Συγκρότημα Κατοικιών E-52

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου του συγκροτήματος κωδικού E-52

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει πρόταση  τουριστικού συγκροτήματος, 14 συγκροτημάτων 52,46m² συνολικής επιφάνειας 734.44 m², και στεγασμένοι χώροι 222,04m². Το κάθε κατάλυμα αποτελείται από 1 μπάνιο, 2 δωμάτια και ένα σαλόνι.

Περιγραφή

Συγκρότημα Κατοικιών E-52

Παρουσίαση πρότασης τουριστικού καταλύματος:

Συγκρότημα Κατοικιών E-52: Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ  σας παρουσιάζει πρόταση  τουριστικού συγκροτήματος, 14 συγκροτημάτων 52,46m² συνολικής επιφάνειας 734.44 m², και στεγασμένοι χώροι 222,04m². Το κάθε κατάλυμα αποτελείται από 1 μπάνιο, 1 δωμάτιο και ένα σαλόνι.

Η εταιρία συνεχώς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών, γραφείων ή τουριστικών καταλυμάτων. Αυτά αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“, τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Στο Συγκρότημα κατοικιών E-52 τοποθετείτε Σουηδική ξυλεία ως κύριο δομικό υλικό. Που καθιστά το κτήριο πλήρως οικολογικό. Αφού στην κατασκευή κτηρίων η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγοντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

  • ΚΑΤΑΛΥΜΑ  ΙΣΟΓΕΙΟ  52,46τμ
  • ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΙΣΟΓΕΙΟΥ 15,86τμ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 14 X 52,46 = 734.44τμ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ 222.04τμ

Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκάτ κτήριο δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Κτήριο για να εργαστείτε. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια και τα κτήρια γραφείων της εταιρίας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

Συγκρότημα κατοικιών E-52

el