Διώροφη Κατοικία D-122, συνολικής επιφάνειας 122,60 τ.μ. , συνολική επιφάνεια στεγασμένων χώρων 18.65 τ.μ., μπαλκόνια 42.16 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του ισογείου της κατοικίας κωδικού D-122

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 122,60 τ.μ. και σας προτείνει 1 υπνοδωμάτιο, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα 1 αποθήκη καθώς και 1 μπάνιο!

Κάτοψη του ορόφου της κατοικίας κωδικού D-122

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει διώροφη κατοικία 122,60 τ.μ. και σας προτείνει 2 υπνοδωμάτια, καθώς και 1 μπάνιο!

Περιγραφή

Ο σχεδιασμός της κατοικίας βασίστηκε στην αρμονική δημιουργία τριών αρχιτεκτονικών όγκων οι οπόιοι δημιουργούν διαφορετκη λειτουργία και αίσθηση του χώρου. Οι χώροι του ισογείου περιλαμβάνουν σαλόνι, τραπερζαρία, κουζίνα, κτλ και παράλληλα δημιουργούν στον όροφο τις μεγάλες βεράντες των υπνοδωματίων. Ο όροφος με τη σειρά του στεγάζει και σηματοδοτεί την είσοδο της κατοικίας στο ισόγειο. Η διχρωμία λευκού και κόκκινου τονίζει την καθαρότητα των εξωτερικών επιφανειών.

Διώροφη Κατοικία D-122, συνολικής επιφάνειας 122,60 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση διώροφης κατοικίας 122,60 μ² (Διώροφη κατοικία D-122) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής.

Η διώροφη κατοικία D-122 με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

 

Διώροφη Κατοικία D-122.

el