Συγκρότημα κατοικιών E-100, συνολικής επιφάνειας 2 x 50,12 = 100,24 τ.μ., συνολική επιφάνεια στεγασμένων χώρων 5,12 τ.μ., μπαλκόνι 12,00 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου του συγκροτήματος κωδικού Ε-100

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει συγκρότημα 100,24 τ.μ.(2 καταλύματα)

Κάτοψη του ορόφου του συγκροτήματος κωδικού Ε-100

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει συγκρότημα 100,24 τ.μ.(2 καταλύματα)

Συγκρότημα κατοικιών E-100

Συνολική επιφάνεια 2 x 50,12 = 100,24 τ.μ., συνολική επιφάνεια στεγασμένων χώρων 5,12 τ.μ., μπαλκόνι 12,00 τ.μ.

Περιγραφή

Παρουσίαση πρότασης του τουριστικού συγκροτήματος με κωδικό E-100 με 12 καταλύματα (Ε-600) από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Μπορείτε να δείτε σε 360º απεικόνιση να δείτε τους εσωτερικούς χώρους της πρότασης με κωδικό E-100

Συγκρότημα κατοικιών E-100, συνολικής επιφάνειας 2 x 50,12 = 100,24 τ.μ., συνολική επιφάνεια στεγασμένων χώρων 5,12 τ.μ., μπαλκόνι 12,00 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση Διώροφο Motel 100,24 μ² (Συγκρότημα κατοικιών E-100) για ξεκούραστη και ξεχωριστή εμπειρία διαμονής για οικογένειες ή όποιον επιθυμεί να μείνει σε ξενοδοχείο-motel. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή γραφείων. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Στο Συγκρότημα κατοικιών E-100 τοποθετείτε Σουηδική ξυλεία ως κύριο δομικό υλικό. Που καθιστά το κτήριο πλήρως οικολογικό. Αφού στην κατασκευή κτηρίων η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ κτήριο δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Κτήριο για να εργαστείτε. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια και τα κτήρια γραφείων της εταιρίας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

Συγκρότημα κατοικιών E-100.

el