Γιατί να επιλέξω FlexyHome

Γιατί να επιλέξω το ;

Γιατί το παραδίδεται έτοιμο με εργοστασιακή βαφή και τοποθετημένα τα κουφώματά του!

Γιατί το συνδυάζει την εργοστασιακή τεχνολογία κατασκευής και την πιστοποιημένη ποιότητα των πρώτων υλών της εταιρείας με την οικολογική και πράσινη δόμηση!

Γιατί το σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς σε ποιο στάδιο θα το παραλάβετε (απλή, βασική ή πλήρης έκδοση)!

Γιατί το , χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητά του, αποτελεί μια άκρως οικονομική πρόταση στην Ευρωπαϊκή αγορά!


 

Αντοχή

Όλα τα δομικά στοιχεία που αναδείχθηκαν μετά από πολυετή έρευνα και πολλαπλές πειραματικές δοκιμές από την εταιρεία , συνδυάζονται με την κορυφαία σε ποιότητα και αντοχή εξωτερική επένδυση .

Η επένδυση έχει όλα τα πλεονεκτήματα του ξύλου, όπως την ευκολία της τοποθέτησης και της μόνωσης, χωρίς να πάσχει από το φαινόμενο της στρέβλωσης της απορρόφησης υγρασίας και της φθοράς των τελειωμάτων της.

Επιπρόσθετα, το παράγεται από το Καναδικό εργοστάσιο της LP με μια ιδιαίτερα ανθεκτική επικάλυψη χρώματος, η οποία τοποθετείται εργοστασιακά σύμφωνα με την επιλογή σας από το χρωματολόγιο της εταιρείας και δεν απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία!


 

Ποιότητα

Από τον Σουηδικό ξύλινο σκελετό μέχρι και τον τελευταίο σύνδεσμο, η κατασκευή αποτελείται από τις βέλτιστες πρώτες ύλες της παγκόσμιας αγοράς. Απόδειξη της ποιότητας είναι τα πιστοποιητικά και οι εγγυήσεις που το συνοδεύουν!


Γιατί αποτελούν μια άκρως οικονομική λύση ?

Επειδή η εταιρεία :

• δημιούργησε αποκλειστικές αντιπροσωπίες, όπως της επένδυσης και της Σουηδικής πλανισμένης ξυλείας, πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές

• εισάγει μεγάλες ποσότητες των πρώτων αυτών υλών, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος τους

• εξοικονομεί εργατοώρες , παραδίδοντας έτοιμη την τοιχοποιία απο το εργοστάσιο, με εργοστασιακή βαφή και τοποθετημένα τα κουφώματά της

• παράγει μαζικά τα σπίτια στο εργοστάσιο, μειώνοντας το κόστος παραγωγής

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία, χωρίς να διαπραγματεύεται την ποιότητα της, μπορεί να προσφέρει τα Flexyhome σε άκρως οικονομική τιμή.

el