Ανδρέας Μελαχροινός

Τα στάδια κατασκευής μιας κατοικίας αποτελούν συνήθως διαδικασίες εργώδεις και απαιτητικές. Το ενδιαφέρον του πελάτη εστιάζεται στην ποιότητα, τις αξίες παραγωγής, τις βέλτιστες επιχειρηματικές και εταιρικές πρακτικές και εν γένει σε μία λύση υψηλού προφίλ που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις αλλά και να αναδεικνύει την ευελιξία και την ανταπόκριση στην εξατομικευμένη προσέγγιση. Μία προσέγγιση που, συνοπτικά και εν προκειμένω, θεμελιώθηκε στην υψηλή πελατειακή απαίτηση, τις διεξοδικές εργατικές διεργασίες και το βέλτιστο αποτέλεσμα Τα ανωτέρω χαρακτηρίζουν τη σύνολη συνεργασία μας με την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Η επιλογή της εταιρείας έγινε με γνώμονα των καλών της πρακτικών, της ουσιαστικής και πλήρους κατανόησης των απαιτήσεών μας και την πολύπτυχη και πολύ-επίπεδη υποστήριξη που προσέφερε. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε στη βάση ενός διαρθρωμένου προγράμματος ιδεών, προτάσεων και λύσεων που αξιολογήθηκαν σε μηχανικό, αρχιτεκτονικό και αισθητικό επίπεδο από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και συνεργάτες καταδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην αγορά. Η άρρηκτη επικοινωνιακή μας σχέση οφείλεται στον κύριο Μιχάλη Κοφινά, ένα πρόσωπο κλειδί στη διασαφήνιση των αποριών μας την κατάθεση δημιουργικών ιδεών και την εξεύρεση λειτουργικών λύσεων και την κυρία Μαρία Μπουγιωτοπούλου που με το γνωσιακό της υπόβαθρο συνέβαλε στη διαμόρφωση της τελικής λύσης και της πλήρους επίβλεψής της.

Η κύρια αλλά και οι επιμέρους κατασκευαστικές διεργασίες χαρακτηρίστηκαν από ακρίβεια χρόνου και αποτελέσματος αδιάπτωτη ποιότητα σε κάθε στάδιο και ακραιφνή επαγγελματισμό. Χαρακτηριστικά που πιστώνονται στο συντονιστή του κατασκευαστικού έργου κύριο Κώστα Κοφινά και τους συνεργάτες του. Θα αποτελούσε σαφή παράλειψη η μη εξατομικευμένη αναφορά σε αυτούς καθότι συνεισέφεραν ουσιαστικά και ποιοτικά στην αποπεράτωση του έργου. Κατ’ επέκταση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνολική συμβολή τους, τον πολύπειρο κύριο Ανδρέα τους αδελφούς Παναγιώτη και Γιάννη, το δίδυμο των ελαιοχρωματιστών Costel και Gheorghe, τον Χρήστο και όποιον φυσικά άθελά μας παραλείπουμε σε αυτό το σημείο.

Η τελική επιδίωξη μας ήταν η επίτευξη μιας ισορροπίας κατασκευαστικού και αισθητικού επιπέδου. Επίτευξη που πιστώνεται αποκλειστικά στον εταιρικό συνεργάτη και προσωπικό φίλο Θοδωρή Σαμαρτζή. Το πολυστρώματο καλλιτεχνικό αισθητήριό του συνέβαλε καθοριστικά στην τελική διαμόρφωση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τη χρωματική ισορροπία, τη διακριτότητα των υφών. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τις επιλογές και τις συμβουλές του αναμφισβήτητα.

Καταλήγοντας θα αποτελούσε μία σύνηθη κοινοτοπία η επανάληψη των όσων εισηγηθήκαμε. Ότι απομένει από την εμπειρία μας είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη και μία εγκάρδια ευχαριστία σε μία εταιρεία με κυρίαρχες αξίες την πελατoκεντρική φιλοσοφία, το διάλογο, τη διεξοδική ανάλυση προτάσεων και λύσεων και την άριστη εξυπηρέτηση. Η επιλογή μας δικαίωσε, ικανοποίησε τις προσδοκίες μας πείθοντας μας για την εταιρική αξιοπιστία και δυναμική της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ.

Με θερμούς χαιρετισμούς
Ανδρέας Μελαχροινός

el