Ιωακείμ Τουισισόγλου

Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να φτιάξουμε καινούριο σπίτι, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο κατασκευής (χτιστό και μπετά) και ψάχνοντας και ρωτώντας κάποιοι μας είπαν να φέρουμε φορτηγά με ξύλα και να κόβουμε και να καρφώνουμε, δηλαδή 1-2 μήνες φασαρία στην οικοδομή μας.

Τότε βρήκαμε την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ και συζητώντας διαπιστώσαμε ότι σε λίγο χρόνο, δηλαδή σε περίπου 3-4 ημέρες θα μας στήνανε το νέο σπίτι, γιατί θα το είχανε προκατασκευάσει σχεδόν ολόκληρο στο εργοστάσιό τους, οπότε θα είχαμε μόνο το στήσιμο επί τόπου, δηλαδή μέσα σε λίγο χρόνο θα ήτανε τοποθετημένο. Επίσης είδαμε ότι ο τρόπος κατασκευής ήτανε γερός και σύγχρονος, με βίδες και όχι με πρόκες. Τότε συμφωνήσαμε και πράγματι στην συνέχεια διαπιστώσαμε ότι προσέξανε με κάθε λεπτομέρεια την κατασκευή και συγχρόνως με πολύ προθυμία μας εξυπηρετήσανε, όχι μόνο οι αδερφοί ΚΟΦΙΝΑ, αλλά και όλο το προσωπικό τους.

Ιωακείμ Τουισισόγλου
Αντιόπη Περζάκη

Υ.Γ. Με ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μιχάλη Κοφινά, Νίκο Κοφινά, Κώστα Κοφινά, Ευγενία Κοφινά, την μηχανικό Μαρία Μπουγιωτοπούλου και τον Λουκά, αρχιτέκτονα.

el