Ισόγεια Κατοικία με Σοφίτα IS-191A

Κατόψεις

Κάτοψη της κατοικίας κωδικού ΙS-191Α

Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει ισόγεια κατοικία με σοφίτα 190,99 τ.μ. η οποία στο ισόγειο περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 1 καθιστικό, 1 τραπεζαρία,1 κουζίνα καθώς και 3 μπάνια.

Και στην σοφίτα περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο.

Περιγραφή

Ισόγεια Κατοικία με Σοφίτα IS-191A

Ισόγεια Κατοικία με Σοφίτα IS-191A


Η εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ σας παρουσιάζει μια πρόταση ισόγειας κατοικίας με σοφίτα 190,99 μ² (Ισόγεια Κατοικία με σοφίτα IS-191Α) για το σπίτι των ονείρων σας. Η εταιρία Κοφινάς καινοτομεί χωρίς να επαναπαύεται. Συνεχώς εισάγει νέα στοιχεία στην κατασκευή κατοικιών. Τα οποία αναγνωρίζονται και “πιστοποιούνται“. Τόσο από τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο οποίο το μοναδικό σύστημα δόμησης της εταιρείας Κοφινάς δοκιμάστηκε για την αντοχή του ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο αντοχής. ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ Η ισόγεια κατοικία με σοφίτα IS-191Α με την χρήση Σουηδικής  ξυλείας ως κύριο δομικό υλικό, καθιστά την κατοικία πλήρως οικολογική. Αφού στην κατασκευή σπιτιών η αντικατάσταση των συμβατικών δομικών υλικών από το ξύλο, μειώνει κατά 1,1 τόνους ανά κυβικό τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία συνεργάζεται με εργοστάσια παραγωγής Σουηδικής και Φινλανδικής ξυλείας, στα οποία για κάθε δέντρο που κόβεται, φυτεύονται τρία έως πέντε νέα, παράγωντας ουσιαστικά αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα. ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΣΟΦΙΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΦΙΝΑΣ
 • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ  ΙΣΟΓΕΙΟΥ  155,66τμ
 • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ  ΟΡΟΦΟΥ  35,33τμ
 • ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ  190.99τμ
 • ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ  50,89τμ
Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
 • 5 ΔΩΜΑΤΙΑ (4 ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ 1 ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ)
 • 2 ΜΠΑΝΙΑ
 • 1 ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΛΗΣΤΑΡΙΟ & WC
 • 1 ΚΟΥΖΙΝΑ
 • 1 ΚΑΘΗΣΤΙΚΟ
 • 1 ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ
 • 1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΦΙΤΑΣ
Το ξύλο είναι για εμάς ο βασιλιάς των υλικών. Το συναίσθημα, που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο προκατ σπίτι δεν εξηγείται, απλά βιώνεται. Σπίτι για να μένετε εσείς και η οικογένειά σας ή εξοχικό, για την ξεκούρασή σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.  ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΦΙΝΑΣ Οι δυνατότητες για τη διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες. Συν τοις άλλοις, οι κατοικίες σχεδιάζονται με τρόπο βιοκλιματικό ώστε μέσω των ανοιγμάτων, των συστημάτων σκίασης, του προσανατολισμού και του μηχανολογικού εξοπλισμού να υπάρχουν οι απαραίτητες εσωκλιματικές συνθήκες και να εξοικονομείται ενέργεια για τη θέρμανση, την ψύξη και τον φωτισμό. Έτσι τα σπίτια της εταιρείας Κοφινάς έχουν ήδη λάβει πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης Α!  

Ισόγεια Κατοικία με σοφίτα IS-191Α
el