Γιώργος Παπαϊωάννου

Αξιολόγηση υπηρεσιών εταιρείας ΚΟΦΙΝΑ

ΓΕΝΙΚΑ

Σε γενικές γραμμές μείναμε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που μας παρείχε η εταιρεία Κοφινάς και από την ποιότητα των ανθρώπων στην εταιρεία αλλά και στα συνεργεία. Υπήρχε καλός συντονισμός των συνεργείων κατά την διάρκεια του έργου και φάνηκαν όλοι έμπειροι και συνεργάσιμοι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Γεώργιο Χαλά, για τον καλό επικοινωνιακό του τρόπο και για την άριστη συνεργασία που είχαμε στο κομμάτι της αδειοδότησης και της μελέτης. Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός άνθρωπος και με πολύ υπομονή.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο Ζαφειριάδη που ήταν παρα πολύ καλός στη δουλειά του, δηλαδή στην επίβλεψη του έργου, είχε τα πάντα στο μυαλό του και έκανε πολύ καλό συντονισμό (στα πλαίσια του δυνατοὐ) της όλης διαδικασίας. Επίσης ήταν πολύ συνεργάσιμος και πάντα διαθέσιμος.

Συστάσεις

Θα πρότεινα μετά την υπογραφή της Σύμβασης να δίνεται ένα χρονοδιάγραμμα στο πελἀτη (γραπτώς) για να μπορεί να γνωρίζει όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν και πότε αυτό πρέπει να γίνουν. Αυτό θα βοηθήσει να αποφεύγονται βιαστικές αποφάσεις (του τύπου πρέπει μέχρι αύριο να έχει αποφασιστεί το Χ.Υ,Ζ ).

Επίσης (για λόγους που δε γνωρίζω με ακρίβεια) το χρονοδιάγραμμα κατασκευής έμεινε πιο πίσω από την αρχική εκτίμηση (το έργο ξεκίνησε Σεπτέμβριο του ’17 κ ολοκληρώθηκε τέλη Νοεμβρίου του ’17). Είχα στο μυαλό μου ότι όλα θα έπρεπε να έκλειναν σε 45 ημέρες με 2 μήνες περίπου.

Θα ήταν πολύ σημαντικό να είχα ένα 3D ολόγραμμα του σπιτιού με τα επιλεγμένα χρώματα εξωτερικό καθώς και με τον περιβάλλοντα χώρο, για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα. Έτσι ίσως αποφεύγαμε και το λάθος που έγινε στα εξωτερικά χρώματα του σπιτιού (είχαμε πει να γινόταν ένα ανοιχτό γκρι, όπως το σπίτι στη έκθεση και παρόλα αυτά το σπίτι βγήκε σπασμένο άσπρο και καμία σχέση δεν είχε το χρώμα αυτό με της έκθεσης στη Αγία Παρασκευή). Αντίστοιχα 3D απεικόνιση θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει και για τους εσωτερικούς χώρους και ειδικά για την κουζίνα. Από τη στιγμή που τα σπίτια αυτά κατασκευάζονται σε κοντινές γραμμές για όλους τους ιδιοκτήτες, θα μπορούν να γίνουν μία φορά και να παραμετροποιούνται στον υπολογιστή αναλόγως.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Παπαϊωάννου

el