξαμε στην εταιρεία του κ. Κοφινά. Ο λόγος που αποφασίσαμε να διαλέξουμε τον κ. Κοφινά ήταν γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και μας υποσχέθηκε ότι όλα θα γίνουν όπως θέλουμε και στην ώρα τους. Ήμασταν πάρα πολύ ενθουσιασμένοι αλλά φοβόμασταν ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Όλα τα διαδικαστικά κίνησαν τέλεια με την καθοδήγηση του κ. Κοφινά και το σπίτι ήρθε την στιγμή που είχαμε συμφωνήσει και ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει. Μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που εμείς τις είχαμε ξεχάσει μας τις πρότεινε ο ίδιος. Σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε, το σπίτι δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και όταν το κοιτάμε λέμε είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα, να είστε πάντα καλά. Με εκτίμηση, Σταυρούλα – Νίκος Ματθαίου

Αποκότου – Ψυχογιού

Μετά από πολύ ψάξιμο καταλήξαμε στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ. Μας φάνηκε πιο κοντά στα χτιστά σπίτια και μας έδιναν την ευκαιρία να κάνουμε διάφορες αλλαγές που θέλαμε, ενώ οι άλλοι μας έδειχναν ένα συγκεκριμένο καλούπι σπιτιού. Μπορεί να περιμέναμε λίγο περισσότερο από ότι υπολογίζαμε, αλλά όπως είχε πει και ο κ. Μιχάλης, το σπίτι βγήκε πολύ καλύτερο από ότι το φανταζόμασταν. Δεν το πιστεύαμε όταν το είδαμε τελειωμένο! Είναι αφάνταστα λειτουργικό (και ας είναι μικρό), τα ντουλάπια της κουζίνας είναι τέλεια, όπως και όλο το σύνολο!Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα συνεργεία που δούλεψαν, ήταν όλοι πολύ ευγενικοί, γρήγοροι και επαγγελματίες! Κάτω Άσσος Κορινθίας Α. Αποκότου Ε. Ψυχογιού

Οικογένεια Κότσιρα

Από την αρχή που γνωρίσαμε την εταιρία των αδερφών Κοφινά είπαμε ότι βρήκαμε αυτό που ψάχναμε για την κατασκευή του σπιτιού μας. Μας βοήθησαν ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Ευχαριστούμε την εταιρία, το προσωπικό και τον κ. Μιχάλη ιδιαιτέρως για όσα για μας έκανε. Το σπίτι ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μας και η κατασκευή του είναι άριστη.Ευχαριστώ πάντα υγεία σε όλους σας. Ν. Κοτσιράς – Κατερίνα Κοτσιρά Πέραμα Πειραιάς

Νικόλαος Δούρος

Το σπίτι που κατασκευάστηκε από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ αποδέχτηκε η οικογένειά μου τον Ιούνιο του 2011. Αυτό που το χαρακτηρίζει είναι η λειτουργικότητά του και η ποιότητα κατασκευής. Είναι ένα σπίτι όμορφο, ζεστό και οικονομικό, μα πάνω από όλα πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύγχρονου οικολογικού σπιτιού.

Επιλέξαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ διότι διακρίναμε επαγγελματισμό, κατανόηση των αναγκών μας, συνέπεια και ανθρώπινη προσέγγιση. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη ακόμη και μετά την ολοκλήρωση και παράδοση του σπιτιού.

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρίας.

Σχινιάς
Νικόλαος Δούρος

Δημήτρης Σταμούλης

Η Εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ συντόνισε πολύ αποτελεσματικά το έργο κατασκευής της προκατασκευασμένης εξοχικής κατοικίας μου.

Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας και οι χώροι φαίνονται μεγάλοι καθώς είναι ψηλοτάβανο.

Ναύπλιο
Δημήτρης Σταμούλης

Γιάννης Χατζηγιάννης

Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο κατέληξα στην εταιρία του κ. Κοφινά για το εξοχικό μου στο Λαγονήσι.

Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Το προσωπικό σας ήταν πολύ άψογο και κάτι παραπάνω που ζήτησα έγινε στην εντέλεια!

Με εκτίμηση
Γιάννης Χατζηγιάννης

Γεώργιος Πουλακάκης

Ζούμε στην Κρήτη και παρόλη την απόσταση ολοκληρώσαμε το σπίτι μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Ο άνθρωποι της εταιρίας ήταν συνεργάσιμοι, επαγγελματίες, εργατικοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να το υλοποιήσουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους!

