Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia
layer history

1977

Ο Νικόλαος Κοφινάς, έχοντας εργαστεί για 10 χρόνια σε διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες, αποκτά την εμπειρία που χρειάζεται για να υλοποιήσει τις καινοτόμες για την εποχή ιδέες του.

Προβλέποντας τις ανάγκες της αγοράς για φθηνότερα σπίτια, τα οποία θα παραδίδονταν στον πελάτη πιο γρήγορα και θα ήταν ανώτερα σε ποιότητα σε σχέση με τις συνηθισμένες κατασκευές, μελετά δομικά συστήματα και υλικά.

Δίνοντας έμφαση στο ξύλο, το οποίο θεωρεί την καλύτερη
οικολογική αλλά και κατασκευαστική λύση, δημιουργεί έκθεση
προκατασκευασμένων κατοικιών που είναι και τα σημερινά γραφεία της εταιρείας στην Λεωφόρος Μεσογείων Αγίας Παρασκευής, ιδρύοντας ταυτόχρονα την ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε

tree history
layer history

1980

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα της εταιρείας, οι απαιτήσεις για περαιτέρω οργάνωση και ανάπτυξη φέρνουν στην εταιρεία τον Μιχάλη Κοφινά,  έτσι μπαίνει στα θεμέλια της πορείας των αδελφών Κοφινά τα δρώμενα του κατασκευαστικού κλάδου.

Στη συνέχεια ξεκινά η αναζήτηση μόνιμων συνεργατών, μηχανικών και τεχνιτών για να διασφαλιστεί μια σταθερή και ανοδική πορεία. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 1980 πολλά από τα στελέχη της εταιρείας εργάζονται μέχρι σήμερα στην ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε. και συνεχίζουν να μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί μας.

Παράλληλα, η εταιρεία κατασκευάζει το πρώτο εργοστάσιο στο Μαρκόπουλο, το οποίο αυξάνει την παραγωγή προκατασκευασμένων σπιτιών, αλλά και μαζικά παράγει μικρότερα σπίτια, τα οποία μεταφέρονται έτοιμα με γερανούς.

tree history
layer history

1985

Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε. ανταποκρινόμενη στην αύξηση των απαιτήσεων και με έμφαση στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πελάτη, επεκτείνει την έκθεσή της στην Αγία Παρασκευή, ενώ δημιουργεί και νέα στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες εκθέσεις έδωσαν και τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει μεμονωμένα υλικά που θα περιλάμβαναν το σπίτι του.

tree history
layer history

1993

Έπειτα έρχεται η κατασκευή κατοικιών που μεταφέρθηκαν με γερανούς, αφού πλέον η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε. δίνει βάση στις προκατασκευασμένες κατοικίες τις οποίες χτίζει επί τόπου στο οικόπεδο.

Έχοντας ήδη χτίσει χιλιάδες σπίτια, η εταιρεία δεν ξεκουράζεται. Η συνεχής έρευνα και αναζήτηση στο χώρο των προκατασκευασμένων κατοικιών, κυρίως μέσα από διάφορες εκθέσεις και μηχανικούς από το εξωτερικό, βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα κατασκευής. Η εταιρεία πλέον επιλέγει ακόμη και από το εξωτερικό τις καλύτερες πρώτες ύλες για την κατασκευή κατοικιών.

Το 1993, για να αποδείξει τον πρωτοποριακό της ρόλο στον τομέα της προκατασκευής, διοργανώνει για πρώτη φορά στα ελληνικά δρώμενα Έκθεση προκατασκευασμένων κατοικιών που πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Ζαππείου μεγάρου.

tree history
layer history

2000

Από το 2000 η νέα γενιά της οικογένειας Κοφινά θα αναλάβει καίριες θέσεις στην εταιρεία (Κώστας Κοφινάς: εργοδηγός, Πηγή Κοφινά: λογιστήριο, Ευγενία Κοφινά – αρχιτεκτονική).
Η δίψα της οικογένειας και των συνεργατών της για την εξέλιξη της υπάρχουσας κατασκευής σε συνδυασμό με εξειδικευμένες στατικές μελέτες και Γερμανούς μηχανικούς δημιουργούν το μοναδικό σύστημα τοιχοποιίας με κοχλία στην Ευρώπη.
Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας κατασκευάζεται για την παραγωγή της πρωτοποριακής τοιχοποιίας.
Το σύγχρονο εργοστάσιο με τους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα που τοποθετούν ρομποτικά τη βίδα σε όλα τα κατασκευαστικά μέρη της τοιχοποιίας.

