Γκαράζ G-27, συνολικής επιφάνειας 27.70 τ.μ.

Μάθε περισσότερα

Κατόψεις

Κάτοψη του Γκαράζ κωδικού G-27

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει την νέα σειρά γκαράζ με την πρόταση G-27. Το γκαράζ αυτό έχει συνολική επιφάνεια 27,70 τ.μ. χωρίς πόρτα.

Περιγραφή

Γκαράζ G-27, συνολικής επιφάνειας 27.70 τ.μ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει την νέα της σειρά ΓΚΑΡΑΖ. Η πρόταση της για το νέο σας Γκαράζ έρχεται με τον κωδικός G-27, συνολικής επιφάνειας 27,70 μ² (Γκαράζ G-27, συνολικής επιφάνειας 27.70 τ.μ.). Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Έτσι μπορεί πλέον να σας προτείνει την νέα της σειρά για γκαράζ.

Το Γκαράζ G-27, συνολικής επιφάνειας 27.70 τ.μ. με την χρήση Εσθονικής ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ή και Εσθονικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγοντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ-ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΚΑΡΑΖ

Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!

Γι’ αυτό το moto  της εταιρίας μας είναι:

“Στόχος μας δεν είναι να κατασκευάζουμε περισσότερα σπίτια, στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε καλύτερα σπίτια!”

el