Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Θα ήθελα μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να σου εκφράσω κάποιες σκέψεις μας σχετικά με την επιλογή της εταιρείας σας για την κατασκευή του σπιτιού μας αλλά και για το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης.

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο αποφασίσαμε να βάλουμε ένα προκατασκευασμένο σπίτι στο οικόπεδό μας στην Αρτέμιδα, ξεκινήσαμε τα ραντεβού με όλους σχεδόν τους κατασκευαστές του Νομού Αττικής. Όλοι είχαν να μας δείξουν την δική τους τεχνολογία, τον τρόπο τους και άλλοι είχαν νέες ιδέες, άλλοι λιγότερο σύγχρονες. Άλλοι είχαν στημένη υποδομή, άλλοι όχι. Άλλοι είχαν διάθεση να ετοιμάσουν σχέδιο και άλλοι όχι. Όλοι όμως είχαν τον ίδιο περίπου τρόπο προσέγγισης.

Όταν ήρθαμε στην Αγ.Παρασκευή για την πρώτη συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας σας, αυτό που μας τράβηξε από την πρώτη στιγμή, ήταν η επαγγελματική προσέγγισή σας, ο τρόπος δηλαδή που μας υποδεχτήκατε,  ο τρόπος που μας παρουσιάσατε την δουλειά σας και τα επιτεύγματά σας και τελικά ο τρόπος που μας ακούσατε ώστε να αποτυπώσετε την ανάγκη μας σε ένα πρώτο σχέδιο.

Όταν τελικά τελείωσε το πρώτο ραντεβού, φύγαμε από τον χώρο σας με μία πολύ ευχάριστη διάθεση και τότε είπα στην σύζυγό μου ”Δεν ξέρω αν τελικά θα καταλήξουμε εδώ, αλλά οι άνθρωποι αυτοί και η δουλειά τους μου εμπνέει σιγουριά.” .

Στην πορεία και σας επιλέξαμε και φάνηκε ότι είχα δίκιο.

Το σπίτι, παρά τα προβλήματα αυτής της περιόδου με τον covid, δημιουργήθηκε και στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ. ‘Ηταν εντυπωσιακό ότι σε τρεις μέρες, η τσιμεντένια πλατφόρμα από κενή, απέκτησε ένα κτίριο 87 τετραγωνικών με χωρίσματα και δωμάτια.

Παρά τις όποιες καθυστερήσεις, όλα προχώρησαν και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο. Ανυπομονούμε να μπούμε μέσα και να αρχίσουμε να το ζούμε.

Καθώς το σπίτι το πήραμε στην φάση 1, επιλεξαμε για όλες τις εργασίες που έπρεπε να κανονιστούν από εμάς, εκτός του μαραγκού για κουζίνα, ντουλάπες και πόρτες, να χρησιμοποιήσουμε τα συνεργεία που ήδη εργάζονται στην Κοφινάς και μας προτείνατε εσείς και τελικά κάναμε πολύ καλή επιλογή.

Όλοι όσοι εργάστηκαν για την κατασκευή του σπιτιού ήταν πραγματικοί επαγγελματίες.

από τον μηχανικό, τον Γιώργο Χαλά, μέχρι τον τελευταίο βοηθό των τεχνιτών. Όσα προβλήματα παρουσιάστηκαν, όλοι τα αντιμετώπισαν με μία κοινή προσέγγιση, στο να βρεθεί η βέλτιστη λύση.

Η μόνη παραφωνία ήταν το συνεργειο που μου έβαψε εσωτερικά το σπίτι, οι οποίοι βιάστηκαν να τελειώσουν και να παραδώσουν την δουλειά, χωρίς να έχουν τελειώσει άλλα συνεργεία (μαραγκός) και όταν χρειάστηκε να κάνουν κάποιες διορθώσεις ζήτησαν έξτρα αμοιβή.

Θα ήθελα να πιστεύω ότι ήταν απλά μία κακή στιγμή, η εξαίρεση που ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Άλλωστε αυτό το περιστατικό, δεν αφορά ιδιαίτερα την εταιρεία σας, καθώς τους είχα επιλέξει σαν εξωτερικό συνεργείο.

Συνοψίζοντας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει (και συνεχίζεται). Να είστε σίγουροι ότι με την προσέγγισή σας, όλοι οι πελάτες σας θα μένουν ευχαριστημένοι όπως εμείς.

Ανυπομονούμε να ζήσουμε στο σπίτι που μας φτιάξετε για να σας πούμε και άλλες εντυπώσεις.

Μέχρι τότε να είστε καλά και να μοιράζεται χαμόγελα με τα αποτελέσματα της δουλειάς σας.

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

el