Σπίτια για κάθε ανάγκη….!

• για κατοικία
• για εξοχικό κατάλυμμα
• για ξενώνα
• για βοηθητικό χώρο
• για ενοικιαζόμενα δωμάτια
• για ό,τι εσείς χρειάζεστε…
 

Το δοκιμασμένο από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σύστημα δόμησης της εταιρείας , το οποίο εξέπληξε ειδικούς και επιστήμονες, επενδύεται εξωτερικά με και δημιουργεί το , την κατασκευή που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη!

Το σπίτι είναι ένα υπερσύγχρονο προϊόν της εταιρείας και είναι συνώνυμο της ευελιξίας!

Το είναι ένα σπίτι που προσαρμόζεται στο στυλ και στις προσωπικές σας ανάγκες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρήση που εσείς επιθυμείτε !


 

Γιατί να επιλέξω το ;

Γιατί το παραδίδεται έτοιμο με εργοστασιακή βαφή και τοποθετημένα τα κουφώματά του!

Γιατί το συνδυάζει την εργοστασιακή τεχνολογία κατασκευής και την πιστοποιημένη ποιότητα των πρώτων υλών της εταιρείας με την οικολογική και πράσινη δόμηση!

Γιατί το σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς σε ποιο στάδιο θα το παραλάβετε (απλή, βασική ή πλήρης έκδοση)!

Γιατί το μπορείτε να το σχεδιάσετε εσείς και να δημιουργήσετε το σπίτι σας όπως το φαντάζεστε!

Γιατί το , χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητά του, αποτελεί μια άκρως οικονομική πρόταση στην Ευρωπαϊκή αγορά!


 

Αντοχή

Όλα τα δομικά στοιχεία που αναδείχθηκαν μετά από πολυετή έρευνα και πολλαπλές πειραματικές δοκιμές από την εταιρεία , συνδυάζονται με την κορυφαία σε ποιότητα και αντοχή εξωτερική επένδυση .

Η επένδυση έχει όλα τα πλεονεκτήματα του ξύλου, όπως την ευκολία της τοποθέτησης και της μόνωσης, χωρίς να πάσχει από το φαινόμενο της στρέβλωσης της απορρόφησης υγρασίας και της φθοράς των τελειωμάτων της.

Επιπρόσθετα, το παράγεται από το Καναδικό εργοστάσιο της LP με μια ιδιαίτερα ανθεκτική επικάλυψη χρώματος, η οποία τοποθετείται εργοστασιακά σύμφωνα με την επιλογή σας από το χρωματολόγιο της εταιρείας και δεν απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία!


 

Ποιότητα

Από τον Σουηδικό ξύλινο σκελετό μέχρι και τον τελευταίο σύνδεσμο, η κατασκευή αποτελείται από τις βέλτιστες πρώτες ύλες της παγκόσμιας αγοράς. Απόδειξη της ποιότητας είναι τα πιστοποιητικά και οι εγγυήσεις που το συνοδεύουν!Γιατί αποτελούν μια άκρως οικονομική λύση ?

Κάντε κλικ εδώ

Επειδή η εταιρεία :

• δημιούργησε αποκλειστικές αντιπροσωπίες, όπως της επένδυσης και της Σουηδικής πλανισμένης ξυλείας, πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές

• εισάγει μεγάλες ποσότητες των πρώτων αυτών υλών, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο το κόστος τους

• εξοικονομεί εργατοώρες , παραδίδοντας έτοιμη την τοιχοποιία απο το εργοστάσιο, με εργοστασιακή βαφή και τοποθετημένα τα κουφώματά της

• παράγει μαζικά τα σπίτια στο εργοστάσιο, μειώνοντας το κόστος παραγωγής

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία, χωρίς να διαπραγματεύεται την ποιότητα της, μπορεί να προσφέρει τα Flexyhome σε άκρως οικονομική τιμή.