Γεώργιος Πουλακάκης

Μαρία Αγγέλη

Ψάχνοντας να βρω κάτι καλό ανακάλυψα την δική σας εταιρία, πράγματι δικαιώθηκα και ως προς την άψογη συνεργασία και ως προς την ποιότητα της δουλειά σας.

Συγχαρητήρια και για τους ανθρώπους που συνεργάζεστε. Ήταν συνεπείς, εξυπηρετικοί, υπομονετικοί, πρόθυμοι να βοηθήσουν και σε πράγματα που δεν ήταν στις υποχρεώσεις τους.

Ευχαριστώ την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την συνεργασία.

Μαρία Αγγέλη

Τσέλιος

Από την αρχή της συνεργασίας μας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα ήταν όλα όπως τα συμφωνήσαμε. Η συμπεριφορά, οι τεχνικοί και το αποτέλεσμα ήταν άψογο.

Τσέλιος

Γρηγόρης – Αλεξάνδρα

Η Κεφαλονιά είναι ο τόπος που πάντα αγαπούσαμε και θέλαμε να αποκτήσουμε ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό και προσιτό στις δυνατότητές μας.

Το πρώτο πράγμα που μας οδήγησε σε σας, ήταν ότι δεν είχατε πρόβλημα με το ότι ήταν στην επαρχία και σε δύσκολη περιοχή.

Το δεύτερο ήταν η καλή επικοινωνία που είχαμε από την πρώτη στιγμή.

Έτσι το σπίτι μας έγινε, με την δική σας εργασία που αποδείχτηκε άψογη.

Η ποιότητα των υλικών, η οργάνωση, ο χρόνος παράδοσης, η επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονταν, όλα έγιναν όπως τα συμφωνήσαμε και τα θέλαμε.

Ευχαριστούμε πολύ που βοηθήσατε το θέλω μας να γίνει πραγματικότητα.

Με εκτίμηση,
Γρηγόρης – Αλεξάνδρα Αγγελική

Γιώργος Κουντούρης

Αγαπητέ Μιχάλη,
Εύχομαι ο τεχθείς Ιησούς Χριστός να χαρίσει σε σένα, σε όλους όσους εργάστηκαν για το σπίτι και στις οικογένειές σας υγεία και ειρήνη.

Ευχαριστώ όλους για την εργασία σας για την ολοκλήρωση του σπιτιού, για την κατανόησή σας και ζητάω συγνώμη που σας κούρασα. Εύχομαι ευλογημένο το 2011.

Με εκτίμηση, Γιώργος Κουντούρης

Κατερίνα Ξενάκη

Από μικρό κοριτσάκι, κάθε φορά που «έμπαινα» στις γόβες της μαμάς μου, ονειρευόμουν ένα σπίτι που θα ξεχείλιζε από αγάπη και από παιδικές φωνές κάτι σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Λέγομαι Κατερίνα Ξενάκη. Την αγάπη την βρήκα στα μάτια του άντρα μου Γιάννη. Το σπιτάκι μας το βρήκα στην εταιρία Κοφινάς, από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θετική ενέργεια!

Δεν σας κρύβω πως όσοι άκουσαν πως το σπίτι μας θα είναι προκατασκευασμένο είχαν αντιρρήσεις. Γιατί; Γιατί εμείς οι έλληνες έχουμε εμμονή με τα συμβατικά σπίτια χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά λόγος! Εμείς, μετά από πολλή σκέψη και πολύ ψάξιμο, καταλήξαμε στην προκατασκευασμένη κατοικία. Δώστε μου ένα μονάχα λεπτό για να σας χαρίσω την εμπειρία και τις έρευνές μας!

 1. Το σπίτι μας πήρε σάρκα και οστά σε τρείς μόνο μέρες! Το συνεργείο και κυρίως η αδυναμία μου, ο Ανδρέας, δώσανε τον καλύτερο του εαυτό και δούλευαν ακατάπαυστα. Το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο σαν να ήταν δικό τους.
 2. Η κατασκευή, ενώ εξωτερικά μοιάζει με συμβατική, εσωτερικά αποτελείται από ξύλο. Αυτό σημαίνει αντισεισμικότητα, μόνωση και οικονομία!
 3. Το κόστος της προκατασκευασμένης κατοικίας είναι πολύ χαμηλότερο από της συμβατικής και προσφέρει σαφώς πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα!

