Νίκος

Κατέληξα στην απόφαση να κατασκευάσω το σπίτι μου στην περιοχή Εξαμίλια Κορινθίας 90 τ.μ. με την ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ και σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου.

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι από απατεώνες και κατεστραμμένους κατασκευαστές, κινδυνεύοντας να χάσεις τα λεφτά σου, όχι μόνο δεν μετάνιωσα που συνεργάστηκα με τον ΚΟΦΙΝΑ αλλά δοξάζω τον κύριο που με έφερε εκεί και έκανα ΠΡΟΚΑΤ αλλάζοντας γνώμη για άλλου είδους κατασκευή που αρχικώς ήθελα.

Ότι συμφωνήσαμε δεν παρέβη απολύτως τίποτα. Τα υλικά που χρησιμοποίησε ήταν όλα από την αρχή μέχρι τέλους πιστοποιημένα των καλύτερων εταιριών. Δεν με εξαπάτησε πουθενά, ούτε κατασκευαστικά, ούτε οικονομικά ενώ θα μπορούσε εάν ήθελε για πολλά πράγματα που δεν είχαμε διευκρινίσει από την αρχή.

Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Κύριο Μιχάλη Κοφινά και τους οικείους του Κώστα, Πηγή, Ευγενία.

Το σπίτι παραδόθηκε σε 35 μέρες εντός του ορίου, έγινε όπως το ήθελα, όπως το περίμενα με τέλεια θερμοηχομόνωση, ανθρώπινο.

Τώρα θα σας μιλήσω για το τεχνικό προσωπικό που έμεινα έκπληκτος. Άρτια τεχνική κατάρτιση, εργατικότητα, μεθοδικότητα, ήταν συνεργάσιμοι, ευγενέστατοι, καλά παιδιά που ο Κοφινάς έχει περάσει από ψιλή κρισάρα, γιατί τα καλά σπίτια δεν γίνονται μόνο με σύγχρονα εργοστάσια, όπως του Κοφινά, σύγχρονα σχέδια και ιδέες που έχει η επιχείρηση, αλλά γίνονται και με τους καλούς τεχνίτες που έχει στο πλευρό της. Δεν υπήρξε καμία προχειρότητα, κανένα ψεγάδι.

Μετά από όλα αυτά έχω να ΔΗΛΩΣΩ ότι 100 σπίτια να έκανα, ΞΥΛΙΝΑ ΠΡΟΚΑΤ θα τα έφτιαχνα και με τον ΚΟΦΙΝΑ θα τα κατασκεύαζα.

Ο άνθρωπος είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ στην δουλειά του. Αν αποφασίσετε για σπίτι κάντε ένα σπίτι σαν του ΚΟΦΙΝΑ με τον ΚΟΦΙΝΑ.

Σας ευχαριστώ ΝΙΚΟΣ

Impressions from the House I Constructed

I decided to construct my 90 sqm house in Eksamilia Korinthias with Kofinas Company and I’m writing about my impressions.

Because of the rough times, it’s dangerous to risk your money if you deal with con artists and bankrupt construction companies.

(περισσότερα…)

el