Γιάννης και Ελένη

Η οικογένεια Πιτσούλη από την Ιτέα Φωκίδας θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία σας για το σπίτι που μας φτιάξατε!! Ένα σπίτι ήταν το όνειρο μας αλλά το σπίτι που κατασκευάσατε είναι πέρα από αυτό…!!

Σας το περιγράψαμε σε γενικές γραμμές και εσείς μας βοηθήσατε να το σχεδιάσουμε μέχρι την πιο τέλεια λεπτομέρεια!!!

Δεν εστιάσαμε στο κατασκευαστικό κομμάτι γιατί σ ’αυτό είστε διαπιστωμένα κι από εμάς προσωπικά τώρα πια οι καλύτεροι! Η τοιχοποιία σας είναι η καλύτερη! Σε συνδυασμό με τα κουφώματα έχουμε την τέλεια ηχομόνωση( και να σημειώσω ότι βρισκόμαστε δίπλα σε εκκλησία) και όσο αναφορά στην θερμομόνωση, 150 τετραγωνικά 2όροφη οικία θερμαίνεται με μια ενεργειακή σόμπα χωρίς καμία εγκατάσταση σωληνώσεων στο υπόλοιπο σπίτι!

Οι χώροι σχεδιασμένοι με την παραμικρή λεπτομέρεια για τις ανάγκες μας και με υλικά της καλύτερης ποιότητας. Όλοι όσοι εργάστηκαν για το σπίτι μας ήταν ευγενικότατοι, δίπλα μας ότι ώρα τους θελήσαμε και μας βρήκαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν χωρίς να αγχωθούμε εμείς. Όχι μόνο σε γνώσεις αλλά και σε εμπειρία είναι όλοι οι καλύτεροι. Τα συνεργεία είχαν άψογο προγραμματισμό και ποιότητα εργασίας πράγμα που συνήθως στη χώρα μας δυστυχώς είναι αντιστρόφως ανάλογο.

Σε 2 μήνες το σπίτι μας ήταν έτοιμο! Είμαι ήδη 1 μήνα μέσα και το χαιρόμαστε!

Ευχαριστούμε πολύ Κ. Μιχάλη Κοφινά, Ευγενία, Θανάση, Γεωργία, Κώστα, Πηγή, Θοδωρή…

Χαιρόμαστε πολύ πρώτα απ’ όλα που σας γνωρίσαμε και μετά που μας βοηθήσατε να ζήσουμε ευτυχισμένα σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο!!

Σας ευχαριστούμε,

Γιάννης – Ελένη

Φώτης – Φαίδρα – Νεκτάριος Ευστάθιος

el