Το νέο εργοστάσιο της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Σύγχρονο εργοστάσιο ΚΟΦΙΝΑΣ προκατασκευασμένα σπίτια στην ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου

Εργοστάσιο της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ Μαΐ 11, 2020

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Όπως πάντα, εισάγει συνεχώς νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, που αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.  

Έτσι για ακόμα μια φορά, χωρίς να επαναπαύεται, φαίνεται η καινοτομία, με Το νέο εργοστάσιο της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ που θα στεγάσει το όραμα της το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία από αρχές του 2020. Η ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ για ακόμα μια φορά δημιουργεί κάτι νέο που κάνει διαφορά στον χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών. Το εργοστάσιο αυτό βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΑ Μαρκοπούλου.

Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinas

Στα μέσα Ιανουαρίου 2020 ολοκληρώθηκε η κατασκευή των νέων γραφείων διοίκησης, show room καθώς και το νέο εργοστάσιο παραγωγής σε χώρο 10000 m² της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ προκατασκευασμένων σπιτιών στην Αττική.

Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα, η οποία θα καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς στον χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών.

Πλέον με το νέο εργοστάσιο η εταιρία πετυχαίνει, μέσω των υπερσύγχρονων μηχανημάτων της καθώς και με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια στην κατασκευή της τοιχοποιίας μέσω του αυστηρότερου ποιοτικού ελέγχου που κάνει στην τοιχοποιία.

Έτσι, δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει πιο ανταγωνιστική και να μπορέσει να τοποθετηθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της στην Ευρώπη.

Μηδενικό αποτύπωμα μόλυνσης

Το οικολογικό αποτύπωμα είναι ένας τρόπος για να μετράμε τις επιδράσεις που προκαλούν πάνω στη γη  οι ανθρώπινες δραστηριότητες. Είναι το μέτρο ζήτησης και κατανάλωσης που μετράει την κάλυψη των αναγκών μιας κοινωνίας, καθώς και τα απορρίματα και αέρια θερμοκηπίου που παράγει καθημερινά. Η ΚΟΦΙΝΑΣ AE με αφορμή το καινούριο της εργοστάσιο θέλησε να μηδενίσει την ρύπανση προς το περιβάλλον και να έχει μηδενικά απόβλητα κατά την παραγωγή της τοιχοποιίας.

Αυτό το πετυχαίνει, μέσω μηχανημάτων όπου αξιοποιεί τα στερεά ξύλινα απορρίμματα που προκύπτουν κατά την παραγωγή της τοιχοποιίας ανακυκλώνοντας τα σε πέλετ ξύλα. Τα οποία μετά τα μοιράζει στο προσωπικό της.


  • Kofinas Prefabricated Factory

  • Kofinas Prefabricated Factory 1

  • Kofinas Prefabricated Factory 3

  • Kofinas Prefabricated Factory 2

el