Βάγια Παπαποστόλου

Έχοντας περάσει ήδη ένας μήνας από τότε που εγκατασταθήκαμε στο νέο μας σπίτι, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για αυτό, με απλά λόγια, έτσι όπως έχουν σύμφωνα με την δική μου αίσθηση, αισθητική και κρίση.

Όταν αποφασίσαμε να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι και μπήκε στο τραπέζι η ιδέα του προκατασκευασμένου, οφείλω να ομολογήσω πως ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Βεβαίως δεν είχα ιδέα σχετικά με τον τρόπο κατασκευής. Ξεκίνησα να ψάχνω διάφορες εταιρίες. Μίλησα με πολλούς κατασκευαστές για τον τρόπο κατασκευής, τον χρόνο παράδοσης, τις προδιαγραφές και το κόστος. Είδα αρκετά προκατασκευασμένα σπίτια. Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ. Η πρώτη εντύπωση από αυτά που παρουσίαζαν στην ιστοσελίδα τους ήταν πολύ θετική. Οι τηλεφωνικές μας επικοινωνίες ήταν κατατοπιστικές και ξεκάθαρες.

Βρεθήκαμε από κοντά και για να μην μακρηγορώ, παράγοντες όπως η ευελιξία στα σχέδια και η προσαρμογή τους στα δικά μας γούστα, η μεταχείριση και η διάθεση εξυπηρέτησης, τα δείγματα δουλειάς, η σοβαρότητα και η πολύχρονη πείρα τους μας έκαναν να αποφασίσουμε και να δώσουμε τα χέρια. Μετά από κάποιες συναντήσεις και από αλλαγές σε ότι θελήσαμε επάνω στα αρχικά σχέδια, καταλήξαμε να έχουμε στα χαρτιά το σπίτι που ονειρευόμασταν! Δεν έμενε παρά να το δούμε να στήνεται. Ο χρόνος παράδοσης ήταν 40 ημέρες. Τελικά το σπίτι τελείωσε και το κλειδί το πήραμε την 26η μέρα! Ο τρόπος που εργάζονταν τα συνεργία αυτές τις 26 μέρες δεν είχε καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε για τα συνεργεία οικοδομών. Όλοι δούλευαν ταυτόχρονα 10 ώρες την ημέρα. Έμπειροι, ταχύτατοι προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και πάντα πρόθυμοι να λύσουν την κάθε – ακόμα και ανόητη – απορία μας. Δεν μας δυσκόλεψαν και δεν μας απασχόλησαν για το παραμικρό. Και χωρίς δυσανασχέτηση όλα έγιναν όπως τους ζητήσαμε. Ικανοποίησαν και την παραμικρή μας «παραξενιά» και έδωσαν λύση ώστε να πραγματοποιηθούν όλα όσα ζητήσαμε.

Σήμερα στους Αντιφίλιπποι Καβάλας καμαρώνουμε το σπίτι μας 82τμ ισόγειο, με 55τμ σοφίτα, για την λειτουργικότητα και την αισθητική του. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της ΚΟΦΙΝΑΣ. Είμαστε βέβαιοι πως και από εδώ και πέρα θα είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε σχετικά με το σπίτι μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Βάγια Παπαποστόλου

el