Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Αγαπητέ Κύριε Μιχάλη,
Με πολύ χαρά γράφω αυτή την επιστολή, που σημαίνει ότι ήρθε σε πέρας αυτό που ανέθεσα στην εταιρεία σας ή πιο σωστά που εμπιστεύθηκα στα χέρια σας το σπίτι μου, θέλοντας να σας ευχαριστήσω, αλλά και να παροτρύνω κάθε ενδιαφερόμενο, ανεπιφύλακτα, να απευθυνθεί σε εσάς.

Κατέληξα σ’ αυτή την επιλογή μου μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά και μετά την ανάθεση (τώρα πλέον μπορώ να το πω) ήμουν διστακτική, δύσπιστη και επιφυλακτική για την συνεργασία, αλλά και το τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ που με διαψεύσατε. Τελικά το χτίσιμο ενός σπιτιού, μαζί σας είναι μια ευχάριστη και απολαυστική διαδρομή.

Από την κορυφή μέχρι τη βάση ήσασταν άψογοι, με ευγένεια, σεβασμό και ήθος, χωρίς επιτηδεύσεις και ψιλά γράμματα, άνθρωποι έμπειροι και εξαιρετικά εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, ο καθένας στον τομέα του, από τους εκπροσώπους της εταιρείας, το επιστημονικό έως και το τεχνικό προσωπικό.

Όλα τα συμφωνηθέντα τηρήθηκαν και με το πάρα πάνω, σε κάθε στάδιο με διευκολύνατε, με καθοδηγήσατε και με καθησυχάσατε και στο τέλος με ευχαριστήσατε πλήρως με το αποτέλεσμα.

Όποιος κι αν είδε το κουκλόσπιτό μου (όπως το λέω), άσχετος, αλλά κυρίως σχετικός με κάθε στάδιο της οικοδομής, μου είπε τα καλύτερα. Αυτό που έκανε ιδιαιτέρως εντύπωση είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, ο τρόπος κατασκευής, η επιμονή στην λεπτομέρεια. Ένα πλήρες αισθητικό και τεχνικό αποτέλεσμα. Είναι από τις λίγες φορές που συνδυάζεται η οικονομία και η ταχύτητα με την ποιότητα.

Όλοι σας εργαστήκατε με μεράκι, αγάπη και θετική ενέργεια. Θα ξαναέμπαινα ευχαρίστως σ’ αυτή τη διαδικασία μόνο μαζί σας, ο λόγος σας ήταν συμβόλαιο.

Κύριε Μιχάλη μου ευχαριστώ πρώτο απ’ όλους εσάς, αλλά και τον μηχανικό μου ιδιαιτέρως και όλα σας τα παιδιά, όπως μου τα αποκαλέσατε. Να είστε όλοι σας καλά και να φτιάχνετε τα σπίτια μας.

Με απεριόριστη εκτίμηση Κωνσταντίνα Ζωγράφου

Υ.Γ: Το σπίτι μου να το θεωρείτε δικό σας. Είναι άλλωστε, ΚΟΦΙΝΑΣ!

el