Ισόγεια Κατοικία I-101, συνολικής επιφάνειας 101,00 τ.μ., +Γκαράζ 30.52τ.μ.(=131,52 m²)στεγασμένοι χώροι 32,18 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού Ι 101-Περίπτωση Α

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία 101,00 τ.μ. η οποία περιλαμβάνει για την περίπτωση Α,  3 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό,1 αποθήκη, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα, καθώς 1 μπάνιο και 1 γκαράζ.

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού Ι 101-Περίπτωση Β

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία 101,00 τ.μ. η οποία περιλαμβάνει για την περίπτωση Β,  3 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό,1 αποθήκη, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα, καθώς 2 μπάνια και 1 γκαράζ.

Περιγραφή

Ισόγεια Κατοικία I-101, συνολικής επιφάνειας 101,00 τ.μ., +Γκαράζ 30.52τ.μ.(=131,52 m²)στεγασμένοι χώροι 32,18 τ.μ.

Παρουσίαση της κατοικίας:

Απεικόνιση εσωτερικών και εξωτερικού χώρων της κατοικίας Ι-101 σε 36οο

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση ισόγειας κατοικίας 101.00 μ² ( Ισόγεια κατοικία Ι-101) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η ισόγεια κατοικία Ι-101 με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Ισόγεια κατοικία Ι-101

el