Συγκρότημα κατοικιών E-89

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου του συγκροτήματος κωδικού Ε-89

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 89,83 τ.μ  και πρόταση με τουριστικό συγκρότημα 5 διώροφων καταλυμάτων συνολικής επιφάνειας 419.15 τμ, μπαλκόνια 41,60 τμ και στεγασμένοι χώροι 38,60 τμ . Το κάθε κατάλυμα αποτελείται από δύο κατοικίες ξεχωριστές. Η μία στο ισόγειο μπορεί να περιλαμβάνει 2 μπάνια, 2 δωμάτια και ένα σαλόνι.

Κάτοψη του ορόφου του συγκροτήματος κωδικού Ε-89

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει κατοικία 89,83 τ.μ  και πρόταση με τουριστικό συγκρότημα 5 διώροφων καταλυμάτων συνολικής επιφάνειας 419.15 τμ, μπαλκόνια 41,60 τμ και στεγασμένοι χώροι 38,60 τμ . Το κάθε κατάλυμα αποτελείται από δύο κατοικίες ξεχωριστές. Η άλλη στον όροφο μπορεί να περιλαμβάνει 1 μπάνιο, 1 δωμάτιο και ένα σαλόνι.

Περιγραφή

Συγκρότημα κατοικιών E-89

Παρουσίαση πρότασης τουριστικού καταλύματος:

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 89,83 τ.μ  και πρόταση με τουριστικό συγκρότημα 5 διώροφων καταλυμάτων συνολικής επιφάνειας 419.15 τμ, μπαλκόνια 41,60 τμ και στεγασμένοι χώροι 38,60 τμ . Το κάθε κατάλυμα αποτελείται από δύο κατοικίας ξεχωριστές. Η μία στο ισόγειο μπορεί να περιλαμβάνει 2 μπάνια, 2 δωμάτια και ένα σαλόνι. Η άλλη στον όροφο μπορεί να περιλαμβάνει 1 μπάνιο, 1 δωμάτιο και ένα σαλόνι.

Η εταιρία συνεχώς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, γραφείων ή τουριστικών καταλυμάτων. Αυτά αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Στο Συγκρότημα κατοικιών E-89 τοποθετείτε Σουηδική ξυλεία ως κύριο δομικό υλικό. Που καθιστά το κτήριο πλήρως οικολογικό. Αφού στην κατασκευή κτηρίων η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγοντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

  • ΚΑΤΑΛΥΜΑ  ΙΣΟΓΕΙΟ  57,18τμ
  • ΚΑΤΑΛΥΜΑ  ΟΡΟΦΟΣ 32,65τμ
  • ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ (ΙΣΟΓΕΙΟΥ & ΟΡΟΦΟΥ)  89.83τμ
  • ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΙΣΟΓΕΙΟΥ 6,76τμ
  • ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΟΡΟΦΟΥ 1,36τμ
  • ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΟΡΟΦΟΥ  8.32τμ

Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ κτήριο δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Κτήριο για να εργαστείτε. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια και τα κτήρια γραφείων της εταιρίας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

Συγκρότημα κατοικιών E-89.

el