Μανώλης Τσαγκάτος

Οικία Χίος

28/6/2019

Πριν από λίγες μέρες η εταιρεία Κοφινάς μου παρέδωσε τα κλειδιά του νέου μου σπιτιού μου! Έτσι… ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις προσδοκίες που είχα.

Πριν από 2,5 χρόνια, τότε που ακόμα έψαχνα και ψαχνόμουν ανάμεσα σε πολλές εταιρίες και συμβουλές μηχανικών, επέλεξα την εταιρία Κοφινάς, γιατί σε πρώτη φάση με κέρδισε το ενδιαφέρον και οι γνώσεις των ανθρώπων, του κ. Μιχάλη και της Ευγενίας. Πείστηκα ότι κάνουν το καλύτερο. Ότι θέλουν το καλύτερο για μένα. Η φράση του κ. Μιχάλη «Μανώλη μου, δεν πουλάω φθηνά σπίτια, πουλάω καλά σπίτια» μου έχει εντυπωθεί. Κι είχε δίκιο!

Σε δεύτερη φάση με κέρδισε η κατανόηση των ανθρώπων αυτών. Όταν είχα να αντιμετωπίσω καθυστερήσεις στην έκδοση της οικοδομικής άδειας λόγω αρχαιολογίας αλλά και λόγω της τράπεζας για την έκδοση του δανείου, η Ευγενία πάντα με υπομονή αντιμετώπιζε όλες τις καταστάσεις. Επιπλέον οι γνώσεις της βοήθησαν στη βελτίωση του σχεδίου της οικίας ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις δίκες μου ανάγκες.

Σε τρίτη φάση με κέρδισε η ποιότητα της κατασκευής, τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν, η ταχύτητα δόμησης, ο επαγγελματισμός και η φερεγγυότητα λόγων και πράξεων. Όσα είχαμε συμφωνήσει, στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει. Ο Κώστας πολύ βοηθητικός στον χώρο κατασκευής.

Προσωπικά, ευχαριστώ την εταιρία Κοφινάς, τον κ. Μιχάλη, την Ευγενία, τον Κώστα και όλους τους εργαζόμενους οι οποίοι συντέλεσαν στο να απολαμβάνω σήμερα το σπίτι μου.

 

Με εκτίμηση

Μανώλης Τσαγκάτος

el