Διώροφη Κατοικία KD1-125, συνολικής επιφάνειας 125,94 τ.μ. , συνολική επιφάνεια στεγασμένων χώρων 19.65 τ.μ., μπαλκόνια 10.32 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού KD1-125-Περίπτωση Α

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία 125,94 τ.μ. η οποία για την περίπτωση Α περιλαμβάνει  3 υπνοδωμάτια στον όροφο, 1 καθιστικό στο ισόγειο, 1 τραπεζαρία στο ισόγειο,1 κουζίνα στο ισόγειο, 1 αποθήκη στο ισόγειο, καθώς και  1 μπάνιο στο ισόγειο και 1 μπάνιο στον όροφο.

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού KD1-125-Περίπτωση Β

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία 125,94 τ.μ. η οποία για την περίπτωση Β περιλαμβάνει  4 υπνοδωμάτια στον όροφο, 1 καθιστικό στο ισόγειο, 1 τραπεζαρία στο ισόγειο,1 κουζίνα στο ισόγειο, καθώς και  1 μπάνιο στο ισόγειο και 1 μπάνιο στον όροφο.

ΣΤΑΔΙΟ 1 "Βασική έκδοση"

Τιμή σπιτιού: 178.834 €

Για την περίπτωση Α

Η κατοικία κατασκευάζεται σύμφωνα με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

Κατασκευή EcoEnergy

 1. Δώμα(ταράτσα) τεχνολογίας Κοφινάς πολλαπλής θερμο/ηχο/υγρομόνωσης με ενίσχυση μπετόν.
 2. Τοιχοποιία με θερμοπρόσοψη τεχνολογίας Κοφινάς
 3. Μεσοπάτωμα
 4. Εσωτερική ξύλινη σκάλα
 5. Κουφώματα PVC Rehau, λευκού χρώματος, με διπλά ενεργειακά τζάμια(4 εποχών), με σήτες σε όλους τους χώρους και ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια.
 6. Ηλεκτρολογική εγκατάσταση(πλήρης)
 7. Υδραυλική εγκατάσταση για 1 κουζίνα και 2 μπάνια
 8. Τσιμεντοκονίες
 9. Εξωτερικούς στεγασμένους χώρους 19,65 τ.μ.
 10. Επίβλεψη έργου
 11. Μεταφορά, Τοποθέτηση και Σίτιση προσωπικού
 12. Απομάκρυνση υπολειμμάτων, εργασιών οικίας με την χρήση κάδων

Οι κατοικίες στο Στάδιο 1 βασική έκδοση παραδίδονται ολοκληρωμένες εξωτερικά(όπως φαίνεται στην εικόνα-χωρίς διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου), ενώ στο εσωτερικό τους δεν περιλαμβάνονται μόνο οι εργασίες 13-17 της πλήρους έκδοσης.

*Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΔΕΙΑ, ΒΑΣΗ, ΦΠΑ*

* ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ*

Περιγραφή

Διώροφη Κατοικία KD1-125( 125.84 m²)

Παρουσίαση πρότασης κατοικίας:

360 παρουσίαση εσωτερικών χώρων οικίας:

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια ενδεικτικά κοστολογημένη πρόταση διώροφης κατοικίας KD1-125 (125.94 τ.μ.) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η Διώροφη Κατοικία KD1-125 (125.94 τ.μ.) με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόποβιοκλιματικόώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και ναεξοικονομείται ενέργειαγια τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάςέχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Διώροφη Κατοικία KD1-125 (125.94 τ.μ.).

 

el