Δέσποινα Χρυσικού

Θέλοντας να φτιάξω την πρώτη μου κατοικία ξεκίνησα έρευνα σε διάφορες εταιρίες προκατασκευασμένων, αλλά και συμβατικών κατοικιών. Εν τέλει επέλεξα να αναθέσω την κατασκευή της στην εταιρία Κοφινάς. Χωρίς να έχω ουδεμία γνώση στον τομέα αυτό μπόρεσα να διακρίνω τη διαφορά στην ποιότητα των υλικών από την πρώτη κιόλας επίσκεψή μου στην έκθεση, αλλά και να σβήσω την όποια προκατάληψή μου για τα προκάτ.

Στις συναντήσεις που ακολούθησαν όχι μόνο σχεδίασαν το σπίτι όπως ακριβώς τους το περιέγραψα, αλλά μου πρότειναν κι άλλες ιδέες που το έκαναν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό. Επιπλέον κατά την επιλογή ντουλαπιών, πλακιδίων και λοιπών υλικών υπήρχε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Τα παιδιά του συνεργείου και γενικότερα όλοι όσοι εργάστηκαν στην κατασκευή αυτή είναι εξαιρετικοί. Άψογη δουλειά, χωρίς καθυστερήσεις και προπαντός όλοι τους ευγενέστατοι.

Βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα κατάλαβα το λόγο που ο Κοφινάς είναι το πρώτο όνομα στην αγορά.

Κύριε Μιχάλη σε αυτή την δύσκολη εποχή της κρίσης, χάρη στη ανθρωπιά σας και τον επαγγελματισμό σας απέκτησα ένα σπίτι ανώτερων προδιαγραφών από αυτό που φανταζόμουν ότι μπορούσα να αποκτήσω.

Δέσποινα Χρυσικού
Γλυκά Νερά Σεπτέμβριος 2015

el