tree history
layer history

2004

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες που κατασκευάζονταν επί τόπου στο οικόπεδο ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα η τοιχοποιία μεταφέρεται έτοιμη στο οικόπεδο με ιδιόκτητους γερανούς,
αφού το εργοστάσιο της εταιρείας αναβαθμίζεται περαιτέρω με μηχανήματα που γωνιάζουν, πιέζουν και δοκιμάζουν κάθε τοίχο ξεχωριστά.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν εξελίσσεται μόνο στον τεχνικό αλλά και στον εμπορικό. Το 2004 ανακατασκευάζει τις εκθέσεις της στην Αγία Παρασκευή και τη Λεωφόρο Μαρκοπούλου και παράλληλα δημιουργεί δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα η ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε. εξάγει την τοιχοποιία της και οι εργοδηγοί- μηχανικοί της αποστέλλονται στο εξωτερικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα για επίβλεψη αλλά και για έρευνα κατασκευαστικών τεχνολογιών.

tree history
layer history

2009

Το μοναδικό οικοδομικό σύστημα της εταιρείας ΚΟΦΙΝΑΣ Ο.Ε. δοκιμάζεται για την αντοχή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, υπερβαίνοντας κάθε φυσικό όριο αντοχής. Η κατασκευή εξέπληξε ειδικούς και επιστήμονες που μίλησαν δημόσια για την ποιότητα και την τεχνολογία της εταιρείας.
Η τεράστια εμπειρία της εταιρείας στις ξύλινες κατασκευές και η συνεχής τεχνολογική έρευνα, κυρίως στο εξωτερικό, οδήγησαν την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ να ασχοληθεί με τα ξύλινα φινλανδικά σπίτια. Η εταιρεία εισάγει τώρα την καλύτερη ποιότητα ξυλείας στην Ευρώπη για την κατασκευή σπιτιών με φινλανδικούς κορμούς. Για να αποδείξει την ποιότητά τους στον πελάτη, η εταιρεία επεκτείνει την έκθεσή της στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου κατασκευάζοντας φινλανδικές κατοικίες.

tree history
layer history

2011

Η εταιρεία αποτελεί αναμφίβολα το κέντρο αναφοράς στις εξελίξεις των προκατασκευασμένων κτιρίων. Αυτός είναι και ο λόγος που μηχανικοί, φοιτητές και τεχνικές σχολές επισκέπτονται τις εκθέσεις και τις κατασκευές της εταιρείας για τη μελέτη και εκμάθηση των κατασκευών.

Οι αδελφοί Κοφινά, παρά την αντικειμενική φήμη τους στην κατασκευαστική αγορά, δεν εφησυχάζουν να συνεχίσουν την ανηφόρα. Παρακολουθούν τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις, όπως η BAU στη Γερμανία, δίνοντας έμφαση στην κατασκευή μεγαλύτερων κτιρίων (εμπορικά κτίρια, κτίρια γραφείων κ.λπ.) και προχωρούν στην έρευνα σύγχρονων κατασκευαστικών λύσεων.

Αυτή η τεχνολογική πρόοδος επαληθεύεται και με τη νέα πειραματική έρευνα τριώροφης κατασκευής ΚΟΦΙΝΑ. Το πείραμα που πραγματοποιήθηκε στο τεχνικό γραφείο του διεθνώς Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Π. Καρύδη, επιβεβαίωσε τη μοναδικότητα της κατασκευής και του ονόματος της εταιρείας μας.

tree history
layer history

2012

Ο περαιτέρω εκσυγχρονισμός της εταιρείας επιτυγχάνεται με την ανέγερση νέου κτιρίου γραφείων της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή. Παράλληλα, η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα σειρά κατοικιών Flexyhome. Η σειρά Flexyhome δημιουργήθηκε από την εταιρεία με σκοπό να προσφέρει στους αγοραστές σπιτιού μια οικονομική λύση, η οποία όμως δεν υστερεί σε τίποτα σε τεχνολογία και ποιότητα.