Στο τέλος λοιπόν, αυτό που μου έμεινε είναι μία γλυκιά γεύση στην καρδιά και μία ελπίδα το όνειρό μου να πραγματοποιηθεί και μετά από την αγάπη και το «μικρό σπίτι στο λιβάδι», να έρθουν και οι παιδικές φωνές που θα στολίσουν αυτό το υπέροχο σπίτι!

Να ευχαριστήσω όλο το team για την υπέροχη δουλειά και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Κοφινά που πλέον δεν είναι συνεργάτης… αλλά φίλος!

Κατερίνα – Γιάννης

Τιμόθεος Αγγελής

Μετά από έρευνα αγοράς σε όλες τις γνωστές εταιρίες προκατασκευασμένων κατοικιών, επέλεξα την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή του σπιτιού μου. Και τελικά δεν διαψεύστηκα.

Τα χαρακτηριστικά της εταιρίας είναι η συνέπεια, η άριστη συνεργασία και συνεννόηση, η ταχύτητα και η συστηματοποιημένη δουλειά. Μα πάνω απ’ όλα η ευγένεια όλων, από την οικογένεια Κοφινά, μέχρι το τελευταίο εργαζόμενο. Επίσης η ευχάριστη παροχή των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία.

Εύχομαι καλή δύναμη και πρόοδο στην επιχείρηση σας!

Πάντα υγεία στις οικογένειές σας!

Π. Τιμόθεος Γ. Αγγελής
Κερατέα Αττικής

Θεόδωρος Ηλιόπουλος

Γενικά η συνεργασία μας με την Εταιρεία Κοφινάς Α.Ε. στην κατασκευή του σπιτιού μας χαρακτηρίζεται από συνέπεια ως προς τον χρόνο και τα συμφωνηθέντα, αξιοπιστία, ευελιξία και διάθεση από όλα τα συνεργεία.

Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών θα πρότεινα μεγαλύτερη ποικιλία στα είδη μπάνιου και κουζίνας.

Κηφισιά
Ηλιόπουλος Θεόδωρος

Αλέξης και Μάγδα Παπαδοπούλος

Τα φετινά Χριστούγεννα θα μας μείνουν αξέχαστα! Μας κάνατε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να λάβουμε! Σε λιγότερο από ένα μήνα αποκτήσαμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν!

Πέρα από την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί σας, αυτό που μας έκανε τρομερή εντύπωση ήταν το οργανωμένο συνεργείο σας! Όλη η ομάδα σας ήταν απίθανη! Όλοι οι άνθρωποί σας ήταν επαγγελματίες, άψογοι και πάνω απ’ όλα χαμογελαστοί και συνεργάσιμοι.

Κύριε Μιχάλη και κύριε Νίκο
Σας ευχαριστούμε πολύ για το δώρο σας!
Αλέξης και Μάγδα Παπαδοπούλος

Οικογένεια Γκασίδη

Μετά από έρευνα αγοράς για την κατασκευή του σπιτιού μας καταλήξαμε στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Ευχαριστούμε την εταιρία για την άριστη και γρήγορη κατασκευή του σπιτιού όπως και όλο το προσωπικό τους το οποίο διακρίνεται για την επαγγελματική τους κατάρτιση και την άριστη συνεργασία μαζί μας ακόμη και για την παραμικρή λεπτομέρεια στο στήσιμο του σπιτιού.

Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και καλές δουλειές.

Οικογένεια Γκασίδη

Παναγιώτης και Αντώνης Χάλαρης

Κύριε Μιχάλη Κοφινά με αυτή την επιστολή θέλουμε να σου εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία και την ποιοτική κατασκευή των εξοχικών κατοικιών μας.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε την ανθρωπιά, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό όλων των συνεργείων σου. Μπράβο συνεχίστε έτσι.

Σας ευχαριστούμε πολύ.
Τα παιδιά από την Κύμη.
Παναγιώτης και Αντ. Χάλαρης

Βασίλης Τασούλης

Η μέθοδος κατασκευής με προκατασκευασμένα στοιχεία μου προτάθηκε από το γραφείο στατικών μελετών στο οποίο απευθύνθηκα για έλεγχο αντοχής και μελέτη προσθήκης καθ’ ύψος μιας μεζονέτας στην υπάρχοντα από το 1975 διώροφη οικοδομή μου.

Οι προδιαγραφές της κατασκευής ως προς το βάρος και την αντοχή σι ενδεχόμενο σεισμό ήταν ιδανικές.

Όταν επισκέφθηκα την έκθεση της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ και είδα τα υλικά καθώς και τα εκθέματα των έτοιμων κατοικιών οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές.

