Διεθνές πιστοποιητικό Αειφορικής Δασικής Διαχείρησης-FSC® CoC

Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia

Η εταιρία  Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia  σεβόμενη τους πελάτες της αλλά  και το περιβάλλον, θέλησε να αναζητήσει τρόπους εξέλιξης της για τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται, και το πέτυχε αυτό για ακόμα μια φορά χάρις το νέο της εργοστάσιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.  Κατάφερε να πάρει ένα από τα πιο απαιτητικά πιστοποιητικά που υπάρχουν διεθνώς, το FSC®CoC. Πλέον πιστοποιείται, μετά από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, ότι η εταιρία  Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia ανήκει στον κύκλο αειφόρου διαχείρισης των Δασών.

Τι είναι το FSC® CoC;

Η πιστοποίησηFSC (Forest Stewardship Council) CoC (Standard for Chain of Custody) είναι ένα πρότυπο Αειφόρου Διαχείρισης Δασών. Η εταιρία    Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia  ανήκει πλέον στην αλυσίδα επιτήρησης του ξύλου για τις δομικές μας κατασκευές. FSC® CoC πιστοποιεί ότι τα ξύλα που έρχονται στο εργοστάσιο κόβονται από ελεγχόμενο δάσος. Στην συνέχεια επεξεργάζεται βάση των αυστηρών κοινωνικών και περιβαλλοντικών προτύπων που ισχύουν και στέλνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας  Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia  που έχει διαμορφώσει ειδικό χώρο για να φυλάσσει τα υλικά της καθώς και την ξυλεία αυτή.

Η εταιρία  Prokataskeuasmena spitia KOFINAS SA, Energeiaki apodosi, antiseismika, xamili katanalwsi, villa,oikologiki katoikia  φέρει στα προϊόντα της το  FSC 100% καθώς και το  FSC Mix.

el