Μαρία – Παναγιώτης

Όταν αποφασίσαμε να εξετάσουμε τη λύση της προκατασκευής, η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν μέσα στη λίστα αρκετών εταιρειών που επισκεφτήκαμε. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η ποιότητα των όσων είδαμε στην έκθεσή τους, η ανθρώπινη προσέγγιση τους και το γεγονός ότι πιστεύουν πολύ σε αυτό το οποίο κάνουν και προσφέρουν.

Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την εταιρεία και στην πορεία θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος θα δείξει ότι δικαιωθήκαμε. Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ είναι από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που εξακολουθούν να πιστεύουν στο moto «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Τα στελέχη της εταιρείας αλλά και ο ίδιος ο Μιχάλης Κοφινάς ήταν συνοδοιπόροι μας κατά τη διάρκεια της κατασκευής σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Εξαιρετική εντύπωση μας έκανε η ευγένεια και η άψογη αντιμετώπιση όλου του προσωπικού και του συνεργείου της εταιρείας σε όλα τα στάδια της κατασκευής.

Σήμερα το όνειρο μιας ζωής έχει γίνει πραγματικότητα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό, όπως τη Μαρία τον Μιχάλη, τον Αντώνη, την Ευγενία τον Κώστα και όλους όσους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι! θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα μείνουμε με αυτές τις θετικές εντυπώσεις και στην πορεία του χρόνου με το after sales support της εταιρείας.

Με την ευχή να γίνεστε πάντα καλύτεροι,
Μαρία – Παναγιώτης