Απομάκρυνση υπολειμμάτων, Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khposΑπομάκρυνση υπολειμμάτων, Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos

Βαρδακώστας Γιώργος και Σταύρος

Βαρδακώστας Γιώργος και Σταύρος- σχόλια πελατών

Ονομαζόμαστε Γιώργος και Σταύρος Βαρδακώστας, και πριν 4 χρόνια πήραμε την απόφαση να δραστηριοποιηθούμε στον χώρο των τουριστικών καταλυμάτων.

Στην αναζήτηση με τον αδερφό μου που κάναμε για να κατασκευάσουμε το κτίριο, αναζητώντας μια εταιρεία φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη καταλήξαμε στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Η έρευνα μας ήταν μεγάλη γιατί βασική προϋπόθεση ήταν να βρούμε μια εταιρεία αξιόπιστη και με τρόπο δόμησης όχι τον πιο φθηνό αλλά τον πιο καλό σε λογική τιμή, αλλά αυτό το παραπάνω που θα δώσουμε να αξίζει.

Μετά από έρευνα που κάναμε εμείς αλλά μαζί και με τους μηχανικούς μας είδαμε ότι η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις και σας εταιρεία αλλά και σαν κατασκευή.

Όταν ξεκινήσαμε το έργο διαπιστώσαμε ότι ήρθε μια οργανωμένη εταιρεία και μας κατασκεύασε ότι είχαμε ακριβώς συμφωνήσει αλλά και με το παραπάνω.

Το γράμμα αυτό το γράφουμε μετά από έναν χρόνο λειτουργίας που είμαστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι και το συγκρίνουμε και με άλλες κατασκευές άλλων εταιρειών.

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Τελικά σωστή είναι η παροιμία που λένε “ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ”

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ

Συνεχίστε έτσι!
Με εκτίμηση

Βαρδακώστας Γιώργος και Βαρδακώστας Σταύρος.

el