Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia

Βασίλης Παπαθανασόπουλος

Το flexyhome IF-61B που επέλεξα για μόνιμη κατοικία είναι το ιδανικό σπίτι για μένα και τις ανάγκες μου.

Θα αποφύγω να αναφέρω ονόματα για να μην αδικήσω κάποιον, αλλά θα αναφέρω ότι ήταν εμπειρία ζωής για μένα να γνωριστώ και να συνεργαστώ με τον χαρισματικό κύριο Μιχάλη Κοφινά και την εταιρία του.


Όλα τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρίας που ασχολήθηκαν μαζί μου έκαναν το καλύτερο δυνατό για μένα, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο, καλαίσθητο και αξιόλογο.

Ένιωσα πως οι άνθρωποι αυτοί μέσα από την συνεργασία τους μαζί μου, θέλησαν να αναδείξουν τις ανθρώπινες αξίες του σωστού επαγγελματισμού, της κατανόησης, της δοτικότητας, της συνέπειας, της ειλικρίνειας, της αξιοπιστίας, της καλής συνεργασίας, της φιλικότητας  κλπ.  

Συνεργάστηκα άψογα και με τους εξωτερικούς συνεργάτες της εταιρίας, δηλαδή με έμπειρους και αξιόλογους επαγγελματίες, και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος που τους εμπιστεύτηκα όλες τις απαραίτητες εργασίες για να παραλάβω το σπίτι έτοιμο για κατοικία.

Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες το σπίτι μου όχι μόνο κατασκευάστηκε με όλα τα απαραίτητα, αλλά συνδέθηκε με το ρεύμα, την ύδρευση και την αποχέτευση.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για ότι κάνατε για μένα, σας ευχαριστώ όλους. Να έχετε υγεία και καλές δουλειές.

Βασίλης Παπαθανασόπουλος

el