Στέλιος, Ειρήνη και η μικρή Ελεάννα!

Αγαπητοί κ. Μιχάλη και Νίκο,
Πριν από πολλά χρόνια τέλος της δεκαετίας του ’70, μικρό παιδάκι, με πήρε ο παππούς μου μια βόλτα στο Ζάππειο Μέγαρο για να δούμε τη πρώτη έκθεση προκατασκευασμένης οικίας που είχε στηθεί στο προαύλιο χώρο.

Από τότε ρίζωσε μέσα στο παιδικό μυαλό μου η ιδέα πως όταν μεγαλώσω θα ήθελα να αποκτήσω και εγώ ένα μικρό σπίτι στο λιβάδι κοιτώντας εκστατικά μια επιγραφή που έγραφε Αφοί Κοφινά.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά το όνειρο δεν ξεθώριασε και έτσι κατάφερε να ζωντανέψει σε ένα μικρό λιβάδι στο Νέο Πύργο της Β. Εύβοιας, από εκείνους τους ίδιους ανθρώπους που τα παιδικά μου μάτια διάβαζαν πριν από δεκαετίες στην ίδια επιγραφή, πού διαβάζουν σήμερα μπροστά από το δικό μου «μικρό σπίτι στο λιβάδι»…

Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια κρατήσατε ζωντανό το παιδικό μου όνειρο και που με συνέπεια, επαγγελματισμό, ειλικρίνεια, μεθοδικότητα, ποιότητα και φυσικά ταχύτατα το κάνατε πραγματικότητα!

Εύχομαι να συνεχίσετε να ζωντανεύετε τα όνειρα και να ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες μικρών και μεγάλων ως επίσης προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ευημερία σε όλους τους Κοφινάδες και στους υπέροχους συνεργάτες και τα χαμογελαστά συνεργεία σας!

Φιλικότατα,
Στέλιος, Ειρήνη και η μικρή Ελεάννα!

el