Αποστολίδου Αγγελική

2019

Αποφάσισα να αποκτήσω το δικό μου σπίτι στην Ραφήνα όπου ζω ήδη για 17 χρόνια. Η πρώτη σκέψη, ένα διαμέρισμα, πουλώντας το δικό μου στην Νέα Σμύρνη και αγοράζοντας ένα ισάξιο στην Ραφήνα.

Μέχρι τότε δεν γνώριζα τίποτα για τα προκατασκευασμένα σπίτια. Ακούγοντας έναν συνάδελφο, μπήκα στο διαδίκτυο να δω όλα αυτά που μου περιέγραφε! Ενθουσιάστηκα!

Ξεκίνησα να ψάχνω οικόπεδο, μέσα στο 2019 πουλήθηκε το διαμέρισμα, βρήκα το οικόπεδο, έκανα και το πρώτο ραντεβού με την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ.

Πριν το ραντεβού μας όμως, όπως άλλωστε συνηθίζεται ήθελα να κάνω μια έρευνα στο θέμα αυτό. Επισκέφθηκα δύο εταιρείες με πολυετή εμπειρία όπως έγραφε στο διαδίκτυο.  Είχα σκεφτεί να κάνω τρία ραντεβού, την εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ την άφησα στο τέλος! 20/12/2019 αν θυμάμαι καλά, βράδυ στην Αγ. Παρασκευή με τον κύριο Χαλά.

Ήμουν νωρίτερα στο ραντεβού, ηθελημένα, ήθελα να εγκλιματιστώ στον χώρο. Στο άνετο σαλονάκι όπου περίμενα, πλησίασε μετά από λίγο ένας κύριος, το χαμόγελο του εγκάρδιο και φιλικό! «Γειά σας»! ένιωσα πολύ οικία με τον τόνο της φωνής και της έκφρασης του. Με ρώτησε με ποιον έχω ραντεβού, του είπα, δώσαμε τα χέρια σε μια ζεστή χειραψία! Μετά από λίγο μπήκα στο ραντεβού μου. Ο κύριος ήταν ο Μιχάλης Κοφινάς!

Η γνωριμία μου με τον Γιώργο Χαλά:

Η ευγένεια του, η ηρεμία του πάντα σε ότι ρωτούσα και δεν κατανοούσα, αξιοθαύμαστη! Δεν χρειάστηκα χρόνο για να σκεφτώ τι επιλογή θα έκανα.

Επέλεξα ΚΟΦΙΝΑΣ διότι μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, είδα ένα περιβάλλον φιλικό και εγκάρδιο, είδα το σπιτάκι στην έκθεση σας με το αέτωμα και το αγάπησα!!! Περάσαμε και δυσκολίες για ένα χρονικό διάστημα μεγάλο δεδομένων των συνθηκών όπου όλα υπολειτουργούσαν!

Μα και πάλι, με όσους είχα επικοινωνία, πάντα με ευγένεια και κατανόηση με ενημέρωναν! Νιώθω την ανάγκη να σας γράψω και για το μετά. Μετά τα ραντεβού μετά την συμφωνία μας για συνεργασία. Το σπίτι, η συνεργασία μου με τα συνεργεία σας, για τον Χρήστο Θεοχαράκη! Μπράβο σας για τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας αλλά και δίπλα μας! Διαθέσιμοι πάντα , να βοηθήσουν, να εξυπηρετήσουν, ακόμα και να ηρεμήσουν το άγχος μας για την εξέλιξη του σπιτιού μας.  Ο Θοδωρής Σαμαρτζής επίσης! Πάντα πρόθυμος και πάντα με τις πολύτιμες συμβουλές του!

Σας ευχαριστώ για το Home Sweet Home

Αγγελική Αποστολίδου.

el