Οικογένεια Ματραπατζίδη

Τι να πει κανείς για την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ!

Είναι πολλά, που όμως πρέπει να τα κλείσεις σε δύο λόγια και εμείς αδυνατούμε!

Για μας η ψυχή της εταιρίας είναι ο Νίκος Κοφινάς!

Είναι η ήσυχη δύναμη! Παντού και πάντα παρών για όλους και για όλα! Ο Νίκος δίνει τη δύναμη στον Μιχάλη να φαίνεται ο ένας και μοναδικός! Αυτός που σε υποδέχεται, κλείνει συμφωνίες, κινεί τα νήματα στο έμψυχο και άψυχο υλικό, τηρώντας πάντα με ειλικρίνεια, πιστότητα και εμπιστοσύνη την ποιότητα και τα χρονοδιαγράμματα για ένα άψογο αποτέλεσμα!

Την προσπάθεια αυτή του Νίκου και του Μιχάλη στηρίζει αλλά και συμπληρώνει μία ομάδα ατόμων, συνεργατών, έμπειρων τεχνικών και επιστημόνων. Όλοι αυτοί έχουν μάθει να μοιράζονται, όχι μόνο τον χρόνο τους, αλλά και τις γνώσεις τους, δουλεύοντας με συνέπεια προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά στα καλλιτεχνικά σχέδια των αρχιτεκτόνων, πραγματοποιώντας το όνειρο κάθε «πελάτη», «ένα όμορφο, σύγχρονο και γερό σπίτι».

Όταν η ομάδα της εταιρίας τελειώνει το έργο και σου παραδίδει «ζωντανό το όνειρό σου», τότε δεν έχεις μόνο «το σπίτι των ονείρων σου», έχεις κερδίσει πολλούς φίλους, που θέλεις να τους κλείσεις μέσα στην ψυχή σου για πάντα!

Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, όχι μόνο για να χτίζεις, αλλά και να κερδίζεις φίλους. Εμείς όμως θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, γιατί πετύχαμε και τα δύο!

Μία ευχή για σας:

  • Να μείνετε πάντα όπως είστε σήμερα!
  • Ενωμένοι, αγαπημένοι, φιλικοί, συνεπείς, ειλικρινείς, έντιμοι, γνώστες τεχνικής υποστήριξης και όχι μόνο.
  • «Η ισχύς εν τη ενώσει»
  • Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους σας!

Δίστομο Βοιωτίας
19/11/13
Τάσος και Βάσω Ματραπατζίδη

el