Ισόγεια Κατοικία με Σοφίτα IS-135

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού ΙS-135

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία με σοφίτα 135,40 τ.μ. η οποία στο ισόγειο περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα, καθώς και  1 μπάνιο.

Κάτοψη της σοφίτας της κατοικίας κωδικού ΙS-135

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία με σοφίτα 135,40 τ.μ. η οποία στην σοφίτα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό καθώς και  1 μπάνιο.

Περιγραφή

Ισόγεια Κατοικία με σοφίτα IS-135, συνολικής επιφάνειας 135,40 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση ισόγειας κατοικίας με σοφίτα 135,40 μ² (Ισόγεια Κατοικία με σοφίτα IS-135) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η ισόγεια κατοικία με σοφίτα IS-135 με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Ισόγεια Κατοικία με σοφίτα IS-135.

el