Δημιουργώντας αποκλειστικές αντιπροσωπείες, εισάγοντας τεράστιες ποσότητες πρώτων υλών και προκατασκευάζοντας το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής χύμα στο εργοστάσιο της εταιρείας μας, μπορέσαμε να μειώσουμε το κόστος κατασκευής χωρίς να διαπραγματευτούμε την ποιότητα. Από το σουηδικό ξύλινο πλαίσιο μέχρι τον τελευταίο σύνδεσμο, η κατασκευή Flexyhome απέδειξε ότι το καλύτερο δεν είναι πάντα το πιο ακριβό.

tree history
Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia
layer history

2014

Η εταιρεία Κόφινας αναβαθμίζεται σε Α.Ε. Παράλληλα, δημιουργεί ένα δίκτυο αντιπροσώπων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ για πρώτη φορά ξεκινάει η εξαγωγή προκατασκευασμένων οικιών στο εξωτερικό.

Παράλληλα, το κτιριακό της σύστημα εξελίσσεται τεχνολογικά και ποιοτικά με βάση την οικολογία και την αειφόρο ανάπτυξη. Τόσο η τοιχοποιία των κατασκευών όσο και η οροφή ενισχύονται με οικολογικά υλικά εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά. Αυτή η βέλτιστη ενεργειακή συμπεριφορά θα αποτελέσει τη βάση για πρώτη φορά η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. για την κατασκευή πιστοποιημένων παθητικών κτιρίων.

tree history
Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia
layer history

2020

Για άλλη μια φορά λοιπόν, χωρίς να επαναπαυόμαστε, φαίνεται η καινοτομία, με το νέο εργοστάσιο της ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. που θα στεγάσει το όραμά της το οποίο λειτουργεί ήδη από τις αρχές του 2020. Η ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. δημιουργεί για άλλη μια φορά κάτι νέο που κάνει διαφορά στον χώρο των ​προκατασκευασμένων σπιτιών. Το εργοστάσιο αυτό βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Μαρκοπούλου.

ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. πάντα, εισάγει συνεχώς νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, τα οποία αναγνωρίζονται και «πιστοποιούνται», τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου το μοναδικό δομικό σύστημα της ΚΟΦΙΝΑΣ δοκιμάστηκε για την αντοχή του. ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

tree history
Σύγχρονο εργοστάσιο ΚΟΦΙΝΑΣ προκατασκευασμένα σπίτια στην ΒΙΟΠΑ Μαρκοπούλου
layer history

2022

Σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τον Φεβρουάριο του 2022 η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ δοκίμασε ξανά σε φυσική κλίμακα με χρήση σεισμικού προσομοιωτήρα.

Το πείραμα του 2022 είναι η συνέχεια του πειράματος στατικότητας που διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2009, στη διάρκεια του οποίου ένα μονώροφο δοκίμιο σπίτι της εταιρείας μπαίνοντας στον σεισμικό προσομοιωτήρα άντεξε μέχρι και 1,5 g επιτάχυνση παραμένοντας άθικτο.

Για αυτό η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ θέλησε να επισφραγίσει το αποτέλεσμα αυτό και να πάει ένα βήμα πιο πέρα.

Έτσι το 2022 πραγματοποίησε σε τριώροφο δοκίμιο φυσικού μεγέθους πείραμα στατικότητας στον σεισμικό προσομοιωτήρα στο ΕΜΠ φορτίζοντάς το σε σεισμικές καταπονήσεις επιτάχυνσης 1G, το οποίο ισοδυναμεί με 9+ της κλίμακας ρίχτερ, χωρίς να παρουσιάσει βλάβη.

tree history
Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia
layer history

2023

Η εταιρεία μετά τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία που πέτυχε μέσω του νέου εργοστασίου της στο οποίο στεγάζει ήδη το όραμα της ανακοίνωσε την νέα σειρά εξαγωγής στην Ευρώπη την σειρά Fertighauskit.

 

Δημιούργησε αποκλειστικές αντιπροσωπείες στις αγορές του εξωτερικού (όπως Γερμανία κ.α.)  και κατασκευάζοντας ΚΙΤ τοιχοποιίες στο εργοστάσιο τις εξαγάγει στην αγορά του εξωτερικού.

 

Η υψηλή ποιότητα της κατασκευής που προκύπτει μετά από ενδελεχής έρευνες και πειράματα σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το χαμηλό κόστος είναι δύο παράγοντες που καθιστούν την εταιρεία ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

tree history
istoriko kofinas sa-Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinas
istoriko kofinas sa-Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinasKofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinas
el