Κώστας Λασκαρίδης

Αγαπητέ μου φίλε Μιχάλη,
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα εσένα και μετά του συνεργάτες σου, για την σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια από τα 1989 έως και σήμερα.

Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι η πρώτη μας επαφή με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ξεκίνησε από το 1989 σε μια έκθεση προκατασκευασμένων εξοχικών στο Ζάππειο.

Είναι γεγονός ότι μέχρι τότε, τόσον εγώ όσο και η οικογένεια μου ασχοληθήκαμε πολύ, χάσαμε χρόνο, αλλά το κυριότερο χωρίς αποτέλεσμα.

Συναντηθήκαμε μαζί και ξεκινήσαμε μια εξαιρετική συνεργασία γεμάτη προτάσεις και λύσεις, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές μας απαιτήσεις και ανάγκες. Η επιθυμία μας πραγματοποιήθηκε και σήμερα απολαμβάνουμε το εξοχικό μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το γεγονός αυτό αποτέλεσε 20 χρόνια μετά κίνητρο για τον γιο μου ο οποίος σου ζήτησε καθ όσον η ίδια εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ αποτελεί πλέον εγγύηση στις κατασκευές προκατασκευασμένων κατοικιών να του κατασκευάσεις μια τέτοια σύγχρονη κατοικία προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα και απαιτήσεις ή οποία θα είναι και μόνιμη κατοικία.

Η συνεργασία μας για ακόμη μια φορά άψογη. Όσα είπαμε και όσα συμφωνήσαμε τηρήθηκαν αυστηρά. Μας παρέδωσες ένα σύγχρονο σπίτι, μοντέρνο εργονομικό μα πάνω από όλα όμορφο.

Φίλε Μιχάλη σ’ ευχαριστώ,
Κώστας Τασκαρίδης

el