Άρης Λαζαρίδης Δόμνα Χατζηγιαννάκου

Όταν αποφασίσαμε να χτίσουμε ένα μικρό εξοχικό σπίτι στον Μεσαγρό Αίγινας, ως κάτοικοί Αθηνών και άνθρωποι με πολλές υποχρεώσεις και εντατικό ρυθμό ζωής, προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα για το αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις μιας οικοδομής, από άποψη χρόνου και προσωπικής ενασχόλησης.

Έτσι σκεφτήκαμε τη λύση του προκατασκευασμένου σπιτιού. Μετά από επαφές που είχαμε με διάφορους κατασκευαστές, καταλήξαμε στην εταιρεία Κοφινάς που μας ενέπνευσε περισσότερη εμπιστοσύνη λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας όχι μόνο δε διέψευσε αλλά αντίθετα δικαίωσε την επιλογή μας.

Μετά το συνήθη και αναμενόμενο χρόνο που αφιερώσαμε στη διαδικασία έγκρισης από την πολεοδομία, οι εργασίες επιτέλους αρχίζουν. Από την εταιρεία μάς είχαν ενημερώσει ότι το στήσιμο του σπιτιού θα διαρκούσε περίπου 25 μέρες και στις ανησυχίες μας για την ποιότητα των υλικών και τη μόνωση του σπιτιού απαντούσαν ότι εγγυώνται πως, μετά την ολοκλήρωση του έργου, θα είμαστε ενθουσιασμένοι. Καχύποπτοι πελάτες, όπως όλοι πια στις μέρες μας, θεωρούσαμε ότι πρόκειται για μια δόση υπερβολής, που είναι μέσα στο παιχνίδι, όταν μιλάμε για εμπόριο και την προώθηση ενός προϊόντος.

Τώρα πια, που οι εργασίες έχουν περατωθεί και το σπίτι παραδόθηκε, μπορούμε να πούμε πλέον με βεβαιότητα ότι επιλέξαμε ανθρώπους που ήταν απόλυτα συνεπείς προς ότι είχαν συμφωνήσει. Στα ποσά που καθορίστηκαν στην αρχική συμφωνία μας δεν υπήρξε η παραμικρή παρέκκλιση, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για όποιον, με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που διαθέτει, θέλει να δει το σπίτι του ολοκληρωμένο. Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε υπέρ το δέον, με το σπίτι να ολοκληρώνεται τελικά μέσα σε χρονικό διάστημα 19 ημερών! Η ποιότητα κατασκευής ήταν άψογη, με υλικά τα οποία ήταν πολύ καλής ποιότητας. Τα συνεργεία της εταιρείας δούλεψαν με ιδιαίτερο συντονισμό και εντατικότατα, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Συγχαρητήρια αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να δώσουμε και για το ήθος των ανθρώπων που δούλεψαν για την κατασκευή, οι οποίοι ήταν ευγενέστατοι, συνεργάσιμοι, συνεννοήσιμοι και πρόθυμοι να ικανοποιήσουν κάθε – λογική εννοείται – επιθυμία μας στην πορεία των εργασιών.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την εταιρεία Κοφινάς. Τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα και απολαμβάνοντας το νέο μας σπίτι, θα θυμόμαστε και θα μνημονεύουμε την αρμονική μας συνεργασία.

Νέα Σμύρνη, 30/07/2013
Άρης Λαζαρίδης – Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών
Δόμνα Χατζηγιαννάκου – Καθηγήτρια φιλόλογος

House construction at Mesagro of Aegina – Impressions

We wanted to build a small house at Mesagro of Aegina but we had second thoughts because as citizens of Athens, with lots of obligations and intense way of living, we were afraid that we wouldn’t have the time and the courage for a beginning a construction.

(περισσότερα…)

el