Κατερίνα Ξενάκη

Από μικρό κοριτσάκι, κάθε φορά που «έμπαινα» στις γόβες της μαμάς μου, ονειρευόμουν ένα σπίτι που θα ξεχείλιζε από αγάπη και από παιδικές φωνές κάτι σαν το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Λέγομαι Κατερίνα Ξενάκη. Την αγάπη την βρήκα στα μάτια του άντρα μου Γιάννη. Το σπιτάκι μας το βρήκα στην εταιρία Κοφινάς, από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θετική ενέργεια!

Δεν σας κρύβω πως όσοι άκουσαν πως το σπίτι μας θα είναι προκατασκευασμένο είχαν αντιρρήσεις. Γιατί; Γιατί εμείς οι έλληνες έχουμε εμμονή με τα συμβατικά σπίτια χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά λόγος! Εμείς, μετά από πολλή σκέψη και πολύ ψάξιμο, καταλήξαμε στην προκατασκευασμένη κατοικία. Δώστε μου ένα μονάχα λεπτό για να σας χαρίσω την εμπειρία και τις έρευνές μας!

  1. Το σπίτι μας πήρε σάρκα και οστά σε τρείς μόνο μέρες! Το συνεργείο και κυρίως η αδυναμία μου, ο Ανδρέας, δώσανε τον καλύτερο του εαυτό και δούλευαν ακατάπαυστα. Το ενδιαφέρον τους ήταν τόσο μεγάλο σαν να ήταν δικό τους.
  2. Η κατασκευή, ενώ εξωτερικά μοιάζει με συμβατική, εσωτερικά αποτελείται από ξύλο. Αυτό σημαίνει αντισεισμικότητα, μόνωση και οικονομία!
  3. Το κόστος της προκατασκευασμένης κατοικίας είναι πολύ χαμηλότερο από της συμβατικής και προσφέρει σαφώς πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα!

Στο τέλος λοιπόν, αυτό που μου έμεινε είναι μία γλυκιά γεύση στην καρδιά και μία ελπίδα το όνειρό μου να πραγματοποιηθεί και μετά από την αγάπη και το «μικρό σπίτι στο λιβάδι», να έρθουν και οι παιδικές φωνές που θα στολίσουν αυτό το υπέροχο σπίτι!

Να ευχαριστήσω όλο το team για την υπέροχη δουλειά και ιδιαίτερα τον Μιχάλη Κοφινά που πλέον δεν είναι συνεργάτης… αλλά φίλος!

Κατερίνα – Γιάννης

el