Δώρα Μελιούμη Μπακούση

Μετά από πολλές περιπλανήσεις σε νησιά, σε βουνά σε χωριουδάκια της Ελλάδας και επισκέψεις σε πόλεις του εξωτερικού αναζητάς μια βάση, ένα σπίτι στην εξοχή για πιο εύκολες αποδράσεις.

Σε έχουν κουράσει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια και θέλεις την βάση σου σε ένα χώρο που έχεις φτιάξει όπως σου αρέσει.

Έτσι βρήκαμε ένα οικόπεδο με θέα θάλασσα κοντά στην Αθήνα και το αγαπήσαμε. Ήθελα τότε να πατήσω ένα μαγικό κουμπί και να φτιαχτεί ένα σπίτι όμορφο, λειτουργικό με μια ωραία βεράντα για να αγναντεύω το πέλαγος.

Μετά από οργανωμένη έρευνα προκατασκευασμένων σπιτιών (που δεν μας άρεσαν καθόλου) επιτέλους βρήκαμε αυτό που θέλαμε. Την εταιρία ΚΟΦΙΝΑ. Ενθουσιαστήκαμε αρχικά με τα σχέδια των σπιτιών: σύγχρονα, λειτουργικά και πολύ όμορφα.

Ο Μιχάλης και ο Νίκος έχουν γνώση και άποψη και μας βοήθησαν πολύ στο να επιλέξουμε την καλύτερη λύση. Από εκεί και έπειτα ήταν σαν να πάτησα το μαγικό κουμπί που σας έλεγα. Οργανωμένα συνεργεία με τις οδηγίες του υιού Κωστάκη Κοφινά δούλευαν ασταμάτητα με μεράκι για το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν κουραστήκαμε καθόλου να διαλέγουμε υλικά γιατί όλα βρίσκονται στην Έκθεση και σε ένα απόγευμα επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν.

Το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίασε. Είχαμε αποκτήσει το σπίτι των ονείρων μας, έτσι όπως το είχαμε φανταστεί και σχεδιάσει και ακόμα καλύτερο γιατί είχαμε τις παραπάνω πινελιές του Μιχάλη που έδωσαν την τελική εικόνα ενός σύγχρονου και όμορφου σπιτιού κοντά στην θάλασσα.

Δώρα Μελιούμη Μπακούση

Προηγούμενα:
el