Η απόφαση όμως ανάθεσης του έργου στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ οφείλεται στην ποιότητα και το χαρακτήρα των ανθρώπων που συνθέτουν το όλο σχήμα.

Το αποτέλεσμα με δικαίωσε για την επιλογή μου.

Όλα έγιναν άψογα (χρονοδιάγραμμα, ποιότητα υλικών, οικονομικές συμφωνίες) όπως τα συμφωνήσαμε.

Η καλή διάθεση η προθυμία και ο επαγγελματισμός όλων και κυρίως η ειλικρίνεια ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνεργασίας μας.

Φίλε Μιχάλη,
Θα είναι τιμή μου να συμπεριλάβεις την επιστολή μου στην ιστοσελίδα σου. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για σένα και τους συνεργάτες σου και να σου ευχηθώ καλή συνέχεια.

Αθήνα 30 Ιουλίου 2010
Βασίλης Τασούλης
Τοπογράφος Μηχανικός

Ταμβακάς Ηλίας

Σε γενικές γραμμές η κατασκευή είναι αρκετά καλή και τα υλικά καλά, ποιοτικά καθώς και οι παροχές υπηρεσιών ικανοποιητικές και από την κατασκευαστική και από τα συνεργεία.

Παράπονα:

 1. Η τσιμεντογωνία θα έπρεπε να είναι στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.
 2. Τα αξεσουάρ μπάνιου θα έπρεπε να ναι στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.
 3. Το πολυκαρβονικό θα έπρεπε να είναι μέσα στην τιμή.
 4. Οι Πόρτες και οι μπαλκονόπορτες θα έπρεπε να είχαν μεγαλύτερες αποστάσεις.
Χαλκίδα
Ταμβακάς Ηλίας

Αργύρης Δεμερτζής

Στα εφηβικά μου χρόνια ήταν αιρετικό να κυκλοφορείς με δίκυκλο και να παίζεις μπιλιάρδο. Σήμερα οι μετακινήσεις με μοτοσυκλέτες κυριαρχούν στις ελληνικές πόλεις και οι περισσότεροι άνθρωποι αξιολογούν ότι για να βγάλεις καραμπόλα χρειάζεται σκέψη, αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχεία νου και σώματος.

Στα νεανικά μου χρόνια ήταν αιρετικό να πιστεύεις σε συλλογικότητα και παραδοσιακές ανέσεις, γυρίζοντας την πλάτη στο ατομικό βόλεμα και στις καταναλωτικές μανίες. Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν τα αδιέξοδα της ατομικότητας και μετρούν σε επίσημες στατιστικές το κόστος, τον πόνο και τη δυστυχία της ανθρώπινης βούλησης και επιθετικότητας.

Στη μέση ηλικία πια η επιλογή μου να έχω μαζί με την οικογένεια μου ένα μικρό σπίτι στην εξοχή, αναζητώντας μια αξιόπιστη, προσιτή φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον λύση ήταν η επιλογή των προκατασκευασμένου σπιτιού. Έψαξα και επιβεβαίωσα ότι οι καλύτεροι στο είδος του είναι ο Μιχάλης και ο Νίκος μαζί με τους άξιους συνεργάτες τους. Για τους πολλούς η λύση αυτή παραμένει αιρετικό. Είναι όμως μια ποιητική και ταυτόχρονος πρακτική και οικονομική λύση, όπως το δίκυκλο για την πόλη. Η επιλογή της χρειάζεται διάθεση παιχνιδιού, όπως το μπιλιάρδο. Χρειάζεται δύναμη απόφασης κόντρα σε κατεστημένες λογικές, που γνωρίζουμε όμως εκ τον προτέρων ότι οδηγούν σε αδιέξοδα και κόστος απόγνωσης. Είναι το καινούριο που έρχεται και αξίζει, χωρίς να κοστίζει.

Μιχάλη και Νίκο συνεχίστε την προσπάθεια. Αξίζει…

Φιλικά,
Αργύρης Δεμερτζής

Μίμης και Ράνια Γιαννοπούλου

Το σπίτι ήταν αποτέλεσμα πολλών σκέψεων και πολλής αγάπης. Και όπως κάθε σπίτι ήρθε να στεγάσει όνειρα και ελπίδες μιας οικογένειας. Ευτυχώς για μας κάναμε ένα όμορφο ξεκίνημα χωρίς δυσκολίες, η φιλοξενία, προθυμία και η συνέπεια των λόγων σας που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγιναν πράξεις.

