Φοιτητικές Εργασίες Ε.Μ.Π.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ επενδύει έμπρακτα στην εξέλιξη των προκατασκευασμένων κτηρίων παρέχοντας τη τεχνογνωσία της σε φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για περεταίρω ανάλυση και έρευνα. Οι μελέτες αυτές μας προσφέρουν νέες τεχνολογικές οπτικές ενώ παράλληλα βοηθάνε τις νέες γενιές των μηχανικών να οικειοποιηθούν περαιτέρω με τον χώρο της προκατασκευής στην Ελλάδα.

Διπλωματική εργασία Ε.Μ.Π. “Ξύλινες Προκατασκευασμένες Κατοικίες”

Διπλωματική εργασία Ε.Μ.Π. Ξύλινες Προκατασκευασμένες Κατοικίες

Αποδεικνύοντας την αδιαπραγμάτευτη αρχή της εταιρίας μας για διαρκή έρευνα και τεχνολογική γνώση, η Ευγενία Κοφινά, βασικό εταιρικό στέλεχος της ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε., μελέτησε και παρουσίασε σε διπλωματική εργασία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου τεχνολογίες και κατασκευαστικές επιλύσεις των προκατασκευασμένων κτηρίων.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εργασία

Σπουδαστική εργασία Ε.Μ.Π “Ξύλινη Προκατασκευασμένη Τοιχοποιία”

Σπουδαστική εργασία Ε.Μ.Π Ξύλινη Προκατασκευασμένη Τοιχοποιία

Η εργασία πραγματοποιήθηκε στο Ε.Μ.Π. απο τους σπουδαστές Πουλιάση Γεώργιο, Ψυχάρη Νικόλαο, Ντιγκάκη Χαράλαμπο, Μπούρο Αλέξανδρο και Φιλαρέτου Φιλάρετο της σχολής Πολιτικών μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εργασία

EBEC Athens 2013

EBEC Athens 2013

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ προσέφερε τη τεχνογνωσία της για το διαγωνισμό μηχανικής του BEST Athens που διοργάνωσε για 3η συνεχή φορά το τοπικό επίπεδο του μεγαλύτερου διαγωνισμού για μηχανικούς στην Ευρώπη, το European BEST Engineering Competition, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Η ιδέα της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ ήταν να υλοποιηθεί μία αναδιπλούμενη – πτυσσόμενη κατοικία από τις διαγωνιζόμενες ομάδες πρακτικής κατασκευής (Team Design).

Διάλεξη Ε.Μ.Π. “Βιώσιμη κατοικία με πυκνό και ελαφρύ σκελετό”

Διάλεξη Ε.Μ.Π. Βιώσιμη κατοικία με πυκνό και ελαφρύ σκελετό

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε και παρουσιάστηκε στο Ε.Μ.Π. απο τις σπουδάστριες Διαμαντή Έλενα και Κοφινά Ευγενία της σχολής Αρχιτεκτόνων μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την εργασία

el