Πέτρος και Αλεξάνδρα

Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις πρώτης τάξης υπηρεσίες και την κατασκευή της καινούριας μας κατοικίας στην Πεύκη.

Πριν την κατασκευή ζούσα κυρίως στην Αγγλία. Φοβόμουν να προσλάβω έναν συμβατικό κατασκευαστή για να μας φτιάξει το νέο μας σπίτι, αφού οι εργασίες για το προηγούμενο σπίτι που κατασκευάσαμε στη Γλυφάδα δε συμφωνούσαν με όσα συμφωνήσαμε και πριν το τέλος της κατασκευής το κόστος σχεδόν διπλασιάστηκε. Για αυτό το λόγο όταν βρήκαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ανασάναμε.

Στην πρώτη κιόλας επίσκεψή μου στην εταιρία ένιωσα ασφάλεια και σιγουριά ότι έκανα την σωστή επιλογή. Αυτό επιβεβαιώθηκε με την άψογη εξυπηρέτηση μου.

  1. Το σχέδιο του σπιτιού μου (από ένα κομμάτι χαρτί) μετατράπηκε σε έναν επαγγελματικό φωτορεαλισμό, επεξεργασμένο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, που μου φανέρωνε τις πραγματικές διαστάσεις και την εικόνα της κατοικίας μου, ολοκληρωμένης.
  2. Ο Κος Κοφινάς διέθεσε χρόνο και υπομονή στο να μου προτείνει αλλαγές και βελτιώσεις στο σχέδιο του σπιτιού, στην επιλογή χρώματος για τα πλακάκια, στην επιλογή κουζίνας και ειδών υγιεινής.
  3. Ο Κος Κοφινάς μου έδωσε μία προσφορά βασισμένη στο συμφωνηθέν σχέδιο και μου επισήμανε ξεκάθαρα τι θα επιβάρυνε εμένα οικονομικά. Όσα είπε τηρήθηκαν μέχρι και την ολοκλήρωση της κατασκευής.
  4. Επίσης με έφερε σε επαφή με μηχανικό, ο οποίος μας καθοδήγησε και βγάλαμε την οικοδομική άδεια.
  5. Έφτιαξε μια φανταστική κατοικία μόλις σε τέσσερις εβδομάδες, η οποία δεν υστερεί πουθενά.

Το σπίτι μας έχει πλέον ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια και είναι το ίδιο καλό όπως την ημέρα που τελείωσε. Καθοδόν για το σπίτι μας στην Πεύκη περνάμε διαφημιστικές πινακίδες της εταιρίας Κοφινάς. Και οι δύο μας ευχαριστούμε τον Κο Κοφινά κάθε φορά που τις προσπερνάμε.

Δεν έχω κανένα δισταγμό να προτείνω το Κο Κοφινά και ευχαρίστως να μιλήσω απευθείας σε πιθανούς πελάτες αν χρειαστεί.

Ευχαριστούμε και πάλι, τις καλύτερες ευχές μας,
Πέτρος και Αλεξάνδρα

This testimonial is a translation of the original English note as it is shown here

el