ΔΙΠΛΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ

με αντικολλητούς Φινλανδικούς κορμούς

Η καινοτομική τεχνολογία της Lameco - Rantasalmi, σας δίνει τη δυνατότητα
να επιλέξετε μονή ή διπλή γωνία τοιχοποιίας !

Τοιχοποιια Ντιζα Σφηνα Μεταλλικη γωνια Μεμβρανη Ταινια Μονωτικό Μόνωση
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΟΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑΣ U
ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ


(όσο μικρότερο το νούμερο U της κλιματικής σας ζώνης (περιοχή), τόσο μεγαλύτερη η μόνωση που χρειάζεται)


Αντικολλητή Φινλανδική Τοιχοποιία

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο Φινλανδική αντικολλητή ξυλεία που δεν ρηγματώνει και παρουσιάζει αυξημένη πυραντοχή συγκριτικά με συμβατική ξυλεία. Έχει ιδανικό ποσοστό υγρασίας (12%-14%) λόγω επεξεργασίας ξηραντηρίου. Αποτελεί τη βέλτιστη λύση για την κατασκευή της νέας σας κατοικίας.

Μεταλλική ντίζα σύσφιξης

Μεταλλικές γαλβανισμένες βίδες που βιδώνονται στην τοιχοποιία και την ενισχύουν λόγω των μηχανικών ιδιοτήτων και της αντοχής τους. Προσφέρουν βελτιωμένη συναρμογή στην τοιχοποιία αυξάνοντας τη σύσφιξη μεταξύ των κορμών.

Ξύλινη συνδετική σφήνα ενίσχυσης

Λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ των κορμών αλλά και σαν οπλισμός. Αποτελείται από ξύλο αντίστοιχης ποιότητας με την τοιχοποιία. Ενισχύει περαιτέρω την κατασκευή για μεγαλύτερη αντοχή σε καταπόνηση από οριζόντια φορτία.

Μεταλλική γωνία πάκτωσης

Με τις μεταλλικές αυτές γωνίες, η κατασκευή συνδέεται απόλυτα με τη βάση οπλισμένου σκυροδέματος. Με αυτό τον τρόπο, έχουμε μια "δεμένη" κατασκευή με αυξημένες μηχανικές αντοχές και βελτιωμένη αντισεισμική συμπεριφορά.

Ασφαλτική μεμβράνη

Πρόκειται για στεγανοποιητικά φύλλα που τοποθετούνται στη βάση κάθε ξύλινου τοίχου. Προστατεύουν τους κορμούς από φθορές που θα μπορούσαν να έχουν από υγρασία στη βάση στήριξης.

Αυτοκόλλητη υγρομονωτική ταινία

Η διπλή εφαρμογή της σε κάθε κορμό ξεχωριστά, ενισχύει ακόμα περισσότερο την στεγανότητα της κατασκευής και προσφέρει απόλυτη μόνωση στο νέο σας σπίτι.

Μονωτικό υλικό γωνιακής σύνδεσης

Στις γωνιακές ενώσεις των κορμών εφαρμόζεται μονωτικό υλικό το οποιό προσφέρει βέλτιστη θερμομόνωση και στεγανότητα στην κατασκευή, βελτιώνοντας τη θερμική συμπεριφορά του σπιτιού.

Μόνωση τοιχοποιίας

Τοποθετείται μεταξύ των δύο τμημάτων της διπλής τοιχοποιίας, αυξάνοντας κατακόρυφα τον δείκτη θερμικής αγωγιμότητας. Μπορεί να είναι είτε διογκωμένη πολυστερίνη είτε ορυκτοβάμβακας, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη.