Ιωάννα Υφαντή

Αγαπητέ μας Κ. Μιχάλη,
Ξεκινώ να γράψω αυτό το γράμμα με μεγάλη επιθυμία και χαρά. Επιθυμία να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για το πανέμορφο σπίτι που φτιάξαμε, γιατί μαζί το φτιάξαμε και χαρά γιατί πραγματικά, από όλη την διεργασία της δημιουργίας του σπιτιού αυτού μου έχει μείνει μόνο το συναίσθημα της ικανοποίησης.

Το εξοχικό μας σπίτι λοιπόν που είναι πλέον μία πραγματικότητα αφού τελείωσε και μου παραδόθηκε ακριβώς μία εβδομάδα πριν στις 22 Απριλίου, βρίσκεται στον Καστό, Λευκάδος, ένα μικρό νησάκι ξεχασμένο από τον χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι και οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο εύκολες για κατασκευή σπιτιού.

Όμως εσείς ξεκινώντας από εσάς κ Μιχάλη με τον ενθουσιασμό, τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την θετική σας ενέργεια μας βοηθήσατε να το σχεδιάσουμε και να το υλοποιήσουμε!

Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ πιο γρήγορος από την ημερομηνία που είχαμε συμφωνήσει, καθώς η κατασκευή και τα υλικά ήταν ακριβώς αυτά που είχαμε πει.

Αλλά πάνω από όλα θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τους συνεργάτες σας! Το team των ανθρώπων που μας τοποθέτησαν το σπίτι, ήταν ΑΨΟΓΟ! To ήθος, η ικανότητα, ο επαγγελματισμός, η καλή διάθεση, η συνεργασία, η δεξιότητα, η συνέπεια είναι κάποια από τα προτερήματα που μπορώ με λίγες λέξεις να αναφέρω. Δούλεψαν αγγόγυστα, για να έχουν έτοιμο το σπίτι όχι μόνο όσο πιο σύντομα ήταν δυνατόν αλλά κοιτώντας να έχει προσεχθεί μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια. Πραγματικά αισθάνθηκα ότι το σπίτι το έχτιζαν φίλοι μου, που ήθελαν τόσο όσο και εγώ να γίνει άψογο.

Την καλή κατασκευή του σπιτιού την είδα αλλά θα την βιώσω στην πάροδο του χρόνου καθώς θα αρχίσουμε να κατοικούμε μέσα σ’ αυτό και να απολαμβάνουμε στιγμές ηρεμίας και χαλαρότητας μακριά από την καθημερινότητα.

Πραγματικά, το να δημοσιεύεται τα γράμματα των πελατών σας, είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσατε να κάνετε, γιατί έχοντας εμπιστοσύνη στο άρτιο της κατασκευής που προσφέρεται μα και στο άρτιο της ικανότητας και του επαγγελματισμού των ανθρώπων που την κάνουν είστε σίγουρος ότι οι πελάτες σας θα είναι ικανοποιημένοι και θα γράψουν τα καλύτερα.

Από αυτούς λοιπόν είμαστε ο άντρας μου και ‘γω, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι ιδιοκτήτες μιας πανέμορφης εξοχικής, και όχι μόνο, κατοικίας που εσείς μας βοηθήσατε να αποκτήσουμε.

Να είστε πάντα καλά για να συνεχίσετε να προσφέρετε τόσο καλές υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Ιωάννα Υφαντή

el