Ειδική προσφορά για στελέχη ΕΔ / ΣΑ

Η εταιρεία Κοφινάς Προκατασκευασμένα Σπίτια, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των προκατασκευασμένων κατοικιών από το 1977, συναισθανόμενη τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες, παρέχει σε όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας την ευκαιρία να αποκτήσουν πιο εύκολα μια κατοικία υψηλών προδιαγραφών από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή του κλάδου στην Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν 10% επιπλέον τετραγωνικά μέτρα σε κάθε αγορά σπιτιού, ανεξαρτήτως τύπου. Με αυτό τον τρόπο καλύπτονται οι ανάγκες για επιπλέον χώρους χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Η προσφορά αφορά αποκλειστικά στο προσωπικό και τις οικογένειες των ΕΔ και ΣΑ, για ανέγερση κατοικίας σε όλη την Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε όλες τις προτάσεις μας για Προκατασκευασμένα σπίτια, σπίτια Flexyhome και Ξύλινα Φινλανδικά Σπίτια. Η γκάμα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, είτε πρόκειται για ισόγεια κατοικία είτε για κατοικία περισσοτέρων επιπέδων, βασική ή εξοχική. Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε σχέδιο. Επιλέξτε από την κορυφή της σελίδας τον τύπο της κατοικίας που σας ενδιαφέρει ώστε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail στο αποκλειστικό [email protected] ή επισκεπτόμενοι την κεντρική μας έκθεση στη Λεωφόρο Μεσογείων 519 – Αγία Παρασκευή Αττικής, προκειμένου να ενημερωθείτε για τους τύπους και την τεχνολογία δόμησης των κατοικιών.

el