Αγγελική Βασιλάκη

Είμαστε στο Πόρτο Ράφτη 7 χρόνια τώρα και κατοικήσαμε σε καινούργιο προκατασκευασμένο σπίτι από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για πρώτη φορά.

Κατοικούσαμε για 30 περίπου χρόνια στη Νέα Σμύρνη όπου και εκεί είχαμε αγοράσει ένα ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία, στην οποία κάθε «τρεις και λίγο» κατέφθανε και ένας εργάτης της εταιρίας κατασκευής άλλοτε ηλεκτρολόγος άλλοτε πατωματζής, πλακάς και όλος ο κατασκευαστικός κύκλος για φθορές. Δεν προσέχαμε λέγανε μαζί με ένα σορό άλλες δικαιολογίες για να βγάζουν μεροκάματο από εμάς τους αφελείς, και να κρύψουν έτσι τις κακοτεχνίες που κοσμούσαν όλα τα διαμερίσματα «πολυτελούς κατασκευής»… Να βρέχει και να παλεύουμε με την είσοδο των νερών της βροχής… και πολλά άλλα…

Τα τελευταία επτά χρόνια καταλάβαμε ότι όλη αυτή η ταλαιπωρία ήταν από «κακή κατασκευή εκ προθέσεως».

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε πλέον να δει το «θαύμα» της προκατασκευασμένης μας μονοκατοικίας από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ που όλα φτιάχτηκαν με περίσσια προσοχή χωρίς κακοτεχνίες και προχειροδουλειές! Δεν πιστεύαμε όσο περνούσαν τα χρόνια ότι δεν θα χρειαζόμασταν καμία απολύτως επιδιόρθωση, χωρίς να χρειάζεται να ξαναζούμε την «παρέλαση» των κάθε μαστόρων για κατασκευαστικά προβλήματα.

Ζούμε σε μια πολύ όμορφη περιοχή όπως είναι το Πόρτο Ράφτη έχοντας τη θάλασσα κοντά και την τόσο μεγάλη βλάστηση. Και με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη της οικογένειας ΚΟΦΙΝΑ έχουμε και ένα σπίτι γερό, όμορφο, λειτουργικό ασφαλές και χωρίς ίχνος υγρασίας κάτι που είναι ένας μόνιμος φόβος όλων των κατοίκων.

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ, την οικογένεια αυτή, τον Νίκο, το Μιχάλη, τον Κώστα, την Πηγή αλλά και όλο τους το συνεργείο, που έδειξαν τόση επιμέλεια, προσοχή και αγάπη σε αυτήν την κατοικία και μας έκαναν εύκολα και ευχάριστα τα τελευταία χρόνια της ζωής μας, ακούγοντας τα πουλιά το πρωί, σε ένα ασφαλές και υγιεινό σπίτι, απολαμβάνοντας μια ξαφνική βροχή χωρίς το άγχος που είχαμε μάθει να ζούμε!

Με εκτίμηση,
Αγγελική Βασιλάκη
Συνταξ. Υπουργ. Δημ. Τάξης

el