Κωνσταντίνος Mπογάτσος

Τελικά το ένστικτο μου δεν έκανε λάθος, όταν εμπιστεύτηκα την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ για την κατασκευή ενός εξοχικού στην Σαλαμίνα. Μόλις γνώρισα τον Μιχάλη Κοφινά, μου εκανε εντύπωση η καθαρή ματιά του και η αφοσίωση που έχει στην δουλειά του. Είναι άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς, κάνει συμφέρουσες συμφωνίες στον πελάτη, τηρεί τον λόγο του και πραγματικά χαίρεται να σε εξυπηρετεί!

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Το σπίτι (διώροφο 64 τμ) κατασκευάστηκε σε χρόνο – ρεκόρ, στην ουσία μέσα σε ενάμιση μήνα, σε μια περίοδο που εγώ αντιμετώπιζα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να επιβλέψω καμία εργασία.

Κι όμως ολόκληρη η οικογένεια ΚΟΦΙΝΑ, στάθηκε δίπλα μου και ολοκλήρωσε το έργο, έτσι όπως εγώ ήθελα, χωρίς να μου αφήσει μερεμέτια ή άλλες υποχρεώσεις…

Δεν είναι τυχαίο, ότι γείτονες και περίοικοι θαυμάζουν το έργο και λένε ότι πρόκειται για το ωραιότερο σπίτι στην περιοχή! Πράγματι η πείρα της εταιρίας και ο σχεδιασμός υψηλής αισθητικής, έφεραν ένα άριστο αποτέλεσμα!

Τον Μιχάλη Κοφινά και την οικογένεια Κοφινά που πασχίζουν σε μια περίοδο έντονης οικονομικής να προχωρήσουν την επιχείρηση τους, τους θεωρώ πλέον ως πραγματικούς φίλους!!!

Κωνσταντίνος Mπογάτσος
Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α.

el