Σύστημα Rehau RE.GUARD στα σπίτια της ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ για ακόμα μια φορά καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Αυξάνει λοιπόν την ασφάλεια του καινούριου σας σπιτιού με ένα νέο σύστημα ασφαλείας της Rehau. Το RE.GUARD. Η συσκευή RE.GUARD είναι ένα σύστημα ελέγχου δικτύου ύδρευσης. Προορίζεται για εγκατάσταση στο δίκτυο ύδρευσης πόσιμου νερού. Το σύστημα επιτηρεί σε μόνιμη βάση την εγκατάσταση πόσιμου νερού μέσω τοποθετημένων αισθητήρων ροής πίεσης και θερμοκρασίας στον χώρο εγκατάστασης. Μετά την υπέρβαση προκαθορισμένων οριακών τιμών το σύστημα RE.GUARD διακόπτει την παροχή στην σωλήνωση μέσω μιας ενσωματωμένης, μηχανοκίνητης σφαιρικής βαλβίδας. Στην συνέχεια εμφανίζει και στέλνει ασύρματα ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

Kofinas-prokataskeuasmena-villa-prasini domisi-spiti oneirwn-khpos-pisina design new home kofinas

Επιμέρους εξαρτήματα του συστήματος, είναι ο RE.GUARD ανιχνευτής νερού. Ο ανιχνευτής νερού RE.GUARD, είναι ένας αισθητήρας που ανιχνεύει και αναφέρει ακόμα ταχύτερα, το σημείο που έχει διαρροή. Επιπλέον, μετριέται η θερμοκρασία περιβάλλοντος και σε περίπτωση παγετού παρέχεται προειδοποίηση. Με τον ανιχνευτή αυτόν είναι δυνατόν να προφυλάξουμε όποια περιοχή θεωρούμε ότι μπορεί να έχει διαρροή(όπως στο μπάνιο, την κουζίνα κ.α).

Τέλος, το σύστημα ελέγχου για τον πλήρη έλεγχο του αποτελείται και από μια συσκευή πύλης RE.HUB. Με την συσκευή αυτή γίνεται ο έλεγχος και η ρύθμιση των παραμέτρων, η σύνδεση στο δίκτυο Z-wave, σύζευξη περαιτέρω εξαρτημάτων , μεταβολή οριακών τιμών, πρόσβαση δεδομένων ιστορικού κ.ο.κ.

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ  σας δίνει την επιλογή  τοποθέτησης αυτού του συστήματος για την αναβάθμιση της ασφάλειας του σπιτιού σας. Καθώς σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το σπίτι σας smarthome. Αφού μπορείτε να ελέγχεται τα πάντα μέσα από το κινητό σας.