Και το σπίτι στήθηκε και τελείωσε χωρίς να το καταλάβουμε. Ο κύριος Μιχάλης έτοιμος και πανταχού παρών να βοηθήσει και στην παραμικρή λεπτομέρεια με το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χαμόγελό του.

Ο κύριος Μιχάλης έτοιμος και πανταχού παρών να βοηθήσει και στην παραμικρή λεπτομέρεια με το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χαμόγελό του.

Άλλωστε εκείνος έχει χτίσει τόσες χιλιάδες σπίτια. Εμείς βάζαμε τις οικονομίες μιας ζωής. Δεν περιγράφονται συναισθήματα με λόγια σε ένα σύντομο ευχαριστήριο γράμμα. Δεν περιγράφονται συναισθήματα με λόγια σε ένα σύντομο ευχαριστήριο γράμμα.

Δεν περιγράφονται συναισθήματα με λόγια σε ένα σύντομο ευχαριστήριο γράμμα.

Σήμερα απολαμβάνουμε την εξοχική μεζονέτα μας που για μας είναι το πιο όμορφο σπίτι του κόσμου.

Με εκτίμηση και αγάπη,
Μίμης και Ράνια Γιαννοπούλου
Ιπποκράτους 78 (Λούτσα)
Άρτεμις

Γεωργία Μπάστα

Ένα σπίτι που τις περισσότερες φορές είναι ένα όνειρο ζωής.

Είναι σημαντικό αυτό το όνειρο να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις, με σεβασμό και επαγγελματισμό.

Αυτό βρήκα επιλέγοντας εσάς για να κτίσετε το σπίτι μου. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να πεις ότι δεν μετανιώνεις για τις επιλογές σου. Αυτό μπορώ να το πω χωρίς δισταγμό, βλέποντας το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ, που αντιμετωπίσατε το όνειρό μου σαν δικό σας

Αγ. Θεόδωροι Κορινθίας
Γεωργία Μπάστα

Vivian – Μάριος

Χάρη σε εσένα τα παιδιά μας ζούνε σ’ ένα υπέροχο, μαγικό σπίτι που έφτιαξες με όρεξη, μεράκι και αγάπη…

Σ’ ευχαριστούμε φίλε Μιχάλη Κοφινά,
Vivian – Μάριος

Δώρα Μελιούμη Μπακούση

Μετά από πολλές περιπλανήσεις σε νησιά, σε βουνά σε χωριουδάκια της Ελλάδας και επισκέψεις σε πόλεις του εξωτερικού αναζητάς μια βάση, ένα σπίτι στην εξοχή για πιο εύκολες αποδράσεις.

Σε έχουν κουράσει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και θέλεις την βάση σου σε ένα χώρο που έχεις φτιάξει όπως σου αρέσει.

Έτσι βρήκαμε ένα οικόπεδο με θέα θάλασσα κοντά στην Αθήνα και το αγαπήσαμε. Ήθελα τότε να πατήσω ένα μαγικό κουμπί και να φτιαχτεί ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό με μια ωραία βεράντα για να αγναντεύω το πέλαγος.

Μετά από οργανωμένη έρευνα προκατασκευασμένων σπιτιών (που δεν μας άρεσαν καθόλου) επιτέλους βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Την εταιρία ΚΟΦΙΝΑ. Ενθουσιαστήκαμε αρχικά με τα σχέδια των σπιτιών: σύγχρονα, λειτουργικά και πολύ όμορφα.

Ο Μιχάλης και ο Νίκος έχουν γνώση και άποψη και μας βοήθησαν πολύ στο να επιλέξουμε την καλύτερη λύση. Από εκεί και έπειτα ήταν σαν να πάτησα το μαγικό κουμπί που σας έλεγα. Οργανωμένα συνεργεία με τις οδηγίες του υιού Κωστάκη Κοφινά δούλευαν ασταμάτητα με μεράκι για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κουραστήκαμε καθόλου να διαλέγουμε υλικά γιατί όλα βρίσκονται στην Έκθεση και σε ένα απόγευμα επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν.

Το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίασε. Είχαμε αποκτήσει το σπίτι των ονείρων μας, έτσι όπως το είχαμε φανταστεί και σχεδιάσει και ακόμα καλύτερο γιατί είχαμε τις παραπάνω πινελιές του Μιχάλη που έδωσαν την τελική εικόνα ενός σύγχρονου και όμορφου σπιτιού κοντά στην θάλασσα.

