Διώροφη κατοικία D 183, συνολικής επιφάνειας 183,34 τ.μ.,+Γκαράζ 26,11 m²(=209,45 m²), στεγασμένοι χώροι 45,02 τ.μ., και μπαλκόνι (περίπτωση Β) 16.56 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού D-183

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 183,34 τ.μ. με γκαράζ και σας προτείνει για το ισόγειο 2 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό, 1 αποθήκη 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα, καθώς και 1 μπάνιο!

Κάτοψη του ορόφου της κατοικίας κωδικού D183-Περίπτωση Α

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 183,34 τ.μ. με γκαράζ και σας προτείνει στην περίπτωση Α (χωρίς μπαλκόνι) για τον όροφο 3 υπνοδωμάτια, καθώς και 1 μπάνιο!

Κάτοψη του ορόφου της κατοικίας κωδικού D183-Περίπτωση Β

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 183,34 τ.μ. με γκαράζ και σας προτείνει στην περίπτωση Β (με μπαλκόνι μπαλκόνι) για τον όροφο 3 υπνοδωμάτια, καθώς και 1 μπάνιο!

Περιγραφή

Παρουσίαση της κατοικίας-D-183 από την εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Μπορείτε πλέον να δείτε σε 360º απεικόνιση να δείτε τους εσωτερικούς χώρους της πρότασης με κωδικό D-183

Παρουσίαση 360° των εσωτερικών χώρων της πρότασης με κωδικό D-183

Διώροφη Κατοικία D-183, συνολικής επιφάνειας 183,34 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση διώροφης κατοικίας 183.34 μ² (Διώροφη κατοικία D-183) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η διώροφη κατοικία D-183 με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Διώροφη Κατοικία D-183.

el