Καίτη – Δημήτρης

Αξιότιμε κύριε Κοφινά,

Θέλοντας να εκπληρώσω ένα όνειρο ζωής της μητέρας μου αλλά και δικό μου, να χτίσω μια εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα, άρχισα μια μικρή διαδικτυακή έρευνα για κατασκευαστικές εταιρείες προκειμένου να σχηματίσω μια αρχική εικόνα για τα δεδομένα και τις τάσεις που υπάρχουν σε αυτή την αγορά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η δική σας ιστοσελίδα, διότι αποτύπωνε ενδεικτικά μια διαφορετική φυσιογνωμία εταιρικής λειτουργίας και οργάνωσης με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

Μετά τη συνάντησή μας, οι θετικές μου εντυπώσεις επαληθεύτηκαν καθώς από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σας και ως προς την εταιρεία σας, η οποία διέπεται από ανθρώπινη ζεστασιά και γνήσια ανθρωποκεντρική φιλοσοφία.

Κατόπιν αυτών, και διανύοντας μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου, αποφάσισα να εμπιστευτώ στην εταιρεία σας την κατασκευή της εξοχικής μου κατοικίας στην Εύβοια.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήσατε, τις άμεσες λύσεις που ήταν πάντα διαθέσιμες από εσάς και τους συνεργάτες σας στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε έκτακτου προβλήματος, τον σεβασμό στις προσωπικές μου επιλογές αισθητικής, την ταχύτητα υλοποίησης του έργου, τον σύντομο χρόνο παράδοσης, την ευγένεια, την ανθρώπινη συμπεριφορά, την ευελιξία, την άρτια επαγγελματική κατάρτιση, την οργανωτική ικανότητα και εμπειρία όλων των συνεργατών σας (γραφεία, εργοτάξιο, συνεργεία κλπ).

Με τη βοήθειά σας η εξοχική μου κατοικία ολοκληρώθηκε μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια και αποτελεί μια όμορφη κατοικία με αισθητική και λειτουργικότητα, προσεγμένη έως την τελευταία λεπτομέρεια, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές μου ανάγκες και προσδοκίες.

Χάρη σε εσάς η μητέρα μου θα διε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Εύχομαι ολόψυχα να διατηρήσετε την ίδια ζεστή, ανθρώπινη προσωπικότητα που τόσο σπανίζει στις μέρες μας και η οποία εμπνέοντας τη γενναιόδωρη φιλοσοφία και τον άρτιο επαγγελματισμό σε όλη την εταιρεία σας, είμαι σίγουρος ότι θα “στεγάσει” τα όνειρα πολλών ακόμα συνανθρώπων μας.

Ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση
Καίτη – Δημήτρης
Μάρτιος 2017

el