Συγκρότημα 2 κατοικιών D-224, συνολικής επιφάνειας 224,68 τ.μ.

Μάθετε Περισσότερα

Χώροι

Υπνοδωμάτια
5
Μπάνια
4
Κουζίνες
2
Καθιστικά
2
Τραπεζαρίες
2
Αποθήκες
2

Κατόψεις

Κάτοψη συγκροτήματος ισογείου D-224

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει συγκρότημα  διώροφης και ισόγειας κατοικίας 224,68 τ.μ. Όπου στην ισόγεια κατοικία έχει εμβαδόν 128,18 τ.μ. και στεγασμένους χώρους: 13,68 τ.μ. και στο ισόγειο της διώροφης κατοικίας έχει ισόγειο: 48,25 τ.μ., όροφο 48,25 τ.μ., στεγασμένους χώρους 5.60 τ.μ. και μπαλκόνι: 70,14 τ.μ.

Συνολικό εμβαδόν κατοικιών: 224,68 τ.μ.

Σύνολο Στεγασμένων χώρων και μπαλκονιών: 89,40 τ.μ.

Κάτοψη ορόφου D-224

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 224,68 τ.μ.  για την κατοικία 2 με όροφο 48,51 τ.μ. και στεγασμένοι χώροι 5,60 τ.μ.

Περιγραφή

Συγκρότημα 2 κατοικιών D-224, συνολικής επιφάνειας 224,68 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει συγκροτήμα 2 κατοικιών 224,68 μ² (Συγκρότημα 2 κατοικιών D-224) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η διώροφη κατοικία D-224 με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Συγκρότημα 2 κατοικιών D-224.