Δώρα Μελιούμη Μπακούση

Στέλιος και Γεωργία Μακρομανώλη

Μετά από την άσχημη εμπειρία που αποκτήσαμε πριν μερικά χρόνια από την κατασκευή συμβατικής κατοικίας, είχαμε προβληματιστεί σοβαρά εάν άξιζε τον κόπο η κατασκευή εξοχικής.

Ξεκινώντας την έρευνα αγοράς στα προκατασκευασμένα δεν μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε τους προβληματισμούς μας, μέχρι που συναντήσαμε τον Μιχάλη.

Από την πρώτη στιγμή μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη και στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί εάν είναι αληθινός.

Πραγματικά ο σχεδιασμός, η προετοιμασία κατασκευής, η εγκατάσταση και η ολοκλήρωση της οικίας στην Πέρδικα Αιγίνης έγιναν κατά τον ιδανικότερο τρόπο.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όχι απλώς ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις του συμβολαίου, αλλά απλόχερα πρόσφεραν και επιπλέον εξοπλισμό και εργασία. Επίσης ικανοποιήθηκαν όλες οι «ειδικές απαιτήσεις» που ονειρευόμασταν.

Το τελικό αποτέλεσμα μας ικανοποίησε πλήρως και για τον λόγο αυτό ανεπιφύλακτα συστήνουμε την εταιρία στους φίλους μας και γνωστούς και ευελπιστώ ότι λόγω της πολύ καλής δουλειάς σε λίγα χρόνια θα έχουμε στην Αίγινα Συνοικισμός ΚΟΦΙΝΑ.

Στέλιος – Γεωργία
Μακρομανώλη

Γιάννης – Ελευθερία

Για το σπίτι μας επιλέγουμε τα καλύτερα γι’ αυτό και εμείς επιλέξαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για τον επαγγελματισμό, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Η εταιρία μας παρέδωσε το σπίτι σε ημιτελή μορφή και πάντα με την βοήθεια τους το ολοκληρώσαμε εύκολα εμείς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τα κόστη για την ολοκλήρωση του σπιτιού όχι μόνο ήταν όσα μας ενημέρωσε η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ, αλλά ακόμη χαμηλότερα, εξοικονομώντας τελικά ανέλπιστα ένα σημαντικό ποσό…!

Δημιουργήσαμε ένα σπίτι πέρα από τα όνειρά μας, με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ να είναι δίπλα μας και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Γιάννης – Ελευθερία
Καλύβια, Θωρικού

Βίντεο συνέντευξης:

Δημήτρης Ηλιόπουλος

Αγαπητέ Μιχάλη,
Με την αποπεράτωση της κατοικίας μας στο Πόρτο Ράφτη, θα ήθελα να σου εκφράσω ευχαριστίες για την άρτια κατασκευή, την έγκαιρη παράδοση και την γενικότερη διαδικασία που δεν μας κούρασε καθώς η εταιρεία φρόντισε για όλες τις τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες.

Όλοι οι συνεργάτες σου υπήρξαν εξαιρετικοί, σαν τεχνίτες αλλά και σαν άνθρωποι.

Προσβλέπω και σε μελλοντική μας συνεργασία.

Δημήτρης Ηλιόπουλος
Πόρτο Ράφτη

Νίκος Προυσάλογλου

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πάνω απ’ όλα όλοι οι άνθρωποι γεμάτοι συνέπεια και πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Δεν έχω λόγια.

Νίκος Προυσάλογλου
Νεα Μάκρη

Πιτσινέλης Δημήτρης – Μαξίδου Μάγδα

Όνειρο κάθε ανθρώπου είναι να αποκτήσει το δικό του σπίτι και να το ζει, να το χαίρεται κάθε στιγμή με την οικογένειά του και τους φίλους του. Η δική μας επιλογή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού βασίστηκε αρχικά στην ταχύτητα του χρόνου παράδοσης του σε σύγκριση με ένα συμβατικό σπίτι. Η επιλογή της εταιρείας Κοφινάς έγινε μέσω internet.

