Διώροφη Ξύλινη Κατοικία XD-156, συνολικής επιφάνειας 156,60 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη της κατοικίας κωδικού XD-156

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη Φινλανδική κατοικία συνολικής επιφάνειας 156,60 τ.μ. και σας προτείνει στο ισόγειο 1 υπνοδωμάτιo, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα,1 αποθήκη καθώς και 2 μπάνια

Και στον όροφο περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο

Περιγραφή

Διώροφη Ξύλινη Κατοικία XD-156, συνολικής επιφάνειας 156,60 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση διώροφης φινλανδικής κατοικίας 156,60 μ² ( Διώροφη Ξύλινη Κατοικία XD-156) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η ποιότητα της Φινλανδικής ξυλείας που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί στις κατοικίες της, δηλαδή τα μικρά ή μεγάλα ξύλινα σπίτια, είναι η βέλτιστη στην Ευρώπη.
Στα όρια του Αρκτικού κύκλου, όπου και γίνεται η διαλογή, οι ψυχρές κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ιδιαίτερα σκληρής και συμπαγούς ξυλείας, με μεγάλο ειδικό βάρος και μεγάλη μηχανική αντοχή στη σύνθλιψη και την κάμψη. Η πιστοποιημένη εργοστασιακή επεξεργασία της ξυλείας στη Φινλανδία παράγει τους αντικολλητούς κορμούς.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την προστασία στα ξύλινα σπίτια από την υγρασία και εμποδίζει τη ρηγμάτωση και τη στρέβλωση του κορμού. Το ξύλο είναι ένα φυσικό, ζωντανό υλικό, χωρίς τοξικές ουσίες. Είναι το καλύτερο φυσικό ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό (9 φορές καλύτερο από το μπετόν) και λειτουργεί ως ένας φυσικός και βιολογικός ρυθμιστής της σχετικής υγρασίας και της θερμοκρασίας στο σπίτι. Επιλέγοντας το ως βασικό υλικό δόμησης του Φινλανδικού σπιτιού σας, επιλέγετε τον πιο υγιεινό τρόπο διαβίωσης.

Τα ξύλινα φινλανδικά σπίτια στην εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ είναι οικονομικά χωρίς παραχωρήσεις στην ποιότητα και το συνολικό τους κόστος πάντα εξαρτάται από το μέγεθος και τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχετε.

 

Διώροφη Ξύλινη Κατοικία XD-156

el