Έχει κατά την γνώμη μας το καλύτερο και το πιο οργανωμένο site από άλλες εταιρείες. Μετά την πρώτη προσωπική επαφή βέβαια, οι λόγοι ήταν το ευχάριστο, πολύ ευγενικό κλίμα και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της εταιρείας. Το σπίτι μας ήταν έτοιμο πολύ γρηγορότερα, ίσως πιο οικονομικά από ότι θα ήταν ένα συμβατικό σπίτι, αλλά σίγουρα ακριβώς όπως το ονειρευόμασταν, λειτουργικό, άνετο, ευήλιο και ευάερο. Η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη. Ένα σπίτι από οικολογικά υλικά, κυρίως ξύλο, που προσφέρει πολύ καλή μόνωση. Πολύ σημαντική είναι επίσης η αμεσότητα της επικοινωνίας με την κατασκευαστική ομάδα. Υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους για οτιδήποτε προκύψει. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Πιτσινέλης Δημήτρης – Μαξίδου Μάγδα
Πόρτο Ράφτη

Βασιλική Ηλία

Ουδέν παράπονο.
Κατασκευή άριστη.
Χρόνος κατασκευής 20 ημέρες!
Άριστη συνεργασία με τα συνεργία.
Τόπος κατασκευής Στυμφαλία Κορινθίας.

Βασιλική Ηλία

Αλιμπραντής Μιχαήλ

Αγαπητέ Κ. ΚΟΦΙΝΑ,
Με την επιστολή μου αυτή θέλω να σας συγχαρώ και παράλληλα να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε από το 2003 και τις φιλικές σχέσεις που αποκτήσαμε μέχρι σήμερα.

Σας συγχαίρω για την άψογη διαδικασία από πλευράς σας, όπως για την διεξαγωγή όλων εκείνων των στοιχείων που απαιτούνται για να αποκτήσει κάποιος ένα σπίτι, καθώς το σπουδαιότερο για μένα η συνέπεια σας ως προς τον χρόνο παράδοσης του σπιτιού με όλες τις δυσκολίες του οικοπέδου μου με τις ακατάλληλες κλήσεις του εδάφους κ.τ.λ. Πραγματοποιήσατε μία κατασκευή ενός διώροφου κτιρίου των 100 τ.μ. κόσμημα για την περιοχή της παραλίας του ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ που το ζηλεύουν πολλοί και μέσα σε διάστημα 27 ημερών.

Το σπουδαιότερο δε το άφησα τελευταίο και θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό που έστησε αυτό το κόσμημα, είναι παιδιά που έμειναν μέσα στην καρδιά μου και παρακαλώ πολύ να μου τα προσέχετε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αλιμπραντής Μιχαήλ
Αλμυροπόταμος Ευβοίας

Άλκης Γκούβας – Ελένη Αλεξοπούλου

Σας ευχαριστούμε για το σπίτι που μας κατασκευάσατε!

Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία με εσάς και με όλα τα συνεργεία.

Υπήρχε μεγάλη ποικιλία επιλογών σε πλακάκια, ντουλάπες, ντουλάπια (κουζίνας-μπάνιου), χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (θερμοπρόσωψη).

Σε δύο μήνες (όπως είχαμε πει στο συμφωνητικό) είχαμε έτοιμο σπίτι όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί!

Άλκης Γκούβας
Ελένη Αλεξοπούλου
Πόρτο Ράφτη

Ανδρέου Μάριος

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απ’ το σπίτι που μου έφτιαξε η εταιρεία του κ. Κοφινά Μιχαήλ και Νίκου

Ανδρέου Μάριος
Πόρτο Ράφτη

Παναγιώτης Ρέντζης

Επειδή σ’ ένα σπίτι απαιτείς ασφάλεια και ξεγνοιασιά, εσείς με την ακατάπαυστη προσπάθεια, με την απεριόριστη και συνεχή εξέλιξη των τεχνολογιών που χρησιμοποιείτε, την άριστη ποιότητα των υλικών και τη βελτίωση του τρόπου κατασκευής, με αγάπη και σεβασμό προς το περιβάλλον, δημιουργείτε σε συνδυασμό με λογικές τιμές.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία που σας διακρίνει κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται τυχερός που ήρθε σε σας.

Σας ευχαριστώ για όλα,
Φιλικά Παναγιώτης Ρέντζης

Σωτήρης Ράγκας

Φίλε Μιχάλη,
Μετά από 4 χρόνια διαβίωσης στο προκατασκευασμένο σπίτι της εταιρείας σας, έρχομαι να επιβεβαιώσω ότι πράγματι απευθύνεστε σε όσους ψάχνουν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο σπίτι.

Η άψογη σχεδίαση, η εργονομία, η επιλογή των υλικών, καθώς τόσο οι αρχιτέκτονες όσο και το ειδικευμένο προσωπικό, οδήγησαν στην ολοκλήρωση μιας εξαίσιας, λειτουργικής κατοικίας, χωρίς καμία παρέκκλιση από τα συμφωνηθέντα και με αντοχή στον χρόνο κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως αποδείχθηκε.

Έτσι είμαι σε θέση να υπογράψω αυτή την επιστολή και να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά την εταιρεία σας και τους ανθρώπους της – που παραμένουν φίλοι – και να συστήσω ανεπιφύλακτα την ΚΟΦΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ σε όποιον επιθυμεί πραγματικά να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του!

Με φιλικούς χαιρετισμούς από Ωροπό,
Σωτήρης Ράγκας

Έφη Ραλλή

Ψάχνοντας λοιπόν, για κάτι το Μοναδικό, το Ιδιαίτερο και όχι μόνο ένα σπίτι με Τέσσερις Τοίχους διαπίστωσα ότι, η δική σας ΤΕΛΙΚΑ Φιλοσοφία μου ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ. Θα ήθελα όμως να προσθέσω το καλό σας γούστο, την συνέπεια σας, μα πάνω απ’ όλα την πραγματική αφοσίωση που δείξατε για το σπίτι μου σαν να είναι δικό σας σπίτι.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ! για τα συνεργεία σας, που πραγματικά μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω πιο ήταν το καλύτερο από άποψη Εμπειρίας, Ευθύνης, Καθαριότητας, Προσωπικής μου ηρεμίας και ασφάλειας.

Συγχαρητήρια για την ποιότητα σας, όχι μόνο σαν κατασκευαστική εταιρεία, αλλά και σαν άνθρωποι.

Αυτή είναι η γνώμη μου η προσωπική, αν και είμαι σίγουρη ότι όλοι οι πελάτες σας θα συμφωνήσουν μαζί μου.

Τέλος θα ήθελα να σας πω ένα Ευχαριστώ για την ειλικρίνεια σας, την διάθεση, την συμβουλή σας, την υπευθυνότητα και την Φιλική σας συμπεριφορά με οτιδήποτε και αν σας χρειάστηκα.

Μέσα από την καρδιά μου και αυτό σας το λέω ΑΛΗΘΙΝΑ. Κάθε φορά που θα μπαίνω μέσα στο σπίτι μου θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη και εκτίμηση.

Έφη Ραλλή

Σουτρης Γεράσιμος – Μαριάνθη Παπαιωάννου

Ευχαριστούμε πολύ για το σπίτι μας το οποίο εσείς μας κατασκευάσατε και παραδώσατε έτοιμο με εξοπλισμό κουζίνας, λουτρών, κουφωμάτων στις κρεβατοκάμαρες, στέγαστρα βεραντών όπως είχε συμφωνηθεί.

Το χρονικό διάστημα παράδοσης επίσης τηρήθηκε με ακρίβεια. Ο ρυθμός των εργασιών υπήρξε εντατικός, τα συνεργεία αντικαθιστούσαν το ένα το άλλο με ευγένεια.

Οι εργαζόμενοι ήταν ευγενικοί και έντιμοι και συνεργάσιμοι. Υπήρξε καλή συνεννόηση με εμάς και τον κατασκευαστή και ο εργοδηγός που εκπλήρωσε τα καθήκοντα του σωστά.

Προσπαθήσαμε κι εμείς να τους ευχαριστήσουμε με καλή διάθεση, φιλικότητα και ότι άλλο χρειάστηκε για την περιποίηση τους και ξεκούραση τους.

Τους ευχαριστούμε και πάλι

Αλίατρος Βοιωτίας
Σουτρης Γεράσιμος – Μαριάνθη Παπαιωάννου

Χρυσόστομος Τζεμπετζής

Μετά το πέρας της κατασκευής της οικίας μου, δια της παρούσης επιστολής μου, οφείλω να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, δια την ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής της, δια τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ της, δια την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΣΗ, ως επίσης και δια κάθε διευκόλυνση, που κάνατε σε μένα τόσο εσείς προσωπικά, όσον και όλοι οι εργαζόμενοι σας, οι οποίοι εργάστηκαν αόκνως και με πολύ καλή θέληση, κατά την εκτέλεση των έργων κατασκευής της οικίας μου.

Η εταιρεία σας ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ απέδειξε σε μένα όντως την πλήρη οργάνωση και την πλήρη αξιοπιστία της.

Αθήναι 20/10/2009
Μετά τιμής,
Χρυσόστομος Τζεμπετζής

Logo Footer

Λεωφ. Μεσογείων 519, Αγία Παρασκευή, Αττική
T: 210 6081307
F: 210 6016177
[email protected]

ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